Δεν έχω κάποια προνομιακή διαχείριση στο μυαλό μου.spyretto έγραψε:Mīngus έγραψε:Ξεκάθαρα αγωνιστικά. Ας αφήσουμε το παρασκηνιακό, τα νεύρα και δεν ξέρω τι.
Θεωρείτε ότι η διαχείρισή του, όχι με βάση τα λεπτά που παίρνει αλλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, είναι σωστή;
Σ' αυτό το 4-3-3 που εφαρμόζει ο Τούντορ εδώ και κάποιες αγωνιστικές, μία φορά δεν τον έβαλε μόνο στην κορυφή.
Τι ακριβώς προνομιακή διαχείρηση έχεις στο μυαλό σου, γιατί έχει παίξει κάπου 20 παιγνίδια και ούτε σε ένα από αυτά δεν ήταν ο Μπερμπάτοφ που ξέρουμε, σε κανένα δεν ήταν ο ηγέτης πάνω στον οποίο θα μπορούσε να στηριχτεί η ομάδα.
Αυτή η καραμέλα με την διαχείρηση έχει αρχίσει να παλιώνει. Μια δεν του δίνουν μπάλα οι συμπαίκτες, την άλλη δεν τον βάζει ο προπονητής...το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα είναι , όχι κάνα παιδάκι που τρέχει στην αλάνα και κλαίγεται στην μαμά του γιατί δεν τον παίζουν. Φτάνει πια.
Θα ήθελα απλά να τον δω να ξεκινά κορυφή στη θέση του Κλάους στο 4-3-3.
Τόσο απλά.