31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Εξαιρετικος σημερα ο μονος που εδινε και μια φορα σωστα τη μπαλα στο κεντρο. Επισης δε θυμαμαι γιωμα εκανε σημερα? 

αμυνα κεντρο επιθεση ????? ρε μπας να παιξει και λιγο τερμα? ειπαμε του 7 αλλα σταθερος στο 7. τα 10 αρια κρυβονται εδω και κανενα χρονο ......
- john4serres
-
Μπράβο στον τζαβελλα ξανά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα απλό μπράβο, όχι τίποτα, θα με κατηγορήσουν και για υπερβολική συμπάθεια με εσένα στο τέλος...
- efthimis_paok
- Duke_Rolson
Γιατί ρε φίλε;
Από την πρώτη μέρα με εξαίρεση πέρσι με ΑΑ, πάντα δίνει το 100%. Γουστάρει Που είναι εδώ και όσο μπορεί, το δίνει. Και συνήθως είναι αρκετό
Με διαφορά κορυφαίος παίχτης φέτος για μένα
Από την πρώτη μέρα με εξαίρεση πέρσι με ΑΑ, πάντα δίνει το 100%. Γουστάρει Που είναι εδώ και όσο μπορεί, το δίνει. Και συνήθως είναι αρκετό
Με διαφορά κορυφαίος παίχτης φέτος για μένα
- desperando
- Επικοινωνία:
θελουμε δεν θελουμε το κορυφαιο μπακ στην σουπερ κλικ
με διαφορα ο καλυτερος σημερα
με διαφορα ο καλυτερος σημερα
- Duke_Rolson
Δεκτό, όλοι έχουμε τα κολλήματά μας 
Επειδή πάντως τον έχω γνωρίσει προσωπικά μια φορά Όταν ακόμα ήταν στον Πανιώνιο, αλλά και τον αδερφό του παραπάνω από μια φορά (μου είχε χαρίσει και κάτι μπλούζες ΠΑΟΚ, άρρωστο ΠΑΟΚτσακι) ξέρω ότι είναι και πολύ καλός χαρακτήρας, και ας μη φαίνεται εύκολα στο γήπεδο λόγω ανταγωνιστικότητας

Επειδή πάντως τον έχω γνωρίσει προσωπικά μια φορά Όταν ακόμα ήταν στον Πανιώνιο, αλλά και τον αδερφό του παραπάνω από μια φορά (μου είχε χαρίσει και κάτι μπλούζες ΠΑΟΚ, άρρωστο ΠΑΟΚτσακι) ξέρω ότι είναι και πολύ καλός χαρακτήρας, και ας μη φαίνεται εύκολα στο γήπεδο λόγω ανταγωνιστικότητας

- Duke_Rolson
Από Αθήνα ο τζάβ, βάζελος με βάζελο πατέρα και ο αδερφός ΠΑΟΚι? Μπράβο...pgetsos έγραψε:Δεκτό, όλοι έχουμε τα κολλήματά μας

από όλους τους αμυντικούς που έχουμε μόνο εσένα θα κρατούσα για την επόμενη χρονιά.Όλους τους άλλους θα τους έστελνα δώρο σε κάποιον που θα ήθελα να τον εκδικηθώ.