10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
παοκαρα23

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Ακάλυπτος έγραψε:Πάλι οι άλλοι φταίνε..
Ο λίγος Τούντορ, ο λίγος Κλάους, ο κακός Σιμόες, ο κακός διαιτητής..ποτέ δεν φταίει ο Μπερμπάτοφ.
Ασυλία, προσωπολαγνεία...και ας γκρεμίζεται η ομάδα..
ε ναι ρε φιλε..γιατι ως γνωστον αν ησουν εσυ ο Μπερμπατοφ κι η ομαδα σε αντιμετωπιζε λες κι εισαι ο Μυστακιδης θα λεγες κι ευχαριστω..
να σαι φερνουν ως τον σταρ της ομαδας και να σου φερονται λες κι ηρθες απ την κ20..να εισαι μισο χρονο στην ομαδα κι αντι να προσπαθουν να σε ενταξουν σ αυτην οπως κανουν σ ολες τις ομαδες του Πλανητη πλην του ΠΑΟΚ με παικτες σε πολυ χειροτερη κατασταση να σε πεταν στο παγκο κι οποτε τους καβλωσει να σε βαζουν σε μια θεση που δεν επαιξες ποτε στην καριερα σου..
να σαι ο Μπερμπατοφ κι οταν αμυνεται η ομαδα να πρεπει να γυρνας να μαρκαρεις και να σου φευγουν τα πνευμονια για να μενει μπροστα ο Κλαους..που ουτε να υποδεχθει την μπαλα ξερει ουτε να την σπασει σωστα ουτε να φυγει με ταχυτητα στον χωρο..
οντως προσωπολατρια ειναι κι οχι η παρανοια που επικρατει στο βασιλειο του ΠΑΟΚ..συνεχιστε τον βιασμο της λογικης ελευθερα..
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Odi έγραψε:Καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για τον καλύτερο σέντερ φορ που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ και δεν έχει παίξει ούτε δυο ενενηντάλεπτα ως σέντερ φορ,για να παίζει ο Κλάους που δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ έτσι;

Τον βλέπετε τον παραλογισμό;
Οχι ρε οδι,δεν το βλέπουν αυτο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ακάλυπτος έγραψε:Πάλι οι άλλοι φταίνε..
Ο λίγος Τούντορ, ο λίγος Κλάους, ο κακός Σιμόες, ο κακός διαιτητής..ποτέ δεν φταίει ο Μπερμπάτοφ.
Ασυλία, προσωπολαγνεία...και ας γκρεμίζεται η ομάδα..
Βέβαια μπορεί κάποιος να το πάρει και αλλιώς...
Είναι τόσο γκρεμισμένη η ομάδα, η διοίκηση και ο κόσμος, που μέχρι και ο Μπέρμπα ήρθε στον ΠΑΟΚ και δεν μπόρεσε ν' αλλάξει το παραμικρό! Ποιος θα το περίμενε μάλιστα πως θα φύγει και σαν παλτό! :shock:

Υ.γ. Όταν χάνεις ενώ έχεις ένα μπαλαντέρ στην τράπουλα και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, τότε δυστυχώς φταις εσύ και μόνο εσύ! (η γνώμη μου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 24 Ιαν 2016, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο καλυτερος σεντερ φορ αδερφε μου Οντι δε θα επαιρνε το αμαξι του να φυγει στο 71 σαν κυνηγημενος απο το γηπεδο που αποτελει σπιτι του ακι απο την ομαδα που αποτελει οικογενεια του. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Τον ξενερωνει ο Τουντορ που δεν τον βαζει.

Εγω να δεις ποσο ξενερωνω οταν κανει κατι τετοια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τι να κανει στην περιοχη που ειναι σε καθε φαση τρια βηματα πισω;

Φάτε τον Τούντορ επειδή ο Μπέρμπα την ειδε υπεράνω ΟΜΑΔΑΣ. φατε τον.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Odi έγραψε:Καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για τον καλύτερο σέντερ φορ που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ και δεν έχει παίξει ούτε δυο ενενηντάλεπτα ως σέντερ φορ,για να παίζει ο Κλάους που δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ έτσι;

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

αλλα αφου αποφασισαν να παν τη χρονια μεχρι τελους με ιτ καλυτερα να φυγει για να μη μας πονανε και μας τα μυαλα να βλεπουμε το καλυτερο σεντερ φορ της ελλαδας η στον παγκο η σε θεση που δεν του ταιριαζει

και ο μπερετα εβαζε το μεγαλο παμπλο αρ χαφ εφυγε ο παμπλο γυρισε στη θεση του και εκανε μια απ τις καλυτερες χρονιες στην καριερα του στα 34

εδω ομως δεν υπαρχει θεμα απομακρυνσης τουντορ οποτε :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όχι δεν τον βλέπουν, όπως και δεν γνωρίζουν να βλέπουν μπάλα, αλλά τους φυτεύει μια άποψη κάποιος και την πιπιλιζουν...
Περιεγραψα την ώρα του αγώνα, με το που μπήκε, μια φάση.
Κάνει βόλε ο τερμας τους και από πριν, βλέποντας τον, ξέρει που θα πάει η μπάλα, τρέχει και παίρνει την κεφαλιά....

Είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, που δυστυχώς ο άρρωστος οργανισμός του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να τον ενσωματώσει

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Odi έγραψε:Geo δεν μας λέει κανείς οτι θα παίρναμε χ αν έμενε μέσα ο Βούλγαρος.Και με την γριά έκανε αυτός το 2-2.Αν δεν το έκανε μπορεί και να χάναμε.

Μπακαλίστικη διαχείριση στον πιο σπουδαίο παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα.

Δεν έγινε βεντέτα ο Μπερμπάτοφ στα 35 του.Πλάκα κάνουμε τώρα;Υπόδειγμα επαγγελματία τόσα χρόνια και ήρθε εδω και στράβωσε;Αν είναι δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν εχει τα @@ να παίξει ακόμα και δεκάλεπτα και να μην κανει σαν κλαμμένη γκομενα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ αν ήμουν ο Μπερμπάτοφ και καθόμουν στον πάγκο για να παίζει ο Κλάους,θα έφευγα να είχα και το κεφάλι μου ήσυχο.

Εσείς μπορείτε να βλέπετε βεντετισμούς στον Μπερμπάτοφ,που έφαγε κόκκινη μετά από 14 χρόνια και υπήρξε άριστος επαγγελματίας σε αρκετές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης εδώ και 15 χρόνια,χωρίς να προκαλέσει πρόβλημα ποτέ.

Ξαναλέω οτι δεν υπάρχει απευθείας κόκκινη κάρτα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Mīngus έγραψε:Ξεκάθαρα αγωνιστικά. Ας αφήσουμε το παρασκηνιακό, τα νεύρα και δεν ξέρω τι.
Θεωρείτε ότι η διαχείρισή του, όχι με βάση τα λεπτά που παίρνει αλλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, είναι σωστή;
Σ' αυτό το 4-3-3 που εφαρμόζει ο Τούντορ εδώ και κάποιες αγωνιστικές, μία φορά δεν τον έβαλε μόνο στην κορυφή.

Τι ακριβώς προνομιακή διαχείρηση έχεις στο μυαλό σου, γιατί έχει παίξει κάπου 20 παιγνίδια και ούτε σε ένα από αυτά δεν ήταν ο Μπερμπάτοφ που ξέρουμε, σε κανένα δεν ήταν ο ηγέτης πάνω στον οποίο θα μπορούσε να στηριχτεί η ομάδα.

Αυτή η καραμέλα με την διαχείρηση έχει αρχίσει να παλιώνει. Μια δεν του δίνουν μπάλα οι συμπαίκτες, την άλλη δεν τον βάζει ο προπονητής...το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα είναι , όχι κάνα παιδάκι που τρέχει στην αλάνα και κλαίγεται στην μαμά του γιατί δεν τον παίζουν. Φτάνει πια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:και τι να κανει στην περιοχη που ειναι σε καθε φαση τρια βηματα πισω;

βλεπεις πολυ μπαλα

τρια βηματα πισω ο μπερμπα μες στην περιοχη

αλλωστε δεν τον ειδαμε ακομα στον ΠΑΟΚ περιοχατο και μαλλον δε θα τον δουμε ;)

K_geo έγραψε:αν εχει τα @@ να παίξει ακόμα και δεκάλεπτα και να μην κανει σαν κλαμμένη γκομενα.

για ποιον αλλον γραφεις ετσι πες μας εκτος απ αυτον που εχει εμπαθεια ο ιτ
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Γιατί ρε παιδιά που ξέρουμε πως ο ΙΤ έχει εμπάθεια?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Και σήμερα με την συμπεριφορά του εμένα μου έδειξε ότι γραφει στα @@ του την ομάδα. Δεν ξέρω πως μπορεί να το κάνει πιο ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:
K_geo έγραψε:και τι να κανει στην περιοχη που ειναι σε καθε φαση τρια βηματα πισω;

βλεπεις πολυ μπαλα

τρια βηματα πισω ο μπερμπα μες στην περιοχη

αλλωστε δεν τον ειδαμε ακομα στον ΠΑΟΚ περιοχατο και μαλλον δε θα τον δουμε ;)

K_geo έγραψε:αν εχει τα @@ να παίξει ακόμα και δεκάλεπτα και να μην κανει σαν κλαμμένη γκομενα.

για ποιον αλλον γραφεις ετσι πες μας εκτος απ αυτον που εχει εμπαθεια ο ιτ
ειναι επειδη εχω γραμμη ρε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”