15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Κυριά και λιβάνια! Νέο παιδί είμαι και έχω μάρτυρα τον Ντίνο!
(που είσαι Ντίνο; οεο)
(που είσαι Ντίνο; οεο)
- painkiller4
Τωρα σοβαρα διαβαζω δηλωσεις του να λεει οτι< Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο>
Ελπιζω αν ισχυει που δεν θα του ανανεωνα εγω με τιποτα ναναι ο τριτος η μαλλον τεταρτος μας αμυντικος στη θεση του
Ελπιζω αν ισχυει που δεν θα του ανανεωνα εγω με τιποτα ναναι ο τριτος η μαλλον τεταρτος μας αμυντικος στη θεση του
- desperando
- Επικοινωνία:
οκ μπορουν να μου πουν αυτοι που δεν θελουν τον βιτορ,τι επιπεδου θελουν (ρεαλιστικα ομως) να ειναι ο τριτος και ο τεταρτος σεντερ μπακ?
-
sakoulepsu_teen
Στον αγώνα με το γαύρο έφταιγαν οι κεντρικοί αμυντικοί για τα γκολ ; ποιοι ήταν κεντρικοί αμυντικοί ; έλειπε 2 μήνες και δε τρώγαμε χαβαλέ γκολ με την καλλονή έφταιγε και στα 2 γκολ , είναι μια χαρά λοιπον
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Σε εναν αμυντικο μονο αυτο βλεπεις;Το οτι προωθειται και κανει παιχνιδι σε σχεση με τους αλλους αμυντικους και το οτι τον εμπιστευεται και γι αυτο ο Τουντορsakoulepsu_teen έγραψε:Στον αγώνα με το γαύρο έφταιγαν οι κεντρικοί αμυντικοί για τα γκολ ; ποιοι ήταν κεντρικοί αμυντικοί ; έλειπε 2 μήνες και δε τρώγαμε χαβαλέ γκολ με την καλλονή έφταιγε και στα 2 γκολ , είναι μια χαρά λοιπον
Μια χαρα αμυντικος ειναι για τα λεφτα του.
Με κάποια συνήθη και εκνευριστικά λάθη αλλά μπροστά στους άλλους δύο (έναν στο 1ο κι έναν και στα 2 ημίχρονα) φάνταζες σήμερα σαν "σέντερ μπακ"...
Ααααα...Στα κόρνερ, εκείνον τον κοντοπίθαρο, τον ιδιαίτερα απεχθή μουσουλμάνο που μας έκανε την "κηδεία" στο 91' ποιος τον "είχε";

Ααααα...Στα κόρνερ, εκείνον τον κοντοπίθαρο, τον ιδιαίτερα απεχθή μουσουλμάνο που μας έκανε την "κηδεία" στο 91' ποιος τον "είχε";
Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως την αντίδρασή του στο γκολ μόνο αστεία θα την χαρακτήριζα...κι αν δεν περιμένεις από τον Κλάους να αντιδράσει απαραίτητα σωστά στη συγκεκριμένη φάση - γιατί δεν είναι αμυντικός ο άνθρωπος - σπό τον Βίτορ που είναι ο βασικός σου στόπερ τι περιμένεις ακριβώς. Σίγουρα όχι αυτό που έκανε στη συγκεκριμένη φάση.
Είναι το λιγότερο περίεργο αντί για τον Βίτορ να βλέπεις τον Ζάιρο να προσπαθεί να αμυνθεί και τον Βίτορ να ολιγωρεί για ακόμα μια φορά.
Είναι το λιγότερο περίεργο αντί για τον Βίτορ να βλέπεις τον Ζάιρο να προσπαθεί να αμυνθεί και τον Βίτορ να ολιγωρεί για ακόμα μια φορά.
- john4serres