ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- efthimis_paok
Για χλεμπουρα παντως μια φορα κατι καλο δεν ειπε...ειρωνια και μεσα μονο για να κραξει
Ζωο δε θα μαι πει κανεις
Ζωο δε θα μαι πει κανεις
Και τα δύο..Και έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό θα συμπληρώσω.
- Μπαρκαρούτσος
Ε όχι και τον WARWICK...όχι και τον DASK..εεεε τον WARWICK!!!!
Θα σε θυμάμαι...και ξέρω ότι μας διάβαζες και θα μας διαβάζεις, σε όλα τα live μέσα ήσουν, αλλά περίμενες υπομονετικά...ραντεβού στα γουναράδικα.
Θα σε θυμάμαι...και ξέρω ότι μας διάβαζες και θα μας διαβάζεις, σε όλα τα live μέσα ήσουν, αλλά περίμενες υπομονετικά...ραντεβού στα γουναράδικα.
- kataramenos5
Θα γραφει απ το δευτερο λογαριασμο αλλα επειδη ειναι διχασμενη προσωπικοτητα δε τον καταλαβαινεις.
ΥΓ Να δω πως θα πανηγυρίσεις τη νικη στη Γερμανια

ΥΓ Να δω πως θα πανηγυρίσεις τη νικη στη Γερμανια

- kataramenos5
Αμα πανε στραβα ολα γυρω σου τσιτωνεσαι ,αμα χανει κι η ΠΑΟΚΑΡΑ .......Κι εμενα μου πανε πολλα στραβα τελευταια.Οπως και να χει απαραδεκτος.Μιλησα απαξιωτικα σε παιδια (καλα τον Αποστολο δε τον λες και παιδι..
)που συμπαθω και εχω σε υποληψη.Λες κι εγω ο αμπαλος ξερω περισσότερα.Τες πα .Σορρυ μαγκες .
Γενικα πολυ τσιτωμενοι ειμαστε ολοι τελευταια ,αμαρτια να τρωγώμαστε μεταξυ μας για το αν ο Τουντορ θελει τον Μπερμπα κλπ.Μια παρεα ειμαστε.Ξεκολληστε.

Γενικα πολυ τσιτωμενοι ειμαστε ολοι τελευταια ,αμαρτια να τρωγώμαστε μεταξυ μας για το αν ο Τουντορ θελει τον Μπερμπα κλπ.Μια παρεα ειμαστε.Ξεκολληστε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δε πειράζει, να ηρεμήσει λίγο, και θα γυρίσει. Όπως όλοι μας έχουμε δυσκολίες έχουμε και τον ΠΑΟΚ μια τζεκυλ μια Χάιντ και τα νεύρα τσατάλια! Και αυτό που κανεις κατ είναι πολύ σημαντικό. Λέγοντας ειλικρινά συγνώμη φέρνεις τον άλλον πιο κοντά πιο φιλικά. Σε βλέπει με άλλο μάτι. Σε διαβάζει με καλύτερη προδιάθεση! Τον Αποστόλης Α μόνο τσιγκλα λίγο να βάλει μυαλό σαν 8χρονος που ναι
Συγχωρεμενος τέκνο μου.kataramenos5 έγραψε:Αμα πανε στραβα ολα γυρω σου τσιτωνεσαι ,αμα χανει κι η ΠΑΟΚΑΡΑ .......Κι εμενα μου πανε πολλα στραβα τελευταια.Οπως και να χει απαραδεκτος.Μιλησα απαξιωτικα σε παιδια (καλα τον Αποστολο δε τον λες και παιδι..)που συμπαθω και εχω σε υποληψη.Λες κι εγω ο αμπαλος ξερω περισσότερα.Τες πα .Σορρυ μαγκες .
Να ακολουθεις το παραδειγμα του παπά.
Μονο για τσιπουροκαταστασεις μιλαει.
Γιατι ετσι οπως ειναι "τσιτωμενος",αν αρχισει,
ισα που εμφανιζεται και ο Ντινος.