Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Δε βγήκαν ακομα 11αδες
Αν ήμουν τουντορ
Θα έβαζα Μελίσσα
Σκονδρα Τζιόλη Τζαβέλα Μυστακίδης
´´´´´κατσέ´´´τειμιροτ
´´´´´λλπελξα
Ζαιρό´´´´´´´´´´´´´γξαρι
´´´´´μακ
Αν ήμουν τουντορ
Θα έβαζα Μελίσσα
Σκονδρα Τζιόλη Τζαβέλα Μυστακίδης
´´´´´κατσέ´´´τειμιροτ
´´´´´λλπελξα
Ζαιρό´´´´´´´´´´´´´γξαρι
´´´´´μακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 24 Ιαν 2016, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ελπιζω να εχει τον Ολσεν βασικο ωστε να δει(ο Ολσεν) οτι η καλη του παρουσια με την Ξανθη μετραει!
Εχει το ελεύθερο να κάνει ότι γουστάρει στα αγωνιστικά και θα κριθεί από αυτούς που έχουν την αρμοδιότητα να τον κρινουν. Τι κάθεστε και γκρινιάζετε για τις επιλογές πριν το ματς, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
-
Δεν γκρινιαζω, την αποψη μου λεω. Δεν ειπα πρεπει να κανει αυτο που λεω και ουτε οτι θα γινει χαμος αν δεν και και και. Αν ημουν εγω ο Τουντορ θα εκανα αυτο που εγραψα.
- paokovios1974
-
joshua έγραψε:Αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ να πρεπει να ζητησουμε την αδεια των ειδικων για να εκφερουμε την αποψη μας σε οπαδικο φορουμ ξεπερναει καθε λογικη.Φανταζομαι οτι με την ιδια λογικη δεν εχετε κριτικαρει ποτε καμια αποφαση πχ πολιτικου,υπουργου οικονομιας,πρωθυπουργου.Ειναι δυνατον να ξερετε καλυτερα απο αποφοιτους του Χαρβαρντ,του Στανφορντ, του LSEκαι του ΜΙΤ;Να δω ποτε θα καταλαβετε οτι μιλαμε για ποδοσφαιρο,μπαλα,πετσι πως το λενε,ουτε για πυρηνικη φυσικη,ουτε για ιατρικη.
Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο θα γινόμουν ΤΔ με προπονητή τζοσουα και βοηθό τσιριγώτη που είμαστε και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το τίτλο το αποδέχεσε έχεις γνώσεις για προπονητής αφού πετσί είναι δεν είναι πυρηνική φυσική
:):):)
Όχι γλυφιτζουρια άλλα ροχαλες από το πρώτο λεπτό οι καλλιτεροι βοηθοί των αντιπάλων ....ένα ξυνισμενο μπράβο για την νίκη στην Ντόρτμουντ όλα τα λεφτά. ...

Όχι γλυφιτζουρια άλλα ροχαλες από το πρώτο λεπτό οι καλλιτεροι βοηθοί των αντιπάλων ....ένα ξυνισμενο μπράβο για την νίκη στην Ντόρτμουντ όλα τα λεφτά. ...
-
Εσύ το έχεις ξεχάσει; ναι μάλλον. ....σε θέλω και στις νίκες εδώ να πανυγηριζουμε. ...να μην χανόμαστε τότε
-
Έχεις καταφέρει να μπερδέψεις τους πάντες!
το θέμα είναι να μην μπερδέψεις την ομάδα...

το θέμα είναι να μην μπερδέψεις την ομάδα...