ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από Mpoz »

Δεν ειναι οτι δεν μας αρεσει..αλλα απο που και ως που βελλιδης αντι ολσεν;αντε για τον μπερμπατοφ μπορει να πει οτι δεν μαρκαρει,και δεν θα τον πει και κανενας τιποτα,αλλα να κραζεις Δημόσια τον τερματοφύλακα σου(που δεν ειναι και τυχαιος,ειδαμε το εκανε στο τσ.λ κλπ),να βγαινει μβπ και να μην λες λεξη και τωρα να τον πετας εξω για τον βελλιδη ειναι τουλαχιστον αστείο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε παιδια, μονα ζυγα μονοζυγα.

Προτιμαμε τον Μπερμπα λογω ποιοτητας εναντι του Κλαους παρολο που τελευταια ειναι πιο φορμαρισμενος ο δευτερος

Την ιδια στιγμη ομως προτιμαμε τον Ολσεν εναντι του Βελλιδη επειδη εκανε ενα οντως εξαιρετικο ματς και ειναι φορμαρισμενος.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Κ εγώ νομίζω αν παίξει ο Όλσεν είναι πιθανό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις...αλλά το μεγάλο πρόβλημά μας θα είναι στα δεξιά με τον Κίτσιου.

Τεσπα Μανιακός κανα λινκ θα έχουμε?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εδω μέσω γιουτιουμπ είχαν στο μπασκετ αυτοι

Οποτε πιστευω
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

buffalobill4 έγραψε:Ρε παιδια, μονα ζυγα μονοζυγα.

Προτιμαμε τον Μπερμπα λογω ποιοτητας εναντι του Κλαους παρολο που τελευταια ειναι πιο φορμαρισμενος ο δευτερος

Την ιδια στιγμη ομως προτιμαμε τον Ολσεν εναντι του Βελλιδη επειδη εκανε ενα οντως εξαιρετικο ματς και ειναι φορμαρισμενος.
Αν ήμουν προπονητής τώρα, και είχα την δυνατότητα να βάλω έναν παίχτη, θα έβαζα τον κύριο στο προφίλ μου. Και ας είναι πλέον 100 κιλά, αγύμναστος με μπακα..
Δύο φάσεις, δύο γκολ. Και ας ξαπλώνει στην αντίπαλη περιοχή μέχρι να ξανακάνουμε επίθεση...
Όταν έχεις την ποιότητα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο..
Έπειτα, ποδόσφαιρο είναι.. Πετάς δυό γκολ και καθάρισες.. το πολύ πολύ να λήξει 3-3.. όχι 75-70 σαν το μπάσκετ..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ο Μαλεζάς είναι τραυματίας ?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

buffalobill4 έγραψε:Ρε παιδια, μονα ζυγα μονοζυγα.

Λογικά η επιλογή Βελλίδη σημαίνει ότι όταν επιστρέψει ο Γλύκος θα έχουμε αυτους τους δύο για 1,2.
Η μη επιλογή Μπέρμπα (που πιστεύω ότι τελικά θα τον ξεκινήσει) σημαίνει ότι δεν τον πιστεύει και σίγουρα, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα.

Δικαίωμά του είναι τι θα κάνει αλλά θα πρέπει πρώτα να εξηγήσει σ αυτούς που δεν θα επιλέξει γιατί δεν τους επιλέγει, αντί να τους στέλνει μυνήματα απο συντεντεύξεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Ναι ρε παιδια..εχεις την δυνατοτητα να τον στηρίξεις μπας και αποκτησει αυτοπεποίθηση και την πετας;βοηθησε τον παιχτη να σε βοηθησει και εκεινος.ετσι παει.και αυτο το κράξιμο Δημόσια πρεπει να κοπει νομιζω.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Τον Ολσεν καλως η κακως ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΕΙ. Τι αλλοι πρεπει να κανει για να το αντιληφθουμε? Κι εγω διαφωνω αλλα εγω τουλαχιστον οταν εκανε τη μια γκελα πισω απο την αλλη δεν εβγαινα να τον σταυρωσω οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα που τωρα γινανε οι μεγαλυτεροι φανς του.

Επισης τον Μπερμπατοφ τον θεωρει ποιοτικη λυση ειδικων συνθηκων. Εναν X factor δηλαδη που μπορει να αλλαξει τη ροη του αγωνα. Αυτα ειναι τα δεδομενα
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αν το λες για μενα μπιλ ουδεποτε εκραξα ολσεν σαμπο λεοβατς κλπ.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

buffalobill4 έγραψε:Επισης τον Μπερμπατοφ τον θεωρει ποιοτικη λυση ειδικων συνθηκων
:lol: :lol: :lol: No offence bill... απλά ακούγεται κάπως...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Καλά , αμά έχει το Βούλγαρο πάγκο κ στραβώσει ο αγώνας , να δω πως θα εξηγήσει αυτό το X-factor στον Πόντιο .
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Οχι αδερφε μου Μποζ δεν το λεω για σενα. Βασικα δεν θυμαμαι καν ποιοι τον εκραζαν αλλα ηταν ποσοστο 75-25 σε σχεση με αυτους που λεγαμε για την ειδικη θεση του τερματοφυλακα και αλλα τετριμμενα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Mapogo έγραψε:Καλά , αμά έχει το Βούλγαρο πάγκο κ στραβώσει ο αγώνας , να δω πως θα εξηγήσει αυτό το X-factor στον Πόντιο .
Ε τοτε ας τον ξεκιναει βασικο για να κερδιζουμε οπως εχει γινει αλλωστε και σε ολα τα ματς που ξεκινησε. Και αν το καταλαβες φιλε μου αυτο ειναι το χειροτερο στον ΠΑΟΚ. Οτι ο προπονητης πρεπει να εξηγει σε εναν παντελως ασχετο απο ποδοσφαιρο, ποδοσφαιρικες επιλογες που εκανε-κανει.

Κατα τ αλλα η ειρωνεια σου δεν ωφελει τη συζητηση
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Κατά τη γνώμη μου ο όλσεν πρέπει να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας. Εκτέθηκε πολλάκις από την γελοία άμυνά μας. Όσο για τον μπερμπάτοφ έχε χάρη που είναι επαγγελματίας και όχι ντίβα αλλιώς δεν ξέρω αν θα ήταν ακόμα εδώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”