ντεφορμέ είμαι τώρα τελευταία
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
ωωωχχχ...δεν είδα καν τους βασικους, θεωρώντας απίθανο να είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 24 Ιαν 2016, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεχάστε τον κι αυτόν...δεν θα παρουμε κανεναν από αυτούς που ακούγονται...
Καλ'α χθες δεν λεγραψε κάποιος ότι θα είναι εκτός αποστολής για τα επόμενα παιγνίδια;
Αουτς
Καλ'α χθες δεν λεγραψε κάποιος ότι θα είναι εκτός αποστολής για τα επόμενα παιγνίδια;
Αουτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 24 Ιαν 2016, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τωρα αυτο βλεπω. δεν παιζει παντως στο 10 αλλά πίσω απο το δεκάρι και δεξιά. το σίγουρο είναι ότι τρέχει και βοηθάει και αμυντικά.MANIAKOS έγραψε:Τον βερδου τον είδε κανεις σημερα ;
Βασικός ειναιspyretto έγραψε:Βλεπω μόνο 8 παίκτες στον παγκο της Φιορεντινα από τους 10, θα μπορούσε να πάρει και τον Verdu αλλά δεν τον πήρε...λέτε;
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που έγραψες είναι αλήθεια, κατά 50%prist64 έγραψε:Και φυσικα κανενας δεν ειναι αλανθαστος,
εκτος απο 'μενα ισως και τον Αποστολο.
αν βρεις λινκ γιατι εγω το βλεω απο τη μπετ, ειναι το 21 με πορτοκαλι παπουτσακια, να ξεχωρίζει για όσους τον θέλουν.

- ΑποστόληςΑ
Προφανώς και δεν θα παίζανε ποτέ, αφού δεν θα πήγαιναν ποτέ...Black_White_Heart έγραψε:Η υπερβολή ειναι στο οτι οι παίχτες δεν θα παίζανε ούτε καν στον γαύρο Βόλου ..
τον ειδα να μαρκαρει και δεξια και αριστερα, σίγουρα φαινεται οτι προσπαθει και τρεχει, στις πασες του μεχρι στιγμης στα σιγουρα και με ηρεμια πανω απο ολα. τριπλα δεν τον βλεπω να πολυ-επιχειρει.
Η λυση για τη ψυχικη μας ηρεμια αυτη τη στιγμη ειναι να μην περιμενουμε πως η ομαδα θα αλλαξει δραματικα ακομη και αν γινουν μεταγραφες.
Πιο πολυ ισως θα πρεπει να μας προβληματιζει το γεγονος πως (ξανά) οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο.
Βηματα μπροστα, οχι πισω...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Πιο πολυ ισως θα πρεπει να μας προβληματιζει το γεγονος πως (ξανά) οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο.
Το έχεις πιάσει το νόημα...Gimnistis έγραψε:Η λυση για τη ψυχικη μας ηρεμια αυτη τη στιγμη ειναι να μην περιμενουμε πως η ομαδα θα αλλαξει δραματικα ακομη και αν γινουν μεταγραφες.
Και αυτός που πήγε να ρίξει τις ευθύνες στα αδύναμα γρανάζια, είναι ο πρώτος προς αποχώρηση σε μια στραβή
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι ότι το καλό στόπερ το χρειαζόμαστε περισσότερο από το δεξί μπακ. Δεν με εμπνέουν ούτε ο Costa που χάνει κεφαλιά από τον Αραβίδη, ούτε ο Vitor και δεν θέλω να ξαναδώ τον Τζιόλη στόπερ