ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
Καπου πηρε το ματι μ οτι αυριο παλι ξεκιναει ο Κλαους..γτ θεε μ να το ζω αυτο; Να εχουμε τον Μπερμπατοφ και να ξεκιναει ο Κλαους;;

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ !!! ΓΕΡΑ ΑΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!
-
Διάβασα ότι μπακ θα είναι ο κιτσιου και κοροβεσης και κορυφή ο Κλάους..άμα πάρουμε αποτέλεσμα θα ανάψω λαμπάδα. 

-
Του κάνει νούμερα, δεν εξηγείται αλλιώς.Pablito έγραψε:Καπου πηρε το ματι μ οτι αυριο παλι ξεκιναει ο Κλαους..γτ θεε μ να το ζω αυτο; Να εχουμε τον Μπερμπατοφ και να ξεκιναει ο Κλαους;;
θα φερουν van der vaart ξερω γω η shirokov... μια χαρα να γεμισει βαθος ο παγκος μαζι με berbatov
γιατι παλι πελκας κλαους θα ειναι βασικοι, μου θυμιζει το εργο με σαλπιγγιδη
γιατι παλι πελκας κλαους θα ειναι βασικοι, μου θυμιζει το εργο με σαλπιγγιδη
Θα τολμήσω να πω ότι ο Μπερμπα ίσως ξεκινήσει.
Αυτό γιατί ο Τούντορ πολλές φορές μπλοφάρει στις τελευταίες δοκιμές για να μπερδέψει τον αντίπαλο.
Φυσικά και αλλιώς θα στηθεί η Κούλα αν ξέρουν ότι ξεκινάει ο Μπέρμπα.
Αυτό γιατί ο Τούντορ πολλές φορές μπλοφάρει στις τελευταίες δοκιμές για να μπερδέψει τον αντίπαλο.
- Chuck Norris
Άντε στείλτε τους νεοφώτιστους σπιτάκι τους! Πιο πρίχτες οπαδοί απο τα χανούμια δεν υπάρχουν , διπλό εδώ και με τις βαζέλες και αφήστε τους να ψάχνουν τι τους έφταιξε μετά.
Υ.Γ προβλέπω τα χανουμάκια να θυμηθούν τι θα πει Μπερμπάτοφ. Δεν γινεται να μην βάλει γκολ στην άμυνα Κολοβέτσιου , Αρθο .
Υ.Γ προβλέπω τα χανουμάκια να θυμηθούν τι θα πει Μπερμπάτοφ. Δεν γινεται να μην βάλει γκολ στην άμυνα Κολοβέτσιου , Αρθο .
- kataramenos5
Ελπιζωμεν στη ξαδερφη.MANIAKOS έγραψε:Λινκ λογικα ναι απο αεκ μερεα ε;
Σε οσες ενδεκαδες εχω δει σε sites πριν το παιχνιδι,ποτε δεν εγινε αυτο.. Τωρα σοβαρα με εχει κουρασει αυτο το πραγμα με τον Μπερμπατοφ..Συμπλεγμα κατωτεροτητας εχει ο Τουντορ,τι να πω δεν ξερωMagpies4 έγραψε:Θα τολμήσω να πω ότι ο Μπερμπα ίσως ξεκινήσει.
Γιατι αποκλείουμε την πιθανότητα ο Μπερμπάτοφ να μην μπορεί να ανταποκριθει σε 90 λεπτα αγώνα? (βλ. δηλωσεις Αρνεσεν)
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
αν δεν αντεχει ας τον βγαλει στο 65 (που μπορει να εισαι κ 0-2, λεμε τωρα)... εγω μια χαρα τον ειδα να αντεχει με τη βεροια...
και οχι να τον βαλεις στο 70 (να χανεις κ 1-0 κ να περιμενεις να το γυρισει λες κ ειναι ο μεσσι)
και οχι να τον βαλεις στο 70 (να χανεις κ 1-0 κ να περιμενεις να το γυρισει λες κ ειναι ο μεσσι)
Από ότι φαίνεται πάλι δεν θα ξεκινήσει ο Βούλγαρος,δεν ξέρω τι γίνεται,πάντως το να καταφέρνεις να απαξιώσεις έναν τέτοιο παίκτη είναι κατόρθωμα.Έξω και ο Μαλεζάς,οπότε θα έχουμε πρόβλημα και στα στημένα,η τετράδα μας στην άμυνα έχει μέσο όρο ύψους 1,70....ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψεύτης,αλλά βλέπω το βράδυ να έχουμε πολύ κράξιμο και γκρίνια και το ξαναγραφω ΕΥΧΟΜΑΙ να κάνω λάθος και φύγουμε με το διπλό.....
Τιποτε δεν αποκλείεται αλλα μου μοιαζει πιο λογικο να μενει εξω για αγωνιστικους/"αθλητικους"λογους παρα λόγω εμπαθειας.
Τωρα ρε παιδια μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, ο Μπερμπατοφ ειναι ενας κανονικος αθλητης, που σε ολα τα χρονια της καριερας του ειχε τα τοπ προπονητικα επιτελεια κλπ κλπ.
Επισης αγωνιζοταν στην Premier League με οτι αυτο σημαινει για φυσικη κατασταση και προπονησεις..Και ενα χρονο ανενεργος να ειναι, παλι ειναι καλυτερος αθλητης απ τον Κλαους..
Επισης αγωνιζοταν στην Premier League με οτι αυτο σημαινει για φυσικη κατασταση και προπονησεις..Και ενα χρονο ανενεργος να ειναι, παλι ειναι καλυτερος αθλητης απ τον Κλαους..