Αν συνεχίσουμε να παίζουμε man2man στα στημένα θα έχουμε θέμα.
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Η Τβέντε ήταν φυσικά η καλύτερη ομάδα από όσες αντιμετωπίσαμε στα φιλικά γι' αυτό και φάνηκαν τα προβλήματα.
Μια μεταγραφή κάναμε και αυτή τραυματίστηκε.
Ας μην τα ρίχνουμε όλα στην ατυχία. Τα κενά φωνάζουν από μακριά.
Μια μεταγραφή κάναμε και αυτή τραυματίστηκε.
Ας μην τα ρίχνουμε όλα στην ατυχία. Τα κενά φωνάζουν από μακριά.
Τραυματίστηκε το βασικό στόπερ, ε το λες και ατυχία μαζί με τους υπόλοιπους 47 τραυματισμούς και τα υπόλοιπα που ζούμε μήνες τώρα, θανατικα και δε συμμαζευεται.
Γαμώ τη μιρλα.
Γαμώ τη μιρλα.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- george188, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ε ναι, φταίει η μιρλα και ο κακος κόσμος του ΠΑΟΚ που έχει απαιτήσεις.
Ευτυχώς τελείωσε η φαρσοκωμωδία της προετοιμασίας και οι "δοκιμές" του προπονητή. Τον καημένο, ούτε Άγιο Δημήτριο δεν βλέπω να προλαβαίνει
#NewEra και τα αρχ#δ!@ μας κουνιούνται
Ευτυχώς τελείωσε η φαρσοκωμωδία της προετοιμασίας και οι "δοκιμές" του προπονητή. Τον καημένο, ούτε Άγιο Δημήτριο δεν βλέπω να προλαβαίνει
#NewEra και τα αρχ#δ!@ μας κουνιούνται
Ναι λογικά ούτε Αύγουστο δεν βγάζει, τόσο κακή δουλειά κάνει κ τόσο κακή η ομάδα..
- These users thanked the author george188 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Εχει μεγαλη διαφορα στα φιλικα και στα επισημα ματς, εδω δεν κανεις ποτε σκαουτινγκ αρα δεν ξες ποιος ειναι ο καλυτερος καφελασφαιριστης η πως τα εκτελει ο καθε παικτης , στα επισημα ματς ειδικα στο Ελληνικο πρωταθλημα σχεδον βλεπουν τα κορνερ απο τα λαστ 5-10 ματς και εχουν ιδεα πως τα εκτελουν η ποιους να προσεξουν για σκριν και τη κινηση ο καθε παικτης.PablitoV2 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 18:36Αν συνεχίσουμε να παίζουμε man2man στα στημένα θα έχουμε θέμα.
Στα του φιλικου, ο κοσιδης φανηκε πολυ καλυτερος απο τον μπαταουλα,και βλεπω μαλλον αυτος να παιρνει προβαδισμα, καμαρα-ζαφειρης δεν υπαρχει σαν διδυμο,μονο ως 8 μπορουν να παιξουν και οι 2, τειλορ πολυ καλυτερος στο 6 . παβλενκα δεν μπηκε καλα,δεν ξερουμε ακομα ποιον θα εχει για βασικο τερματα. στο 2ο γκολ ειδικα που φαγαμε παιζει ολοι να εκανεν λαθος μαρκαρισμα στη φαση
- These users thanked the author asfdsaw for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Τόσο κατάλαβες από αυτά που έγραψα..george188 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:18 Ναι λογικά ούτε Αύγουστο δεν βγάζει, τόσο κακή δουλειά κάνει κ τόσο κακή η ομάδα..
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία κρίση για την ομάδα και για το παιχνίδι. Όταν βλέπεις πχ τον ζίφκο να μοιάζει ποδοσφαιριστής β εθνικής δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία να προσπαθήσεις να βγάλεις συμπεράσματα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μου έκανε τεράστια αρνητική εντύπωση
Πρώτον το ότι ο ζαφείρης συνεχίζει να δείχνει πάρα πολύ κακός πίσω από την μπάλα και σε positioning
Και δεύτερον ότι η τερματοφύλακες μας είναι πολύ ντεφορμε. Και άν ο Παβλενκα έχει δικαιολογία ο τσιφτσης δεν έχει.
Υγ ανέστη αγόρι μου αν νομίζεις ότι θα σου χαριστεί έστω και ένα αγωνιστικό λεπτό γελιεσαι.
Απίστευτα κακές επαφές με τη μπάλα.
Υγ2 Τευλορ στον δρόμο που χάραξε ο μεγάλος Φιλίπ Λαμ
Πρώτον το ότι ο ζαφείρης συνεχίζει να δείχνει πάρα πολύ κακός πίσω από την μπάλα και σε positioning
Και δεύτερον ότι η τερματοφύλακες μας είναι πολύ ντεφορμε. Και άν ο Παβλενκα έχει δικαιολογία ο τσιφτσης δεν έχει.
Υγ ανέστη αγόρι μου αν νομίζεις ότι θα σου χαριστεί έστω και ένα αγωνιστικό λεπτό γελιεσαι.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Logistis, ΚΩΣΤΑΣ2019
Mια χαρά κατάλαβα κ για τα new era κ τα @@ που είπες, απλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει γιατί πιστεύω κ στον προπονητή κ στην ομάδα
- These users thanked the author george188 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- WestBlock4
Με προβληματίζει η ομαδα αμυντικά,
Οπως ειπα στις αρχές εγω καμαρα κ ντεσποτοφ δεν τους βλεπω να έρχονται ποτε στο επίπεδο που θελουμε.
Taylor να με συγχωρείτε αλλα δεν μπορω να σκεφτώ ότι ο παιχτης χωραει στην ομαδα.
Εντυπωσιάστηκα με μπαταουλα, πραγματικά θεωρω οτι θα παιζει βασικος καποια στιγμη.
Επιμένω να λεω οτι θελουμε αμεσα ΦΟΡ.
Γενικα θελουμε αρκετες μεταγραφες για να ειναι ανετος ο προπονητης να δουλεψει
Οπως ειπα στις αρχές εγω καμαρα κ ντεσποτοφ δεν τους βλεπω να έρχονται ποτε στο επίπεδο που θελουμε.
Taylor να με συγχωρείτε αλλα δεν μπορω να σκεφτώ ότι ο παιχτης χωραει στην ομαδα.
Εντυπωσιάστηκα με μπαταουλα, πραγματικά θεωρω οτι θα παιζει βασικος καποια στιγμη.
Επιμένω να λεω οτι θελουμε αμεσα ΦΟΡ.
Γενικα θελουμε αρκετες μεταγραφες για να ειναι ανετος ο προπονητης να δουλεψει
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Nassos
Καταρχήν έχω πει ότι οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν σταδιακά στην ΠΑΕ και την ομάδα. Δεν έγινε αυτό, οπότε
ας μη γκρινιάζουμε από την ΟΜΑΔΑ για αυτό. Λαθος σχεδιασμός. Τυχόν αποκλεισμός απόλυτως φυσιολογικός.
Πάμε παρακάτω.
Όχι πάγκο, αλλά ούτε έντεκα κανονικούς παίκτες δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Εντεκάδα με Μύθου, Τέιλορ, Καμάρα.....Και αλλαγές ο Γερεμεγιεφ και ο Πέλκας. Πρώτη φορά σε προετοιμασία έχουμε τόσο αδύναμο ρόστερ.
Πάμε στον κοουτς. Προσπάθησε στα πρώτα ματς να περάσει καινούρια πράγματα. Σίγουρα σαν προετοιμασία απέναντι στις γνωστές ομάδες που παίζουν αυτό το ποδόσφαιρο από τα γενοφασκια τους, τα πήγαμε πολύ καλά σε σχέση με άλλες χρονιές. Συνεπώς ο κοουτς είναι πολύ καλός.
Πάμε στην ουσία. Δε γίνεται με έντεκα παίκτες με το ζόρι, να αλλάξεις αυτή τη στιγμή τα πάντα. Θέλει υπομονή, χρόνο και ΠΑΙΚΤΕΣ.
Από εμένα η ΟΜΑΔΑ έχει όλη τη χρονιά για να φτιαχτεί και να πειραματιστεί.
Ατομικά. Ο Μύθου, ασχέτως τι γραφόταν θα επαναλάβω ότι όπως και κάθε Έλληνας παίκτης πρέπει σε αυτή την ηλικία να πάει έξω για να πάρει παιχνίδια, εμπειρία, ποιότητα, επαγγελματισμό, δουλειά και πάνω από όλα ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ. Οποίους ξεχωρίσει ο κοούτς και έχουν ακόμη περιθώρια να πάνε έξω (βλέπε Τζίμας).
Ο Γερεμεγιεφ ασχέτως γκολ είναι μέσα σε όλα και ξέρει τι να κάνει(ποιότητα, εξυπνάδα, ταχύτητα σκέψης, ΑΝΤΙΛΗΨΗ).
Τάισον ίσως και του χρόνου εδώ....
Ντελιας όαση.
Ζαφείρης πολύ δουλειά ακόμη εγκεφαλικά.
Καμάρα για πώληση αργότερα.
Τέιλορ στο έξι και μετά πώληση
Πέλκας......
Παβλενκα θα βγάλει πάλι το φίδι από την τρύπα στα πρώτα ματς όπως πέρυσι.....
Οι πιτσιρικάδες θέλουν δουλειά και όσοι ξεχωρίζουν ΑΜΕΣΑ παραστάσεις στο εξωτερικό.
Ο Λισι είναι προσαρμοστικός, ικανότατος και ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ.
Στα πρώτα φιλικά έδειξε ότι σε δέκα μέρες πέρασε νέα στοιχεία σε ομάδα δουλεμενη με τον ίδιο τρόπο για πέντε χρόνια. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ!
Πρέπει να του δώσουμε χρόνο.
Οι μεταγραφές να συνεχίσουν να είναι όπως μέχρι τώρα.
Προσεκτικά επιλεγμένες και ποιοτικές.
Αυτά τα λίγα...
ας μη γκρινιάζουμε από την ΟΜΑΔΑ για αυτό. Λαθος σχεδιασμός. Τυχόν αποκλεισμός απόλυτως φυσιολογικός.
Πάμε παρακάτω.
Όχι πάγκο, αλλά ούτε έντεκα κανονικούς παίκτες δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Εντεκάδα με Μύθου, Τέιλορ, Καμάρα.....Και αλλαγές ο Γερεμεγιεφ και ο Πέλκας. Πρώτη φορά σε προετοιμασία έχουμε τόσο αδύναμο ρόστερ.
Πάμε στον κοουτς. Προσπάθησε στα πρώτα ματς να περάσει καινούρια πράγματα. Σίγουρα σαν προετοιμασία απέναντι στις γνωστές ομάδες που παίζουν αυτό το ποδόσφαιρο από τα γενοφασκια τους, τα πήγαμε πολύ καλά σε σχέση με άλλες χρονιές. Συνεπώς ο κοουτς είναι πολύ καλός.
Πάμε στην ουσία. Δε γίνεται με έντεκα παίκτες με το ζόρι, να αλλάξεις αυτή τη στιγμή τα πάντα. Θέλει υπομονή, χρόνο και ΠΑΙΚΤΕΣ.
Από εμένα η ΟΜΑΔΑ έχει όλη τη χρονιά για να φτιαχτεί και να πειραματιστεί.
Ατομικά. Ο Μύθου, ασχέτως τι γραφόταν θα επαναλάβω ότι όπως και κάθε Έλληνας παίκτης πρέπει σε αυτή την ηλικία να πάει έξω για να πάρει παιχνίδια, εμπειρία, ποιότητα, επαγγελματισμό, δουλειά και πάνω από όλα ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ. Οποίους ξεχωρίσει ο κοούτς και έχουν ακόμη περιθώρια να πάνε έξω (βλέπε Τζίμας).
Ο Γερεμεγιεφ ασχέτως γκολ είναι μέσα σε όλα και ξέρει τι να κάνει(ποιότητα, εξυπνάδα, ταχύτητα σκέψης, ΑΝΤΙΛΗΨΗ).
Τάισον ίσως και του χρόνου εδώ....
Ντελιας όαση.
Ζαφείρης πολύ δουλειά ακόμη εγκεφαλικά.
Καμάρα για πώληση αργότερα.
Τέιλορ στο έξι και μετά πώληση
Πέλκας......
Παβλενκα θα βγάλει πάλι το φίδι από την τρύπα στα πρώτα ματς όπως πέρυσι.....
Οι πιτσιρικάδες θέλουν δουλειά και όσοι ξεχωρίζουν ΑΜΕΣΑ παραστάσεις στο εξωτερικό.
Ο Λισι είναι προσαρμοστικός, ικανότατος και ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ.
Στα πρώτα φιλικά έδειξε ότι σε δέκα μέρες πέρασε νέα στοιχεία σε ομάδα δουλεμενη με τον ίδιο τρόπο για πέντε χρόνια. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ!
Πρέπει να του δώσουμε χρόνο.
Οι μεταγραφές να συνεχίσουν να είναι όπως μέχρι τώρα.
Προσεκτικά επιλεγμένες και ποιοτικές.
Αυτά τα λίγα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Προσωπική άποψη είναι ότι ο Μύθου δεν πρόκειται να κάνει ποτέ μεγάλη καριέρα και αν μπορούν να τον δώσουν με κανένα καλό ποσό, ας τον δώσουν.renegade έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:35 Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία κρίση για την ομάδα και για το παιχνίδι. Όταν βλέπεις πχ τον ζίφκο να μοιάζει ποδοσφαιριστής β εθνικής δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία να προσπαθήσεις να βγάλεις συμπεράσματα.
Γιατί ήταν ο Κοσίδης καλύτερος του Μπαταούλα; Εγώ είδα το ακριβώς ανάποδο (όχι οτι ο Κοσίδης ητάν κακός βέβαια), ο Μπαταούλας ξεχώριζεasfdsaw έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:18Εχει μεγαλη διαφορα στα φιλικα και στα επισημα ματς, εδω δεν κανεις ποτε σκαουτινγκ αρα δεν ξες ποιος ειναι ο καλυτερος καφελασφαιριστης η πως τα εκτελει ο καθε παικτης , στα επισημα ματς ειδικα στο Ελληνικο πρωταθλημα σχεδον βλεπουν τα κορνερ απο τα λαστ 5-10 ματς και εχουν ιδεα πως τα εκτελουν η ποιους να προσεξουν για σκριν και τη κινηση ο καθε παικτης.PablitoV2 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 18:36Αν συνεχίσουμε να παίζουμε man2man στα στημένα θα έχουμε θέμα.
Στα του φιλικου, ο κοσιδης φανηκε πολυ καλυτερος απο τον μπαταουλα,και βλεπω μαλλον αυτος να παιρνει προβαδισμα, καμαρα-ζαφειρης δεν υπαρχει σαν διδυμο,μονο ως 8 μπορουν να παιξουν και οι 2, τειλορ πολυ καλυτερος στο 6 . παβλενκα δεν μπηκε καλα,δεν ξερουμε ακομα ποιον θα εχει για βασικο τερματα. στο 2ο γκολ ειδικα που φαγαμε παιζει ολοι να εκανεν λαθος μαρκαρισμα στη φαση
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Kourdos