Επειδή είναι από τους αγαπημένους μου role players διαχρονικά στο ΝΒΑ, τολμώ να πω και αύξηση 20-25%Equalizer έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 16:52 Έτσι μου φαίνεται κι εμένα
Μη γνωρίζοντάς τον, μπήκα να δω στοιχεία, νομίζω οτι έχει πολύ θετικά νούμερα για 'ΝΒΑer που θα έρθει Θεσσαλονίκη' και μπορούμε να ευελπιστούμε σε μια αύξηση +15% στα νούμερά του βάσει θέσης, σωματικών προσόντων και εμπειρίας που θα τον βοηθήσουν να τα βρει όλα λίγο πιο εύκολα σε σχέση με Αμερικα. Οχι;
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author rockcity4 for the post:
- paok-porter1337
- Σουριναμέζος
Ένας ενδοιασμός εδώ είναι το πώς θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη. Ο Πρινς είναι ένας τύπος που βγάζει το ψωμί του στο ΝΒΑ κάνοντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα, σκληρή άμυνα στο αντίπαλο φτερό και στην επίθεση βρίσκω το spot μου και αν μου την φέρουν θα το στάξω. Δεν είναι παίκτης που κρατάει την μπάλα στα χέρια του ή παίρνει πολλές αποφάσεις στο παιχνίδι. Πολλές φορές τέτοιοι παίκτες όταν παίρνανε τον Ατλαντικό έχουν και οι ίδιοι και οι ομάδες που τους παίρνουν διαφορετικά ζητούμενα και μπορεί να αποτύχουν παταγωδώς. Στην επίθεση θεωρώ ότι ο Τρινκέρι πρέπει να τον χρησιμοποιήσει έχοντας ως οδηγό το πώς χρησιμοποιείται ο Βεζένκοφ στον γαύρο.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- rockcity4
Πολλοί insiders/παπατζηδες γράφουν ότι χτυπάμε μεγαλύτερο όνομα ακόμα και από τον Χεζονια και ο Πρινς μπορεί να είναι η απάντηση στο "ποιος είναι αυτός".Στην πραγματικότητα ναι περισσότερο κουβέντα να γίνεται είναι η φαση.
- Σουριναμέζος
Πιο πολύ μαντεψιά είναι στο ποιός μπορεί να κάνει θόρυβο και φαίνεται διαθέσιμος
-
ANOIXTOMATIS
https://vm.tiktok.com/ZNREnUTy2/
Δεν ξέρω αν φαίνεται ο σύνδεσμος αυτός εδώ το είχε αναφέρει πριν από καιρό , το είχα δει αλλά δεν το έδωσα πολύ σημασία
Δεν ξέρω αν φαίνεται ο σύνδεσμος αυτός εδώ το είχε αναφέρει πριν από καιρό , το είχα δει αλλά δεν το έδωσα πολύ σημασία
ειπαν ξανα και για τολιοπουλο
και εγω ρωταω ξανα
πως χωραει ο τολιοπουλος?
ακομα και με Μπαζινα δανεικο παλι θα εχουμε 6 γκαρντ . αντε πες θα παρουν και 20 λεπτα απο το 3αρι γιατι θα παιζει με 3 γκαρντ πολυ και θα εχουν 100 λεπτα 6 γκαρντ
10 λεπτα ο ναζ μενουν 90 λεπτα για 5 παικτες
βγαινουν 18 λεπτα στον καθε ενα. φτανουν η θα εχουμε γκρινιες?
και εγω ρωταω ξανα
πως χωραει ο τολιοπουλος?
ακομα και με Μπαζινα δανεικο παλι θα εχουμε 6 γκαρντ . αντε πες θα παρουν και 20 λεπτα απο το 3αρι γιατι θα παιζει με 3 γκαρντ πολυ και θα εχουν 100 λεπτα 6 γκαρντ
10 λεπτα ο ναζ μενουν 90 λεπτα για 5 παικτες
βγαινουν 18 λεπτα στον καθε ενα. φτανουν η θα εχουμε γκρινιες?
- These users thanked the author dev for the post:
- Panx Romana
Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο, ειμαστε αρκετα μακρια απο το να ερθουν τετοιοι παικτεςKostas_FI έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 16:50 Αυτό με τον Οσμάν ψιθυρίζεται γενικά, αλλά πραγματικά είναι παπάς μεγαλύτερος και απ\του χεζόνια, αδυνατώ να το πιστέψω έστω και για ενα δευτερολεπτο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο που θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει σε ομάδα eurocup , μπορεί να βρει συμβόλαιο σε οποιαδήποτε ομάδα της ευρωλίγκας.
Απο Αθηνα μερια παντως ακουγεται δυνατα οτι ο Τολιοπουλος θα ερθει σε μας
Θα ξενερώσω τη ζωή μου αν έρθει ο Τολιόπουλος
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 5):
- Panx Romana, nunies4, obanebane, GianD, Σουριναμέζος
Μα τέλοσπάντων γιατί τόσο σήριαλ με αυτόν; Τι στοιχεία έχει που θεωρητικά υποτίθεται πως κυνηγάμε τόσο;
- paok-porter1337
Και για τον Φαλ τα ίδια έλεγανDimg5 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 18:27 Απο Αθηνα μερια παντως ακουγεται δυνατα οτι ο Τολιοπουλος θα ερθει σε μας
Eμπειρια απο το υψηλοτερο επιπεδο, Ελληνας, τρομερο σουτ και δε φοβαται να παρει τα σουτ οταν η μπαλα καιει.Equalizer έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 19:24 Μα τέλοσπάντων γιατί τόσο σήριαλ με αυτόν; Τι στοιχεία έχει που θεωρητικά υποτίθεται πως κυνηγάμε τόσο;
Δεν κλεινουν παντα οσοι ακουγονται.paok-porter1337 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 19:24Και για τον Φαλ τα ίδια έλεγανDimg5 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 18:27 Απο Αθηνα μερια παντως ακουγεται δυνατα οτι ο Τολιοπουλος θα ερθει σε μας
- These users thanked the author Dimg5 for the post:
- paok-porter1337