Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- paok-porter1337
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Μάλιστα ο Πετρίδης στο κανάλι του Τελόπολις στο YouTube είπε ότι το Σουκου μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις για το 3ρι που περιμένουμε. Ή ότι πιθανόν να μάθουμε ότι κλείσαμε κάποιον εκεί…
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Τσιάρας πήγε τσάμπα στο Αμερικα
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Hayate
χωρίς επώνυμο πως είναι επώνυμος;Hayate έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 15:33 Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοι.Ο Ρετρό και άλλοι οπως ειπώθηκε έχουν στηρίξει πολλά χρόνια τώρα.Τουλαχιστον αυτοί στην ουσία είναι επώνυμοι.Εμεις που μας ξέρουν δέκα μέλη του paokmania δεν είμαστε επώνυμοι και λέμε ότι βλακεία αστοιχειωτη και βασικά καλά κάνουμε επειδή έτσι είναι τα φόρουμ.Κιεπισης κυνηγάμε πολύ μεγάλο όνομα ναι.
φυσικά ο ρετρό με την αγάπη του για τον μπασκετικό (παλιό κυρίως) ΠΑΟΚ κράτησε πολλούς
Ενδιαφέρον αυτόpaok-porter1337 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 15:46 Μάλιστα ο Πετρίδης στο κανάλι του Τελόπολις στο YouTube είπε ότι το Σουκου μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις για το 3ρι που περιμένουμε. Ή ότι πιθανόν να μάθουμε ότι κλείσαμε κάποιον εκεί…
Άντε να δούμε
Ποιο τριάρι μπορεί να είναι μεγαλύτερο όνομα και από τον Χεζονια; Στην Ευρώπη δεν υπάρχει, ένα μεγαλύτερο όνομα από το ΝΒΑ που είναι και ελεύθερος είναι ο Μπατουμ αλλά μιλάμε για παίχτη τελείως στην δυση της καριέρας του.
-
john4serres
Εγώ το κόβω για Taurean Prince, που τον είχαμε γράψει. Έγινε ανταλλαγή στους Πίστονς, με τους πρωτοπόρους της περσινής ανατολικής περιφέρειας να έχουν φορτωθεί πολλά 3ρια πια, βλέπω το waiver να έρχεται. Μακάρι να είναι αυτός ο αθλητικός τσόγλανος, θα βγάλουμε γούστα 
- Σουριναμέζος
Αν έρθει ο Πρινς έχω περιέργεια να δω πώς θα τον παρουσιάσουν τα media
-
john4serres
" Ο ΠΑΟΚ περίμενε τα NBA rejections
"
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- rockcity4, GianD
Φοβερή στα δικά μου μάτια. Είναι ένας "Κλάιμπερν" από την άλλη μεριά του ατλαντικού, ο οποίος αν τον αφήσεις να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα είναι φοβερός, αν δεν κάνω λάθος είναι και ίδιο ύψος με Κλάιμπερν (1.98). Φαντάσου φέτος έπαιξε 26 παιχνίδια με τους Μπακς και το 24-25 80/82 (!). Μάλιστα, εκείνη την χρονιά, είχε WS (Win Shares=πόσες νίκες "προσέφερε" ή "αφαιρούσε" σε μια ομάδα) ύψους 3.5, το οποίο για role player στο ΝΒΑ είναι πολύ καλό.
ΥΓ Τώρα τσέκαρα και ιατρικό ιστορικό, φέτος είχε τον πιο μακροχρόνιο του, με μερικούς τραυματισμούς παλιότερα στον αριστερό αστράγαλο:

ΥΓ Τώρα τσέκαρα και ιατρικό ιστορικό, φέτος είχε τον πιο μακροχρόνιο του, με μερικούς τραυματισμούς παλιότερα στον αριστερό αστράγαλο:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockcity4 την Παρ 10 Ιούλ 2026, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Το ρίσκο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα το κίνητρο, δεν ξέρεις αν έρχεται για αρπαχτή, αν έρχεται με μόνο σκοπό να μείνει ενεργός μέχρι να ξανά ανοίξει κάποια θέση στο ΝΒΑ ή αν έρχεται με όρεξη να πετύχει και σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού.
Αν ισχύει το τελευταίο, μιλάμε για ένα φτερό που μαζί με άλλους 4-5 έκαναν διάσημο τον 3andD ρόλο στο ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία. Πάνω από 600 παιχνίδια με 10 πόντους μέσο όρο καριέρας. Τέλειο fit με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει στηθεί και παίκτης που ανάλογου επιπέδου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα στην Ευρωλίγκα.
Αν ισχύει το τελευταίο, μιλάμε για ένα φτερό που μαζί με άλλους 4-5 έκαναν διάσημο τον 3andD ρόλο στο ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία. Πάνω από 600 παιχνίδια με 10 πόντους μέσο όρο καριέρας. Τέλειο fit με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει στηθεί και παίκτης που ανάλογου επιπέδου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα στην Ευρωλίγκα.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- paok-porter1337, rockcity4
- paok-porter1337
Έτσι μου φαίνεται κι εμένα
Μη γνωρίζοντάς τον, μπήκα να δω στοιχεία, νομίζω οτι έχει πολύ θετικά νούμερα για 'ΝΒΑer που θα έρθει Θεσσαλονίκη' και μπορούμε να ευελπιστούμε σε μια αύξηση +15% στα νούμερά του βάσει θέσης, σωματικών προσόντων και εμπειρίας που θα τον βοηθήσουν να τα βρει όλα λίγο πιο εύκολα σε σχέση με Αμερικα. Οχι;
Μη γνωρίζοντάς τον, μπήκα να δω στοιχεία, νομίζω οτι έχει πολύ θετικά νούμερα για 'ΝΒΑer που θα έρθει Θεσσαλονίκη' και μπορούμε να ευελπιστούμε σε μια αύξηση +15% στα νούμερά του βάσει θέσης, σωματικών προσόντων και εμπειρίας που θα τον βοηθήσουν να τα βρει όλα λίγο πιο εύκολα σε σχέση με Αμερικα. Οχι;
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- paok-porter1337
-
john4serres