Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hayate

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Hayate »

Παιδιά οι προτασεις του συλλόγου σε παίκτες όπως Ταιρικ το χειμώνα και κάποιους τώρα το καλοκαίρι είναι ας πούμε δεδομένες.Εκτος και αν υπάρχει ένα απίστευτο κύκλωμα που εμφανίζει μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που ξέρουμε.Για Ταιρικ συγκεκριμένα είχα ακούσει από Βαγγέλη Ιωάννου ότι κάναμε πρόταση και όχι σε ραδιόφωνο.Γενικα νομίζω το προβλημα της νέας ιδιοκτησίας δεν είναι το να βάλει χρήματα,εχει αποδείξει το αντίθετο.Αλλα θέματα συζητάμε μήνες τώρα .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και για να καταλαβουμε τη παρανοια που επικρατει στο ευρωπαικο μπασκετ...4 μυρια ο Γιαμπουσελε,4 μυρια ο Χειζ Ντειβις,4 ο Φρανσισκο και παει λεγοντας...Ειναι κακοι παικτες? Προφανως και οχι,αλλα τετοια ποσα δεν δικαιολογουνται για αυτο και η Βαλενθια γλεντησε μια σειρα απο ομαδες που εφαρμοζουν τη συγκεκριμενη τακτικη.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Hayate, xyz_o_peponas_2
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

@joshua @KalamarGiannis σχετικά με αυτό που συζητούσατε πριν: viewtopic.php?p=1063391803#p1063391803
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Υπάρχει όντως μεγάλη ροή χρήματος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τελευταία, πολυ περίεργο. Κάτι παίζει
These users thanked the author Patron for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:33
paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 20:10 @Unpsofable78 Ορίστε όρμα

Εγώ να ορμησω; Εγώ παρακαλάω.Μακάρι

Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι με την διαφαινομενη ανανέωση Ομορουγι, ίσως βιαστηκαμε να ανανεώσουμε τον Μουρ.Κατι που φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός παίκτης αλλά με την ανάγκη να προστεθεί στην ομάδα ένας stretch ψηλός όπως ο Σμαιλαγκιτς.

Το είπε στο πρώτο επεισόδιο του black & white και ο μυρωδιάς σπυριαρας.

Κάποια στιγμή είπα ότι εφόσον κλείσαμε Φοστερ, ίσως αντί για Ταϊρί θα έπρεπε να πάρουμε έναν 2-3 όπως ο Jared Rhoden.

Το ίδιο είπε ο Κλειτος στο Χ.

Κάποια στιγμή είπα ότι οι επιφυλάξεις που έχω αφορούν μόνο τον Χατζινς και συγκεκριμένα το drive του λόγω ύψους σε συνδυασμό με ταχύτητα. Όπως και το λόγω ύψους θα γίνεται στόχος στην άμυνα.

Τα ίδια είπε πάνω κάτω ακόμη ένας youtuber που έχει κάνει ωραίες αναλύσεις για τους παίκτες μας (μου διαφεύγει το όνομα του καναλιού)

Και φυσικά έλεγα ότι το τριάρι θα πρέπει να είναι σκόρερ, παίκτης που θα κάνει την διαφορά, όπως Κλαιμπερν.

Κάτι που επίσης είναι κοινά αποδεκτό πλέον.

Βέβαια όταν εγώ τα έλεγα πριν από τους youtubers και τον Κλειτο ήμουν "κακός", υπερβολικός και σύμφωνα με κάποιους σκοπός μου ήταν να κάνω κριτική στη διοίκηση, όποτε σταμάτησα να σας πρήζω και απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις.
Φυσικά αν πχ έρθει ο Σμαιλαγκιτς θα πανηγυρισω με σφιγμενες γροθιές. :D
Το ότι ανανεώσαμε παίχτες δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταγραφές. Αν βρεις κάτι καλύτερο στέλνεις τους άλλους δανεικούς. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε θέμα σε αυτό.

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως μάλλον θα πάμε στους 9 ξένους αν βρεθεί καλή ευκαιρία. Πχ κλαιμπερν και σμαιλαγκιτς ή από ΝΒΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”