@Equalizer αυτο που κανεις δεν σε τιμα καθολου, ουτε το φορουμ το οποιο υπηρετεις.
Αποφασισε αν θα τηρεις πρωτος εσυ τους κανονες του φορουμ χωρις διακρισεις και double standards και ενημερωσε μας σε παρακαλω για να ξερουμε τι επιτρεπει και τι οχι τελικα το μερος που μας φιλοξενει.
Και επειδη πιθανως θα αποπροσανατολισεις την συζητηση ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος απο αυτους που με βριζουν και με ειρωνευονται χωρις να τους γινεται ουτε μια παρατηρηση, αν το μονο σας προβλημα ειναι το νικ μου, πες μου σε παρακαλω αν υπαρχει τροπος να αλλαξει και ευχαριστως θα το κανω.
Συγνωμη που τα γραφω εδω δημοσια, αλλα απο οτι βλεπω δεν εχω την δυνατοτητα να στειλω προσωπικο μηνυμα.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
xyz_o_peponas_2
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- These users thanked the author xyz_o_peponas_2 for the post:
- Dimg5
Τι δεν με τιμά καθόλου;
Να επιτελώ τον ρόλο του διαχειριστή και να παρακολουθώ τα ποστ των νέων μελών ώστε να βλέπω ποια είναι σωστά προς έγκριση ή οχι;
Αυτό είναι ένα κομμάτι που ως νέο μέλος είσαι υποχρεωμένος να αποδεχθεις
Δεν είσαι το μόνο νέο μελος. Είσαι όμως το μόνο που 2/3 ποστ του είτε προκαλούν, είτε ειρωνεύονται, είτε συνεχίζουν έναν καυγά. Εξ ου και απορρίπτονται.
Βεβαίως το νικ σου εξ αρχής ήταν πρόβλημα όπως σου τονίστηκε από πολλά μέλη και από εμένα, όμως όπως φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος, ΔΕΝ σε μπάναρα.
Αν μη τι άλλο εκτίμησε κάποια πράγματα, συμμορφώσου και γράψε απόψεις, οχι ποστ καυγάδων. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μη ζητάς και τα ρέστα.
Να επιτελώ τον ρόλο του διαχειριστή και να παρακολουθώ τα ποστ των νέων μελών ώστε να βλέπω ποια είναι σωστά προς έγκριση ή οχι;
Αυτό είναι ένα κομμάτι που ως νέο μέλος είσαι υποχρεωμένος να αποδεχθεις
Δεν είσαι το μόνο νέο μελος. Είσαι όμως το μόνο που 2/3 ποστ του είτε προκαλούν, είτε ειρωνεύονται, είτε συνεχίζουν έναν καυγά. Εξ ου και απορρίπτονται.
Βεβαίως το νικ σου εξ αρχής ήταν πρόβλημα όπως σου τονίστηκε από πολλά μέλη και από εμένα, όμως όπως φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος, ΔΕΝ σε μπάναρα.
Αν μη τι άλλο εκτίμησε κάποια πράγματα, συμμορφώσου και γράψε απόψεις, οχι ποστ καυγάδων. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μη ζητάς και τα ρέστα.
-
xyz_o_peponas_2
Δεν σε τιμα να με αποκαλλει καποιος "φελλο" και οταν του γραφω "βρισε οσο θες αφου εχεις το ελευθερο" να σβηνεις το δικο μου ποστ γιατι προκαλει. Δεν τηρεις τους ιδιους σου τους κανονες.
Και αυτο δεν εγινε μονο μια φορα και το ξερεις πολυ καλα, το να γραφεις ψευδως οτι 2/3 των ποστ μου προκαλουν δεν ξερω τι ακριβως εξυπηρετει, να πουνε οι υπολοιποι "μπραβο καλα του κανεις?"
Σημερα παλι αλλος χρηστης μου εγραψε οτι συντηρω αφηγημα περι "αφαντου αφραγκου". Τον ρωτησα πολυ απλα να μου δειξει που ακριβως το εγραψα αυτο. Μαντεψε ποιο ποστ εσβησες και ποιο κρατησες.
Γιαυτο σε ξαναρωταω, ισχυουν αλλοι κανονες για παλια μελη και μπορουν να βριζουν τον οποιονδηποτε απροκλητα, απλά και μονο επειδη διαφωνουν με την αποψη του?
Και αυτο δεν εγινε μονο μια φορα και το ξερεις πολυ καλα, το να γραφεις ψευδως οτι 2/3 των ποστ μου προκαλουν δεν ξερω τι ακριβως εξυπηρετει, να πουνε οι υπολοιποι "μπραβο καλα του κανεις?"
Σημερα παλι αλλος χρηστης μου εγραψε οτι συντηρω αφηγημα περι "αφαντου αφραγκου". Τον ρωτησα πολυ απλα να μου δειξει που ακριβως το εγραψα αυτο. Μαντεψε ποιο ποστ εσβησες και ποιο κρατησες.
Γιαυτο σε ξαναρωταω, ισχυουν αλλοι κανονες για παλια μελη και μπορουν να βριζουν τον οποιονδηποτε απροκλητα, απλά και μονο επειδη διαφωνουν με την αποψη του?
- These users thanked the author xyz_o_peponas_2 for the post:
- Dimg5
Οχι δεν ισχύουν και έχουν σβηστεί και οι δυο αναφορές. Τώρα ξεκίνα να αποφεύγεις τους καυγάδες και θα δούμε ποιος θα σε αδικεί ή οχι
-
xyz_o_peponas_2
Ευχαριστω.
Θα ξαναρωτησω, υπαρχει τροπος να αλλαξει το νικ απο τη μερια σας? Απο το προφιλ που εψαξα δεν βρηκα κατι.
Θα ξαναρωτησω, υπαρχει τροπος να αλλαξει το νικ απο τη μερια σας? Απο το προφιλ που εψαξα δεν βρηκα κατι.
Ναι, όπως βλέπεις και στη δοκιμαστική αλλαγή που έγινε. Στείλε πως θέλεις να γίνει