δεν ηταν καλός??
Ιβάν Σαββίδης VII
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- eorptol1
To be honest ήταν πολύ καλός.
Αλέσιο Λίσι : «Να γίνουμε πιο σταθεροί, ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό»...!!!
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει έτσι και υποβάλει την παραίτησή του ο Ιταλός, εάν δεν έρθουν παίκτες μέχρι το τέλος του σταδίου προετοιμασίας της Ολλανδίας? Δεν ξέρω, αλλά έχει πάρει χαμπάρι ο Ιβάν τι θα συμβεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο? Εάν μαζί με τον Λίσι, παραιτηθούν και οι Μάτος + Βιεϊρίνια για εμπαιγμό? Δηλαδή πραγματικά ρε γαμωτο, για πόση διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Αουγκσμπουργκ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγης και μεταξύ ΠΑΟΚ και Βαλένθιας υπάρχει? Εάν είναι, ας γίνει ένας έρανος να μαζευτεί το ποσό της διαφοράς, ώστε να πάμε παρακάτω ρε γαμωτο..!!
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει έτσι και υποβάλει την παραίτησή του ο Ιταλός, εάν δεν έρθουν παίκτες μέχρι το τέλος του σταδίου προετοιμασίας της Ολλανδίας? Δεν ξέρω, αλλά έχει πάρει χαμπάρι ο Ιβάν τι θα συμβεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο? Εάν μαζί με τον Λίσι, παραιτηθούν και οι Μάτος + Βιεϊρίνια για εμπαιγμό? Δηλαδή πραγματικά ρε γαμωτο, για πόση διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Αουγκσμπουργκ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγης και μεταξύ ΠΑΟΚ και Βαλένθιας υπάρχει? Εάν είναι, ας γίνει ένας έρανος να μαζευτεί το ποσό της διαφοράς, ώστε να πάμε παρακάτω ρε γαμωτο..!!
- These users thanked the author ΠΟΡΚΥ-5 for the post (total 2):
- boogeyman77, vasgias
-
xyz_o_peponas
μια ειλικρινή ερωτηση.εισαι κατω απο 60;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 22:46 Αλέσιο Λίσι : «Να γίνουμε πιο σταθεροί, ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό»...!!!
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Να σε ρωτήσω, το ψευδώνυμο σου, σε ποια αλλαγή αναφέρεται; αν θέλεις απαντάςALLAGH έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 19:37 Καλά όλα αυτά.
Ας πάρει πρώτα το Χατζηδιάκο... που 4 εβδομάδες το παλεύει ο ΠΑΟΚ και ακόμα τίποτα...
- paokkerkir
Του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι η θέλει αλλαγή στο βόλεϋ όχι άλλο παισιαδη τα τρόλ τής μυστακοαληθειας πάντα εδώ έρχονται κατά κύματα.....
Τι εννοείς δικέ μου @ΚΩΣΤΑΣ2019 ; Όντως καλά τα πήγε, αλλά ήταν και χαμηλού επιπέδου το φιλικό για να τον κρίνω σοβαρά. Θα κρίνω σοβαρά ότι έχεις 2 χαφ όμως στο τέλος της βασικής σου προετοιμασίας.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:05Αν εισαι πεπονάς ετσι το βλέπεις.
Στην ιστορία του ποδοσφαίρου γνωρίζεις ποσοι παίχτες αναβαθμίστηκαν με μια αλλαγή θέσης?
Να σου πώ λοιπόν οτι ηταν πολύ καλός, για τον λόγο ότι παιζει και διαφορετικά στην θεση του ακραίου μπακ.
Όπως πχ ο Οτο.
Εσύ βεβαια ψαχνεις οτιδήποτε σε βολεύει για το αφηγημα του αφαντου άφραγκου.
vasgias »
αυθτό λεω κι εγώ να σοβαρευτείς.