Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Όπως ο διαιτητής είναι ο απολύτως χρονομετρης έτσι κι εγώ είμαι ο απόλυτος καταγραφέας.
Λάθος είστε κύριοι..
Από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκε ο Θυμιανης είμαστε στο 26 σε 23..
Και ναι, περιμένω πως και πως και εγώ να σταματήσω..
Πιστεύω πλησιάζει ο καιρός..
που σε κούναγε
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Στο χειρότερο των τριών μας φιλικών πάλι νίκη. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία (όλων στον ΠΑΟΚ)...
Μου άρεσαν κάποια πράγματα, άλλα καθόλου, αν και σημασια έχει μονο τι αρέσει στον Λισι, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Ο Τσιφτσής ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι, όμως τώρα είναι και ντεφορμέ. Ανησυχώ γιατί μάλλον με αυτόν θα παίξουμε τα πρωτα επίσημα. Ο Γκουγκεσασβιλι πιο καλά φαίνεται.
Ελουστοντο εμπειρος και βγάζει υπέροχα την ομάδα μπροστά, όπως ο Μίχα. Διπλή απειλη
Λύρατζης μετά το πρώτο μισάωρο ήταν θετικός. Για τρίτος μπακ δεξιά είναι μια χαρα
Ζαφείρης σκυλί ακούραστο, Καμαρά σε καλή κατάσταση. Με αυτούς θα ξεκινήσουμε μάλλον και μια μεταγραφή (Σάνταμαρία). Τρελή έκπληξη ο Τέιλορ εκεί.
Ντέλιας αλλαζει αμέσως επιπεδο την ομάδα.
Ο Μπάλντε θέλει απλώς χρόνο συμμετοχής. Της μιλάει της μπάλας
Χατσιδης πρέπει να είναι βασικός εξτρέμ φέτος. Το παιδί είναι περίπτωση.
Τάισον σεβασμός, γκολαρα, αλλά για συμπλήρωμα ελπιζω, όχι συνεχόμενα 90λεπτα
Πέλκας τραγικός, κυρίως στις αποφάσεις του, συνεχώς νομίζει πως είναι καλύτερος από αυτό που πραγματικά είναι κι αυτό είναι εκνευριστικό
Ο προπονητής μας είναι σπίρτο και σπουδαιος τακτικά, ενώ η φυσική κατάσταση που φοβίζει κάποιους που ξεσυνηθισαν την ομάδα να τρεχει έτσι, είναι η ειδικότητα του κι έχει και φοβερό συνεργάτη.
Απο κει και πέρα μίλησε ξανά και πιο έντονα για ανάγκη άμεσης έλευσης κάποιων παιχτών. Μακάρι να έρθουν άμεσα Χατζηδιάκος, Σανταμαρία τουλάχιστον, να κλείνουν οι πρώτες τρύπες. Δεν πάει άλλο με τις καθυστερήσεις.
Σάββατο τα σπουδαία με την Τβέντε
These users thanked the author figurehead4 for the post:
Έχουν δουλευτεί με άλλο τρόπο τα στημένα επιθετικά
Τα χάφ έχουν μεγαλύτερο χώρο και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων
Οι πλάγιοι είτε Σέντερ μπακ είτε εξτρέμ κινούνται πάνω κάτω όπως και με Λουτσέσκου
Τα τρεξίματα της ομάδας είναι καλύτερα απ ότι άλλες χρονιές
Βέβαια μιλάμε και για αρκετά πιο νέους σε ηλικία παίκτες
Δεν φάγαμε ηλίθια γκολ αν και δε μ άρεσε το σημερινό στημένο που χάσαμε την κεφαλιά και ας ήταν και οφσάιντ
Οι νεαροί παίκτες βλ.μπερδος κυριως για μένα είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά να μην πάρουν λεπτά σε κάποια ματς εντός έδρας με θεωρητικά πιο μικρούς αντιπάλους
Ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ ήταν από πέρυσι δύναμη φέτος φαίνεται ακόμα πιο δύναμη
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να λογιστεί σα βασικός στα εξτρέμ.
Γενικά η ομάδα όσες αλλαγές και να γίνανε διατήρησε το ύφος της
Ο Καμαρα φαίνεται λες και είναι άλλος παικτης
Figurehead γραφτά 1 λεπτό πριν μην κάθομαι και λέω τα ίδια
Χαχαχα
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Εντάξει το ότι ο λύρα και ο Γκόμεζ είναι για να πάμε να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό να ανέβει το ξέραμε και δεν μας πειράζει. Αυτό όμως που πλέον εμένα με πειράζει είναι ότι και ο πελκας είναι για εκεί. Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι θα φάμε παπά και δεν θα πάρουμε την γενναία απόφαση να φέρουμε παίκτη εκεί.
Ελπίζω μόνο στον Σορε.
Υγ γίνεται να μην επιμένουμε σε μύθους άλλων δεκαετιών όσον αφορά την προετοιμασία,τα βαριά πόδια κτλ
Αυτά τα έλεγαν πριν 20-30 χρόνια που οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην προετοιμασία με 2-3 μήνες διακοπές
Αλίμονο εάν πιστεύει κάποιος σήμερα ότι 15-20 μέρες στην αρχή της χρονιάς έχουν επίδραση στην κατάσταση του παίκτη μετά από 8-9 μήνες.
Η φυσική κατάσταση πλέον είναι μια καθημερινή διαδικασία και μπορεί να χτιστεί με 1000 διαφορετικους τρόπους
These users thanked the author renegade for the post:
Συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά αχτίδα αισιοδοξίας.
Ο προπονητής φαίνεται λίγος και δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει. Με την πρώτη αποτυχία όλα θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος. Η δε ομάδα όσο και να τη βλέπουμε υπό ένα αισιόδοξο πρίσμα λόγο νέας αρχής δεν πρόκειται να αντεπεξέλθει σε απαιτητικά παιχνίδια. Έχουμε τεράστια κενά τα οποία δεν περίμενα να έχουν καλυφθεί τέτοια εποχή αλλά 1-2 καλές κινήσεις έπρεπε να γίνουν και αποτι φαίνεται το restart θα είναι απλώς ένα φορμάτ. Δεν πρόκειται να κάνουν upgrade στο hardware .
renegade έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 22:52
Εντάξει το ότι ο λύρα...
Ρενέ καλησπέρα.
Για πες μου τη γνώμη σου για αυτό το παιδί.
Τον βλέπαμε ακόμα και με Μαρσειγ να μπορεί να στέκεται αξιοπρεπεστατα.
Μετά από εκείνη τη σεζόν με τους 3 συνεχόμενους τραυματισμούς που στην ουσία έχασε όλη τη χρονιά, το παιδί δεν έχει επανέλθει ποτέ.
Ακόμα και στην όψη φαίνεται να έχει τη μισή μυική μάζα από ότι είχε. Αδύναμος και άνευρος ενώ έδινε τρακους με τους Γάλλους.
Τι εξήγηση δίνεις;
renegade έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 22:52
Εντάξει το ότι ο λύρα...
Ρενέ καλησπέρα.
Για πες μου τη γνώμη σου για αυτό το παιδί.
Τον βλέπαμε ακόμα και με Μαρσειγ να μπορεί να στέκεται αξιοπρεπεστατα.
Μετά από εκείνη τη σεζόν με τους 3 συνεχόμενους τραυματισμούς που στην ουσία έχασε όλη τη χρονιά, το παιδί δεν έχει επανέλθει ποτέ.
Ακόμα και στην όψη φαίνεται να έχει τη μισή μυική μάζα από ότι είχε. Αδύναμος και άνευρος ενώ έδινε τρακους με τους Γάλλους.
Τι εξήγηση δίνεις;
Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ολοφάνερα
Τι έχει βελτιώσει αυτά τα 5 χρόνια?
Ούτε καν το σώμα του
Άρα δεν δούλεψε και αυτό είναι ο κανόνας των Ελλήνων νεαρών που πηγαίνουν δανεικοί σε μικρότερες ομάδες
Δυστυχώς συμβιβάζονται συνειδητά ή ασυνείδητα στο νέο επίπεδο.
These users thanked the author renegade for the post (total 3):