Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Δημοσίευση από Мир »

Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η τράτα μας η κουρελού η χιλιομπαλωμένη, που όλο τη γυμνάζαμε κι όλο ήταν κουρασμένη

ΡΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ

Κουρσούμια
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εχω απορία αν θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να μεινουμε στα στοπερ οπως ειμαστε και να πάρουμε απλα τον Χατζηδιακο ,δηλαδή το 4ο και 5ο στοπερ να ειναι ο Κοσιδης και ο Μπαταουλας . Παιζουν πολυ ωραία και ώριμα . Οταν ερθουν ολοι οι παικτες προβλεπω να παιζουμε πολυ γρηγορα . Γι αυτο ο Γιαννουλης πρέπει να ερθει και πρεπει να βρουμε ενα καλο δεξι μπακ .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Αυτό που ακούγαμε πάντα ότι πηδιέσαι στην προετοιμασία για να αντέξεις μετά από 9-10 μήνες πάντα μου φαινόταν μπαρούφα, αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα αφού δεν είμαι επαγγελματίας
Μεταξύ μας που τα λέμε, πιο σημαντική μου φαίνεται η διαχείριση κατά την διάρκεια της σεζόν σε εκγύμναση, αποκατάσταση και συμμετοχές, παρά η δουλειά καλοκαιριάτικα τόσους μήνες πριν
Και στην τελική, με νέο προπονητή και παίχτες, δεν είναι πιο σημαντικό να ρίξεις το βάρος στην τακτική τέτοιο καιρό;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ektoras έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:09 Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν φυσική κατάσταση για αυτό βλέπουμε τους παίκτες να τρέχουν σε αντίθεση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια κι ότι συνήθως συμβαίνει στις περισσόλετερες ομάδες αυτο τον καιρό...κάτι αντίστοιχο είδαμε πέρσι από τον Βιτόρια στον Παναθηναικό με στόχο να περάσουν ch.l αλλά δεν πήγε και πολύ καλά αυτό από Σεπτέμβριο, οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί...το θέμα δεν είναι να μας αρέσει στο μάτι η ομάδα στα φιλικά αλλά κατα τη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων...ίσως βέβαια να έχει γίνει η επιλογή φέτος από τον προπονητή η ομάδα να βγάλει φρεσκάδα στα προκριματικά της Ευρώπης μήπως καταφέρουμε και μπούμε league phase έστω στο conference χωρίς να έχουμε πολλούς παίκτες έτοιμους
Θα φανεί στο πρώτο επίσημο, τώρα μόνο υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Taseos έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:12
WestBlock4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:54 Ειναι που εχουμε πλανο ....
Σε λιγο δε θα μας φτανει κ η β ομαδα να βγάλουμε αποστολή
Σε σύνδεσμο που πηγε ο βιερινια πάντως είπε ότι θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα. Πιθανώς δεν υπάρχει πλάνο. Απλά θα ήπιε κάναν γάρο
Η να τον πήραν τα σκάγια 😁
These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
Taseos, navigator11, Logistis
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

trianta76 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:54 Αυτό που ακούγαμε πάντα ότι πηδιέσαι στην προετοιμασία για να αντέξεις μετά από 9-10 μήνες πάντα μου φαινόταν μπαρούφα, αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα αφού δεν είμαι επαγγελματίας
Μεταξύ μας που τα λέμε, πιο σημαντική μου φαίνεται η διαχείριση κατά την διάρκεια της σεζόν σε εκγύμναση, αποκατάσταση και συμμετοχές, παρά η δουλειά καλοκαιριάτικα τόσους μήνες πριν
Και στην τελική, με νέο προπονητή και παίχτες, δεν είναι πιο σημαντικό να ρίξεις το βάρος στην τακτική τέτοιο καιρό;
Κι αν απλά πηδιόμαατε γιατί είναι η τακτική μας που το επιβάλει και θα παίζουμε σε τέτοιο τέμπο? Νομίζω ότι επίτηδες βάζει εξαρχής τις εντάσεις στο παιχνίδι μας ο Λίσι.

Πώς ήμασταν σήμερα παιδιά? Έβλεπα Μουντιάλ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απορώ πως παίρνετε σοβαρά φιλικά προετοιμασίας όταν μάλιστα ο προοπονητης μαθαίνει τους παίκτες του.
These users thanked the author Taseos for the post:
navigator11
trianta76

Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε το πρώτο του ανεπίσημο γκολ για τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας μετά το τέλος του ματς τη φιλοσοφία που τους «υιοθετεί» ο Αλέσιο Λίσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι η δουλειά και οι ιδέες του κόουτς αρχίζουν και φαίνονται. Είναι η φάση της προετοιμασίας, τα πόδια είναι... βαριά, αλλά είναι όμορφο να κερδίζεις».

Για τις διαφορές τακτικά των δύο κόουτς: «Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Υπάρχουν κάποια πράγματα, όπως ότι δουλεύουμε διαφορετικά στο πως πιέζουμε. Αναπτυσσόμαστε κάπως διαφορετικά επιθετικά».

Για το αν ο κόουτς ζήτησε κάτι διαφορετικό: «Όχι είναι κάπως παρόμοιο, αλλά είναι και διαφορετικό λίγο. Τώρα δεν έχουμε τόσο πολύ χρόνο, είναι πιο γενικό για κάποιες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον χρόνο μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό: «Δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο, αλλά έχουμε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, οπότε πρέπει να χτίσουμε κάτι».
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Επειδή δούλευα , ο Τειλορ έπαιξε στο κέντρο σήμερα;
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Δημοσίευση από Jamaican »

trianta76 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:54 Αυτό που ακούγαμε πάντα ότι πηδιέσαι στην προετοιμασία για να αντέξεις μετά από 9-10 μήνες πάντα μου φαινόταν μπαρούφα, αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα αφού δεν είμαι επαγγελματίας
Οχι δεν είναι μπαρούφα, είναι επιλογή τι είδους προετοιμασία διαλέγεις να κάνεις.
Αν είναι βαριά, αργείς να ανοίξεις και να παίξεις αλλά έχεις πολύ μεγαλύτερη αντοχή μέσα στη χρονιά και η κοιλιά της ομάδας παρατείνεται για αργότερα, με την ελπίδα ότι θα κάνεις μόνο μια, χωρίς όμως να επιβαρύνεις τρομερά τους παίχτες και κινδυνέψουν με τραυματισμούς αργότερα.
Αν είναι ελαφριά η πρώτη κοιλιά συνήθως έρχεται πριν τα Χριστούγεννα και μάλλον περιμένεις και 2η. Αλλά αρχές την χρονιά είσαι πολύ καλά, αλλά οι αντοχές γενικά της ομάδας είναι ποιο κάτω.
Οπότε κρίνεις ανάλογα με το υλικό σου και το μ.ο. ηλικίας, τις προτιμήσεις του προπονητή ή ακόμα και τι κενά έχει η χρονιά (πχ Μουντιάλ Καταρ, χειμώνα) για να δουλεψεις την φυσική κατάσταση και κάνεις το ανάλογο.
Γενικά είναι τεράστια σπαζοκεφαλιά και απαιτεί πολλές γνώσεις και εμπειρία.
Οπότε όχι μόνο δεν είναι μπαρούφα αλλά παίζει τρομερά σημαντικό ρόλο μέσα στην χρονιά.
These users thanked the author Jamaican for the post:
trianta76
trianta76

Ο Αλέσιο Λίσι ρωτήθηκε για το αν έχει ενδεκάδα στο μυαλό του ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού και απάντησε πως η αγορά είναι ακόμη ανοιχτή ενώ στάθηκε τόσο στον Τάισον όσο και στην σταθερότητα που περιμένει από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μία... παράξενη κατάσταση, γιατί τα πρώτα λεπτά δεν μου άρεσαν, μετά το cooling break διορθώσαμε κάτι και βελτιωθήκαμε. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε τόσο άσχημα όσο το πρώτο, όμως όχι τόσο καλά όσο θέλαμε. Μετά τελειώσαμε καλά. Βήμα βήμα, πρέπει να γίνουμε πιο... σταθεροί.

-Πολλοί παίκτες είναι καλοί και η αγορά είναι ανοιχτή. Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν το ευρωπαϊκό ματς, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν.

-Στον πάγκο υπάρχουν παίκτες που κάνουν προετοιμασία, κάποιοι δεν κάνουν. Είναι αδύνατο για μένα να απαντήσω. Ο Τάισον είναι πολύ καλός, κάθε παίκτης είναι πολύ διαφορετικός».
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

καλή προετοιμασία έκανε ο λομπανόφσκι :) ..επλίζω ο μακρινόοος διάδοχος στην δυναμό, να μην ακολουθεί καμία απ τις μεθόδους του, να έχουν μείνει όλες οι τεχνικές στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:04
rockcity4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:00
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 19:56 Κανεις δεν το εχει αναφερει!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!
Εικόνα
Ναι,στεναχωρια μεγαλη για τον @marsantos :lol:
Όπως ο διαιτητής είναι ο απολύτως χρονομετρης έτσι κι εγώ είμαι ο απόλυτος καταγραφέας. :mrgreen:
Λάθος είστε κύριοι.. 8-)
Από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκε ο Θυμιανης είμαστε στο 26 σε 23..
Και ναι, περιμένω πως και πως και εγώ να σταματήσω.. :D
Πιστεύω πλησιάζει ο καιρός..
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
rockcity4, margas
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

van rooy έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:39 Δηλαδή είστε ευχαριστημένοι;
πάρτο και αλλιώς

άμα είχαμε χάσει 3 φιλικά με 4-0 , πιστεύεις θα δείχναμε φιλοσοφική και γαλαντόμα διάθεση λέγοντας δεν πειράζει, νέα ομάδα είναι, ας περιμένουμε ή θα έπεφτε η Καμάρα απο τα μπινελίκια και τη γκρίνια ?

:mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”