λουφαζουν, ετοιμαζονται και θα γραψουν στις μεταγραφες για καθυστερησεις και στο γηπεδο για τον αετόdragon έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:02 Ήρεμα ρωτάω.
Που έχουν εξαφανιστεί οι λαλιστατοι λογαριασμοί που επικαλούνταν αντικειμενικοτητα κ αγάπη για τον ΠΑΟΚ που χρεωναν σε όσους ηταν επιφυλακτικοι οτι ειναι τσιράκια του Σαββίδη κ οτι ο Μυστακιδης τα εχει όλα καλώς καμωμενα?
Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Unpsofable78, eorptol1
Περιμένουν τη γραμμή από τον υπέρ-επικοινωνιολογο των κεντρικών.
ΟΙ βασανιαρες που εχετε το κουράγιο και διαβάζετε μπεκρονεα, ποιο ήταν το αφήγημα για τα καμώματα του παιδικού φίλου του Θεσσαλονικεύς; Μπούκωσαν και δεν παρακολουθούν το θέμα ή έχουν κάποια διαφορετική άποψη;
ΟΙ βασανιαρες που εχετε το κουράγιο και διαβάζετε μπεκρονεα, ποιο ήταν το αφήγημα για τα καμώματα του παιδικού φίλου του Θεσσαλονικεύς; Μπούκωσαν και δεν παρακολουθούν το θέμα ή έχουν κάποια διαφορετική άποψη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να γράψουν ότι θέλουν, αλλά αν δεν υπογράφει συμφωνία για ονομα-σημα αυτό για το οποίο μιλάνε θα είναι το TelisBC..και δε το λέω δυστυχώς ειρωνικά, το λέω στεγνά νομικά..
- These users thanked the author epitropos for the post:
- Unpsofable78
Maklaz έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 11:18Λογικά τότε, επειδή μου λες ότι έχεις βρεθεί αλλά και να μην βρέθηκες, σίγουρα θα έχεις κάποιον δικό σου που θα σε ενημέρωσε, μπορείς να μου απαντήσεις στα παρακάτω;
Τι είπε η Γιαννακοπούλου σε ένα lobby 6-7 ατόμων σε μια πρόσφατη συνέλευση όσον αφορά την ΠΑΕ;
Τι είπαν στον Άλκη στην ίδια συνέλευση, αφού βγήκαν έξω οι αρδ;
Τι απαντήσεις έδωσαν οι αυλικοί;
Είπαν ότι έκαναν λάθος;
Και πόσα συγγνώμη είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν αλλά δεν έχουν τα κάκαλα να το κάνουν;
Το παρακάτω, δεν πάει σε εσένα @Polichni1926
Το άσπρο μαύρο στην ζωή μας, θα το κάνει μόνο ο ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματα του εντός γηπέδων, κανένας άλλο.
Φίλε, βοήθησέ μας λίγο, να καταλάβουμε κάποια πράγματα.
Με ειλικρίνεια το λέω. Δεν έχουμε όλοι ενημέρωση και κρίνουμε από (ασπρόμαυρο ) ένστικτο συχνά.
Βέβαια υπάρχουν πράξεις, έργα, όχι λόγια , όχι υποθέσεις , όχι προπαγάνδα, που τα ζήσαμε, τα νιώσαμε και καταλάβανε πολλά...
Ωστόσο, όσο μπορείς, μοιράσου αυτά που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα..
- These users thanked the author trouman for the post:
- paok apo epilogi
Δεν υπάρχουν 500 της ΚΑΕ. Οταν έκανε δωρεά δεν ήταν κάτι στην ΚΑΕ. Άρα δεν μπορεί να είναι λεφτά της ΚΑΕ. Κατά τα άλλα αν είχες τις ίδιες ανησυχίες και πριν το καλοκαίρι του 2025 για τα οικονομικά του ας εγώ μαζί σου. Γιατί κάποιοι πάλι εδώ τα λέγαμε. Και βάζαμε και λινκ από τις οικονομικές καταστάσεις άλλων ερασιτεχνών.
Και εγώ με ειλικρίνεια θα σου πω τα παρακάτω αδερφέ μου.trouman έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 19:43Maklaz έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 11:18Λογικά τότε, επειδή μου λες ότι έχεις βρεθεί αλλά και να μην βρέθηκες, σίγουρα θα έχεις κάποιον δικό σου που θα σε ενημέρωσε, μπορείς να μου απαντήσεις στα παρακάτω;
Τι είπε η Γιαννακοπούλου σε ένα lobby 6-7 ατόμων σε μια πρόσφατη συνέλευση όσον αφορά την ΠΑΕ;
Είπαν ότι έκαναν λάθος;
Και πόσα συγγνώμη είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν αλλά δεν έχουν τα κάκαλα να το κάνουν;
Το άσπρο μαύρο στην ζωή μας, θα το κάνει μόνο ο ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματα του εντός γηπέδων, κανένας άλλο.
Με ειλικρίνεια το λέω. Δεν έχουμε όλοι ενημέρωση και κρίνουμε από (ασπρόμαυρο ) ένστικτο συχνά.
Βέβαια υπάρχουν πράξεις, έργα, όχι λόγια , όχι υποθέσεις , όχι προπαγάνδα, που τα ζήσαμε, τα νιώσαμε και καταλάβανε πολλά...
Ωστόσο, όσο μπορείς, μοιράσου αυτά που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα..
Όποιος θέλει να μιλάει για αλήθειες θα τα λέει όλα όπως έχουν και όχι όπως βολεύουν για το κάθε επίκαιρο αφήγημα.
Είναι πασιφανές ότι διάφορα παιδιά εδώ μέσα, κρατιούνται με νύχια και με δόντια για να μην ανοίξουν το στόμα τους, έτσι ώστε πραγματικά να μην ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα της διχόνοιας. Παιδικά είναι όλα αυτά που λέγονται να ξέρεις.
Υπάρχουν πράγματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε. Θα φέρουμε σε κίνδυνο το forum και τους διαχειριστές.
Μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά χωρίς να χρειάζεται να σου πει κάποιος κάτι. Κοίτα πόσο απλό είναι, κάνοντας 2 ερωτήσεις.
Διέψευσε κανείς τον Χατζόπουλο;
Διέψευσε κανείς την ανακοίνωση των Δυτικών;
-
Polichni1926
αδερφέ maklaz το παρέθεσα και νωρίτερα ότι οι σφ μίλησαν με τέλη και συμφώνησαν και γούσταραν το πλάνο και πως θα το πετύχει συγκεκριμένα ειπώθηκε από πλευράς του όταν του είπαν γιατί δεν πληρώνεις αυτά που σου λένε αφού υπάρχει χρήμα τους απάντησε πλούσιος είμαι όχι μ@λ@κ@ς . επίσης σύμφωνησε να βρεθεί με ιβαν ο ιβαν δεν συμφώνησε . από εκεί οι σύνδεσμοι προφανώς δεν θα γυρίσουν την πλάτη στον ιβαν αλλά ούτε στον τέλη όπως έγραψε ένας φίλος ότι ο κόσμος θα τον διώξει. επίσης αυτό που έμαθα είναι ότι είπαν στον τέλη να μην απαντήσει και γενικά αυτά να μην ξανά συζητηθούν δημόσιαMaklaz έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:20Και εγώ με ειλικρίνεια θα σου πω τα παρακάτω αδερφέ μου.trouman έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 19:43Maklaz έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 11:18
Λογικά τότε, επειδή μου λες ότι έχεις βρεθεί αλλά και να μην βρέθηκες, σίγουρα θα έχεις κάποιον δικό σου που θα σε ενημέρωσε, μπορείς να μου απαντήσεις στα παρακάτω;
Είπαν ότι έκαναν λάθος;
Όποιος θέλει να μιλάει για αλήθειες θα τα λέει όλα όπως έχουν και όχι όπως βολεύουν για το κάθε επίκαιρο αφήγημα.
Είναι πασιφανές ότι διάφορα παιδιά εδώ μέσα, κρατιούνται με νύχια και με δόντια για να μην ανοίξουν το στόμα τους, έτσι ώστε πραγματικά να μην ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα της διχόνοιας. Παιδικά είναι όλα αυτά που λέγονται να ξέρεις.
Υπάρχουν πράγματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε. Θα φέρουμε σε κίνδυνο το forum και τους διαχειριστές.
Μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά χωρίς να χρειάζεται να σου πει κάποιος κάτι. Κοίτα πόσο απλό είναι, κάνοντας 2 ερωτήσεις.
Διέψευσε κανείς τον Χατζόπουλο;
Διέψευσε κανείς την ανακοίνωση των Δυτικών;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σκοπός μου είναι να σε διάολο στείλω αλλά αν θες μπορούμε να βρεθούμε για να βρούμε την καλύτερη λύση πως να σε διαολοστειλω. Αν ξέρεις κάναν ωραίο τρόπο να το συζητήσουμε δημοκρατικά.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
-
Polichni1926
δεν θα πω αδερφέ εδώ σε ποιον ειμαι αν θέλει κάποιος mod και πιστεύει ότι λέω πίπες δεν έχω θέμα να μπω private και να πω άλλα δεν θα πω έτσι ανοιχτά
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- DamoN
-
Polichni1926
δεν είπα ποτέ ότι είμαι στης πολιχνης, ωστόσο παλαιότερα τους γνώριζα όλους της πολιχνης πλέον δεν τα ξέρω τα παιδιά που το τρέχουν, ξέρω τους παλιούς και κάποιους που είναι ακόμαDamoN έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:30 Σε ποιον σύνδεσμο είσαι και στα είπαν αυτά φιλαράκι ;
Στης πολιχνης δεν είσαι στο λέω εγώ . Για πες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- DamoN
Τέλος πάντων κουράστηκα τέλος από μένα τα τοπικ ΚΑΕ Α.Σ κλπ . 1 χρόνο υπομονή κανω
Δεν λέει τίποτα φίλε πολιχνιώτη (εκτός αν δεν είσαι από τον τοπικό σύνδεσμο ή πολίχνη) , είπε ξείπε είναι η φάση.
Αν αρχίσει και ο Ιβαν να είναι πλούσιος μόνο και όχι μ@λ@κ@ς, θα τον κλείσουν τον ΑΣ όλα τα τμήματα και αύριο/μεθαύριο θα αναζητούμε ΑΦΜ με τους συμπολίτες.
Αν αρχίσει και ο Ιβαν να είναι πλούσιος μόνο και όχι μ@λ@κ@ς, θα τον κλείσουν τον ΑΣ όλα τα τμήματα και αύριο/μεθαύριο θα αναζητούμε ΑΦΜ με τους συμπολίτες.
- These users thanked the author Мир for the post (total 6):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Parolos, Ally Samagoal, eorptol1, katafraktos
Εδώ που τα λέμε μεγάλο κορόιδο ο ιβαν. Είναι και πλούσιος και μ@λ@κ@ς. Άλλοι είναι πλούσιοι όχι μαλακεςМир έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:40 Δεν λέει τίποτα φίλε πολιχνιώτη (εκτός αν δεν είσαι από τον τοπικό σύνδεσμο ή πολίχνη) , είπε ξείπε είναι η φάση.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Ally Samagoal, eorptol1