Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:03
xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:57
aivas19 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:55

Κανένα πάτημα δεν εδωσε ο ΚυρΚυρ. Μη το ξεπλενεις. Όλα προαποφασισμένα ήταν. Καλή η δικαιολογία βέβαια
Τότε γιατί απολύθηκε;
Είπα κάτι, μην το ξεπλένεις.Αυτό που έγινε με τη δήλωση ΚυρΚυρ είναι ότι βγήκαν οι ΤελησΦανς (που νοιάζονταν για το γηπεδο) και στην ουσία ξεπλύναν τον ΑΣ (γιατί τότε ηταν φιλοΤεληκός) που δεν έκανε τίποτα για το γήπεδο 4 χρόνια ενώ έβρεχε λεφτά για άλλους και δημιούργησαν το αφηγημα του μπατίρη και ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ αφού το ΠΑΟΚτσάκι ο Τέλης έχει 250 μύρια ζεστά. Τα είδαμε. Για αυτό λέω κανένα πάτημα δε χρειάστηκε. Όλο ήταν έτοιμο

ΥΓ: μετά είδα το edit σου. Ήταν οξύθυμος ο Ιβαν και τον κράτησε στον ΠΑΟΚ 12 χρόνια. Καλό το παραμύθι. Ο Τέλης δεν είναι οξύθυμος που κάνει ναζάκια στον ΑΣ
Να υπενθυμίσω ότι είχαν αυτοπειστεί (;) και με περίσσιο ενθουσιασμό πάλευαν να πείσουν κι εδώ μέσα ακόμα κάποιοι ότι τα συγκεκριμένα ζεστά μύρια τα είχε δεσμεύσει αποκλειστικά για να γίνει το συντομότερο το μεγαλόπνοον κατασκευαστικόν έπος.
Μλκ, αν τύχαινε να ήταν μέλος του φόρουμ ή έστω περαστικός επισκέπτης την περίοδο εκείνη ο υπερμεγιστοτιτάνιος Βλάσσης Τσάκας, μπορεί και να έβγαζε συμπλέγμα κατωτερότητας συγκρίνοντας το όλο σκηνικό με το αλήστου μνήμης παραμύθι, που πουλούσε στις βαζελίνες κάποτε σχετικά με τον ... θρηνούντα πρίγκιπα. 🤣😂😂
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:06 Ρε, θα με τρελάνετε; Ποιος ΚυρΚυρ;

Όταν ο Ιβάν ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ βγήκε και είπε "Όποιος θέλει να συνεργαστούμε και να βοηθήσει για το γήπεδο, εδώ είμαστε" τότε ο Τέλαρος γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν απάντησε;
Για τότε λέω, που δεν ενδιαφερόταν για το μπάσκετ ακόμα.

Την ανακοίνωση των δυτικών ΣΦ θα τη διαψεύσει κανείς; Θα τους πάει δικαστικά; Θα τους εκθέσει κάποιος;

Πόσα λεφτά χρωστάει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

freemind έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:44
basketikos4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:39

1000 φορες διχασμος παρα δικτατορια.
Εσυ καλα κανεις και δεν θες τον μυστακιδη εισαι ελευθερος να πεις την αποψη σου.
Εμεις τον θελουμε.
τι εννοείς δικτακτορία ;

και τι εννοείς "τον θέλουμε"
κι εγώ τον θέλω, αν είναι να κάνει αυτά που υποσχέθηκε και μπορεί
αν είναι να μπήκε για να δίνει τόγκες από τον 1ο χρόνο ακόμα και για το νερό, και να την κάνει μια μέρα αφήνοντας υπέρογκα χρέη, όχι δεν τον θέλω...
Εγώ θυμάμαι μερικούς να λένε πριν 12 μήνες "Ας πάρει την ΚΑΕ να τον δούμε και μετά βλέπουμε για ΠΑΕ και γήπεδο".

Εντάξει τώρα; Η ΚΑΕ καλά;
Κατάλαβες πως σκέφτονται και πως γράφουν, σωστά; δικαιολογείται ο διχασμός ως αντίδραση σε μια φανταστική δικτατορία. Άλλοι τη λένε έτσι, άλλοι δικτατορία του Ροστώφ, άλλοι μιλάνε για εκβιασμούς. Η γραμμή είναι κοινή βέβαια και την αντιλαμβάνεσαι αμέσως με μια απλή βόλτα στο διαδίκτυο
These users thanked the author tolis14 for the post:
Apil44
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι ότι πάω να πείσω κάποιον ή κάτι. Είμαι 100% κατά αυτού που έγινε πέρσι. Ωστόσο πως γίνεται να μην κρατάμε τον ΑΣ υπολόγο, αυτό δεν καταλαβαίνω.
Και οι 3 τα έκαναν και συνεχίζουν να τα κάνουν σκατά, και καθαρή πλευρά σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει γιατί κανείς δεν δέχεται να κάνει υποχώρηση εδώ που φτάσαμε είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο.

Εγώ απλά όταν είδα την συνέντευξη, κατά την δική μου άποψη πάντα, έκρινα πως ο κυρκυρ σαν να κρατούσε grudge στον Ιβαν με αυτά που έλεγε περί οξύθυμου χαρακτήρα. Αυτά τα πράγματα όντως τα είπε αν δείτε την συνέντευξη. Και το γεγονός ότι απολύθηκε λίγο μετά την δήλωση του, μου αφήνει άλλες εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Η κύρια διαφωνία είναι ότι υπεύθυνος είναι ο Μυστακίδης και εννοείται μετά-ίσα ο Κατσαρής και ο ΑΣ. Εσύ λες τα κάνανε και οι 3 σκατά, διαφωνώ με την εξίσωση ευθυνών.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απάντησε ο μεγιστάνας;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:28 Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι ότι πάω να πείσω κάποιον ή κάτι. Είμαι 100% κατά αυτού που έγινε πέρσι. Ωστόσο πως γίνεται να μην κρατάμε τον ΑΣ υπολόγο, αυτό δεν καταλαβαίνω.
Και οι 3 τα έκαναν και συνεχίζουν να τα κάνουν σκατά, και καθαρή πλευρά σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει γιατί κανείς δεν δέχεται να κάνει υποχώρηση εδώ που φτάσαμε είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο.

Εγώ απλά όταν είδα την συνέντευξη, κατά την δική μου άποψη πάντα, έκρινα πως ο κυρκυρ σαν να κρατούσε grudge στον Ιβαν με αυτά που έλεγε περί οξύθυμου χαρακτήρα. Αυτά τα πράγματα όντως τα είπε αν δείτε την συνέντευξη. Και το γεγονός ότι απολύθηκε λίγο μετά την δήλωση του, μου αφήνει άλλες εντυπώσεις.
Γιατί ρε φίλε βάζει ο Maklaz την απάντηση στον στημένο μικρομέτοχο που έκανε την ερώτηση στη ΓΣ και είναι πασιφανές ότι δεν είπε αυτό που λες. Ξαναδές τηνμ συνέντευξη λοιπόν αφού λες οτι την είδε και πες μας αν αυτό είπε ο Κυρ κυρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”