αυτός είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου για φέτος, νομίζω οτι δυστυχώς έχει πολύ λίγα ποιοτικά λεπτά να δώσει πλέον
μακάρι να κάνω λάθος
αυτός είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου για φέτος, νομίζω οτι δυστυχώς έχει πολύ λίγα ποιοτικά λεπτά να δώσει πλέον
Ο Χατσιδης έχω πει ότι θα γίνει βασικός έχει τα φυσικά προσόντα του Λημνιου αλλά είναι τρεις κλάσεις ανώτερος σε τεχνική.sourmenetes έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:35 Προφανώς ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ φέτος με νέα προετοιμασία είναι μεταξύ βασικού και πάγκου
Και γέρνει η πλάστιγγα προς το βασικος
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να είναι πρόβλημα αθλητικό αλλά εγκεφαλικό. Παίζει συνεχώς σαν θολωμένοςanaximandros4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:40αυτός είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου για φέτος, νομίζω οτι δυστυχώς έχει πολύ λίγα ποιοτικά λεπτά να δώσει πλέον
μακάρι να κάνω λάθος
Οπως λεμε οτι ηταν καλη στα δυο προηγουμενα φιλικα που ειχε επισης μπερδεμενους συνδυασμους, ετσι σημερα ηταν κακη μεχρι τη διακοπη..Τι να κανουμε τωρα μετα τη διακοπη , ειναι καλη η ομαδα..tolis14 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:39Όχι βέβαια. Γι αυτό γίνονται τα φιλικά, για να φανεί ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες. Άλλο αυτό, άλλο να λες κακή ομάδα κλπ όταν παίζουν όλοι και σε μπερδεμένος συνδυασμούςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:32 Κ επειδη ειναι φιλικο , απαγορευεται να πουμε οτι καποιοι παιχτες δεν κανουν ουτε για ΠΑΟΚ Β?