Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
DamoN

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kostas_FI έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 16:51 Ρε τι πλάκα έχει να βλέπεις τα ίδια άτομα, που σε οποιαδήποτε κριτική γίνεται στην ΠΑΕ λένε "μην κάνετε κριτική αν δεν ξέρετε όλα τα δεδομένα", στο αντίτοιχο τοπικ της ΚΑΕ έχουν ήδη πάρει τους πύρσους να κάψουν την μάγισσα.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα δε, έχει το να μιλάμε για ηθική σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικό αθλητισμό και δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες.
Περιμένετε λίγο ρε μπαγάσηδες να δούμε αν τουλάχιστον υπάρξει κάποια απάντηση , ενημέρωση από την ΚΑΕ.

Πάντως to be fair στο επικοινωνιακό ο Μυστακίδης το έχει λούσει εξαρχής. Δεν φαίνεται να έχει αφουγκραστεί καθόλου την ψυχοσύνθεση του μέσου ΠΑΟΚτσή και μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ακόμα αναμένεται αντίδραση στα όσα "ψευδή" έχει δημόσια καταγγείλει εδώ και κάτι μήνες ο Χατζόπουλος περί αθέτησης της συμφωνίας αποπληρωμής των χρεών, όπως ακριβώς υποστηρίζει πως αυτά αναγνωρίστηκαν και από πλευράς Μυστακίδη.

Η πρώτη του έγνοια σήμερα - αύριο πιστεύω ότι θα είναι να απαντήσει και στο επίσης δημόσιο κράξιμο από τους Ασίτες.😉
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Maklaz, Unpsofable78
jordan-retziki

Δημοσίευση από jordan-retziki »

Οσο παει και χειροτερο γινεται

Να του δωσουμε μια αφορμη να φυγει να ηρεμησει το club
These users thanked the author jordan-retziki for the post:
Unpsofable78
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 16:35 Είπα Ξείπα έκανε και ο ΑΣ στην πρώτη συμφωνία και μάλλον έκτοτε όλοι ειπα ξείπα λένε....δεν πάει έτσι
Συμφωνία σε ξένα χωράφια κάνανε όμως.
Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Εκτός αν ήθελες η ΠΑΕ να παίζει σε γήπεδο που έκτισε και εκμεταλλεύεται άλλος...
Αλλά προφανώς δεν υπάρχει ηθικό θέμα για εσάς....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 6):
OIKODOMOS, eorptol1, Apil44, Ally Samagoal, paok apo epilogi, Unpsofable78
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:07
xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 16:35 Είπα Ξείπα έκανε και ο ΑΣ στην πρώτη συμφωνία και μάλλον έκτοτε όλοι ειπα ξείπα λένε....δεν πάει έτσι
Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Εκτός αν ήθελες η ΠΑΕ να παίζει σε γήπεδο που έκτισε και εκμεταλλεύεται άλλος...
Είπα εγώ ότι ήθελα η ΠΑΕ να παίζει σε ξένο γήπεδο; Ο μόνος λόγος να ήμουν ΟΚ με αυτό θα ήταν αν ο Ιβαν δεν είχε δεσμευτεί - ξεκινήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο.
Το ποιντ μου είναι οτι ο ΑΣ τα έλουσε όλα. Προφανώς και δεν τα ξέρουμε όλα τα παρασκήνια. Μην ξεχνάμε όμως ότι και ο κυρ κυρ την χειροτέρεψε την όλη κατάσταση με την δήλωση που είχε κάνει τότε και έδωσε πάτημα, εξού και απολύθηκε γιατί ήταν τεράστιο λάθος αυτό που είχε πει.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:48
Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Είπα εγώ ότι ήθελα η ΠΑΕ να παίζει σε ξένο γήπεδο; Ο μόνος λόγος να ήμουν ΟΚ με αυτό θα ήταν αν ο Ιβαν δεν είχε δεσμευτεί - ξεκινήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο.
Το ποιντ μου είναι οτι ο ΑΣ τα έλουσε όλα. Προφανώς και δεν τα ξέρουμε όλα τα παρασκήνια. Μην ξεχνάμε όμως ότι και ο κυρ κυρ την χειροτέρεψε την όλη κατάσταση με την δήλωση που είχε κάνει τότε και έδωσε πάτημα, εξού και απολύθηκε γιατί ήταν τεράστιο λάθος αυτό που είχε πει.
Ναι ναι μοιραστε τις ευθύνες και στον ΑΣ να μετριάσουμε την ξεφτίλα του Τέλη. Άμα θέλαμε πλυντήριο θα πηγαίναμε στο Μετρόπολις και στο Paoktoday δεν θα ερχομασταν σε αυτό το forum
These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 6):
eorptol1, aivas19, Apil44, Ally Samagoal, paok apo epilogi, Unpsofable78
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

navigator11 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:00 Ακόμα αναμένεται αντίδραση στα όσα "ψευδή" έχει δημόσια καταγγείλει εδώ και κάτι μήνες ο Χατζόπουλος περί αθέτησης της συμφωνίας αποπληρωμής των χρεών, όπως ακριβώς υποστηρίζει πως αυτά αναγνωρίστηκαν και από πλευράς Μυστακίδη.

Η πρώτη του έγνοια σήμερα - αύριο πιστεύω ότι θα είναι να απαντήσει και στο επίσης δημόσιο κράξιμο από τους Ασίτες.😉
Fast forward

Εικόνα
These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
navigator11, Ιάσονας, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Κανένα πάτημα δεν εδωσε ο ΚυρΚυρ. Μη το ξεπλενεις. Όλα προαποφασισμένα ήταν. Καλή η δικαιολογία βέβαια
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
Apil44, paok apo epilogi, Unpsofable78, Montrealiotis
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

aivas19 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:55
Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Κανένα πάτημα δεν εδωσε ο ΚυρΚυρ. Μη το ξεπλενεις. Όλα προαποφασισμένα ήταν. Καλή η δικαιολογία βέβαια
Τότε γιατί απολύθηκε; Και στην πρόσφατη συνέντευξη με τον Αντρε ήθελε να παρουσιάσει τον Ιβαν σαν έναν οξύθυμο άνθρωπο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpek20 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Kostas_FI έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 16:51 Ρε τι πλάκα έχει να βλέπεις τα ίδια άτομα, που σε οποιαδήποτε κριτική γίνεται στην ΠΑΕ λένε "μην κάνετε κριτική αν δεν ξέρετε όλα τα δεδομένα", στο αντίτοιχο τοπικ της ΚΑΕ έχουν ήδη πάρει τους πύρσους να κάψουν την μάγισσα.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα δε, έχει το να μιλάμε για ηθική σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικό αθλητισμό και δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες.
Περιμένετε λίγο ρε μπαγάσηδες να δούμε αν τουλάχιστον υπάρξει κάποια απάντηση , ενημέρωση από την ΚΑΕ.

Πάντως to be fair στο επικοινωνιακό ο Μυστακίδης το έχει λούσει εξαρχής. Δεν φαίνεται να έχει αφουγκραστεί καθόλου την ψυχοσύνθεση του μέσου ΠΑΟΚτσή και μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά η ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει 14 χρόνια προϋπηρεσία. Όλο και κάποια δείγματα μας έχει δώσει. Ο άλλος ούτε ένα χρόνο δεν είναι και έχει γίνει της πουτ@νας το κάγκελο. Οπότε και να ισχύει αυτό που λες, δικαιολογημένα ισχύει
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xpek20 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:57

Τότε γιατί απολύθηκε;
Είπα κάτι, μην το ξεπλένεις.Αυτό που έγινε με τη δήλωση ΚυρΚυρ είναι ότι βγήκαν οι ΤελησΦανς (που νοιάζονταν για το γηπεδο) και στην ουσία ξεπλύναν τον ΑΣ (γιατί τότε ηταν φιλοΤεληκός) που δεν έκανε τίποτα για το γήπεδο 4 χρόνια ενώ έβρεχε λεφτά για άλλους και δημιούργησαν το αφηγημα του μπατίρη και ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ αφού το ΠΑΟΚτσάκι ο Τέλης έχει 250 μύρια ζεστά. Τα είδαμε. Για αυτό λέω κανένα πάτημα δε χρειάστηκε. Όλο ήταν έτοιμο

ΥΓ: μετά είδα το edit σου. Ήταν οξύθυμος ο Ιβαν και τον κράτησε στον ΠΑΟΚ 12 χρόνια. Καλό το παραμύθι. Ο Τέλης δεν είναι οξύθυμος που κάνει ναζάκια στον ΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
navigator11, Unpsofable78
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Off topic
Για τη Νέα Τούμπα γνωρίζουμε όλοι πως είναι μια δέσμευση του κ. Σαββίδη, ότι στο μέτρο του δυνατού θα χρηματοδοτήσει αυτό το νέο γήπεδο.

Έχω την εντύπωση ότι κακώς γίνονται ερωτήσεις για την χρηματοδότηση για έργα με πολλά εκατομμύρια. Το γήπεδο ανήκει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα ζήτημα του ερασιτέχνη. Έχει δει την προσπάθεια του κ. Σαββίδη και ο Α.Σ. έχει ένα προεδρικό διάταγμα στα χέρια του, με το οποίο μπορεί να ανακατασκευάσει την Τούμπα.

Καλό είναι να μην επαναλαμβάνουμε όλα αυτά και να μην φέρνουμε ευεργέτες σε μια δύσκολη θέση να δίνουν τέτοιες απαντήσεις συνεχώς. Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα, γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο

Όποιος δείχνει με το δάχτυλο τον χρηματοδότη, ότι φταίει αυτός μόνο για την καθυστέρηση, μάλλον ξεχνάει τις δικές του ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν κάτι προς όφελος της πόλης, της νεολαίας, όλου του κόσμου και μετά ας αποφασίσουν ο σύλλογος τι θα κάνει. Ο κ. Σαββίδης θέλει να χρηματοδοτήσει την Νέα Τούμπα και να γίνει το νέο γήπεδο. Όλες οι υποσχέσεις του, ακόμα και αν του πήρε καιρό, τις έχει υλοποιήσει όλες. Τα γήπεδα των ομάδων ανήκουν στους ερασιτέχνες, απλά οι ΠΑΕ κάνουν χρήση των γηπέδων τους. Παραχωρείται η χρήση από τον ΑΣ στην ΠΑΕ με μια συμφωνία μεταξύ τους
Αν κάποιος καταλαβαίνει εδώ ότι ο κυρ κυρ ζητάει από τον Α.Σ. να ενεργοποιηθεί για να βρει εξωτερικό χρηματοδότη και όχι για να ασκήσει πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία και ταμεία όπως έκαναν οι υπόλοιποι, τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Parolos, paok apo epilogi, Unpsofable78
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε, θα με τρελάνετε; Ποιος ΚυρΚυρ;

Όταν ο Ιβάν ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ βγήκε και είπε "Όποιος θέλει να συνεργαστούμε και να βοηθήσει για το γήπεδο, εδώ είμαστε" τότε ο Τέλαρος γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν απάντησε;
Για τότε λέω, που δεν ενδιαφερόταν για το μπάσκετ ακόμα.

Την ανακοίνωση των δυτικών ΣΦ θα τη διαψεύσει κανείς; Θα τους πάει δικαστικά; Θα τους εκθέσει κάποιος;

Πόσα λεφτά χρωστάει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

freemind έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:44
basketikos4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:39
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:32 Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΔΙΧΑΣΜΌΣ που ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ είναι χειρότερος
απο οτιδήποτε σε μια ομάδα;
1000 φορες διχασμος παρα δικτατορια.
Εσυ καλα κανεις και δεν θες τον μυστακιδη εισαι ελευθερος να πεις την αποψη σου.
Εμεις τον θελουμε.
τι εννοείς δικτακτορία ;

και τι εννοείς "τον θέλουμε"
κι εγώ τον θέλω, αν είναι να κάνει αυτά που υποσχέθηκε και μπορεί
αν είναι να μπήκε για να δίνει τόγκες από τον 1ο χρόνο ακόμα και για το νερό, και να την κάνει μια μέρα αφήνοντας υπέρογκα χρέη, όχι δεν τον θέλω...
Εγώ θυμάμαι μερικούς να λένε πριν 12 μήνες "Ας πάρει την ΚΑΕ να τον δούμε και μετά βλέπουμε για ΠΑΕ και γήπεδο".

Εντάξει τώρα; Η ΚΑΕ καλά;
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 3):
Ally Samagoal, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:06 Ρε, θα με τρελάνετε; Ποιος ΚυρΚυρ;

Όταν ο Ιβάν ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ βγήκε και είπε "Όποιος θέλει να συνεργαστούμε και να βοηθήσει για το γήπεδο, εδώ είμαστε" τότε ο Τέλαρος γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν απάντησε;
Για τότε λέω, που δεν ενδιαφερόταν για το μπάσκετ ακόμα.

Την ανακοίνωση των δυτικών ΣΦ θα τη διαψεύσει κανείς; Θα τους πάει δικαστικά; Θα τους εκθέσει κάποιος;

Πόσα λεφτά χρωστάει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

freemind έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:44
basketikos4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:39

1000 φορες διχασμος παρα δικτατορια.
Εσυ καλα κανεις και δεν θες τον μυστακιδη εισαι ελευθερος να πεις την αποψη σου.
Εμεις τον θελουμε.
τι εννοείς δικτακτορία ;

και τι εννοείς "τον θέλουμε"
κι εγώ τον θέλω, αν είναι να κάνει αυτά που υποσχέθηκε και μπορεί
αν είναι να μπήκε για να δίνει τόγκες από τον 1ο χρόνο ακόμα και για το νερό, και να την κάνει μια μέρα αφήνοντας υπέρογκα χρέη, όχι δεν τον θέλω...
Εγώ θυμάμαι μερικούς να λένε πριν 12 μήνες "Ας πάρει την ΚΑΕ να τον δούμε και μετά βλέπουμε για ΠΑΕ και γήπεδο".

Εντάξει τώρα; Η ΚΑΕ καλά;
Έλα μωρέ λεπτομέρειες. Αν δεν είχε κάνει δήλωση ο ΚυρΚυρ θα είχαν αποφευχθεί όλα (λολ)
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

OIKODOMOS έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:52
Αλλουνου ήταν η ΠΑΕ.
Ναι ναι μοιραστε τις ευθύνες και στον ΑΣ να μετριάσουμε την ξεφτίλα του Τέλη. Άμα θέλαμε πλυντήριο θα πηγαίναμε στο Μετρόπολις και στο Paoktoday δεν θα ερχομασταν σε αυτό το forum
Ρε'συ τώρα, δουλευόμαστε; Πέρσι ο Κατσαρής δεν έκανε την συμφωνία με τον Τέλη για το γήπεδο; Αυτό δεν τα ξεκίνησε όλα; Ο ΑΣ δεν τα έκανε όλα πίσω από την πλάτη του Ιβαν;

Ο ΑΣ εδωσε το ΟΚ. Ο ΑΣ άνοιξε την πόρτα. Ο ΑΣ έδωσε θεσμικη νομιμοποίηση σε εκείνη την ιστορία. Χωρίς τον ΑΣ δεν θα υπήρχε "συμφωνία Τέλη για το γήπεδο". Θα υπηρχε απλά ένας πλούσιος που λέει ότι θέλει να βάλει λεφτά. Και το άλλος ΑΣ τότε, άλλος ΑΣ τώρα επίσης δεν με πείθει. Στα πρόσωπα μπορεί να έχεις αλλαγες. Ο οργανισμός όμως έχει συνέχεια. Δεν γίνεται όταν ο ΑΣ σήμερα δικαιώνεται να λέμε ο ΑΣ δικαιώθηκε, αλλά όταν μιλάμε για το περσινό μπάχαλο να λέμε αλλος ΑΣ ήταν, δεν μας αφορά. Ή υπάρχει θεσμική συνέχεια ή δεν υπάρχει. Δεν γίνεται να τη θυμόμαστε μόνο όταν μας βολεύει.

Αρα δεν γίνεται τώρα να λέμε "δικαιώθηκε ο ΑΣ" και ταυτοχρονα να κάνουμε πως ο ΑΣ δεν είχε καμία ευθύνη για το πρώτο μπάχαλο πέρσι. Αν σήμερα ο ΑΣ έχει δίκιο απέναντι στην ΚΑΕ στο θέμα για το Παλατάκι, καλώς να το πούμε. Αλλά αυτό δεν σβήνει ότι πέρσι ο ίδιος ΑΣ πήγε να ανοίξει συμφωνία για το γηπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ υπήρχε ΠΑΕ, υπήρχε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και υπήρχε ήδη ανοιχτό το θέμα του νέου γηπέδου στην Τουμπα.

Δεν μπορεί να ισχύουν ταυτόχρονα και τα δύο:
"ο Τέλης μπήκε σε ξένα χωράφια" & "ο ΑΣ δεν έχει ευθύνη που του άνοιξε την πόρτα"

Ο Τέλης λογικά φέρθηκε λάθος και με κάκιστη επικοινωνιακή πολιτική. Μπορεί να ήταν άμπαλος, εγωιστής, κακοσυμβουλεμενος ή ό,τι άλλο θέλει ο καθένας να του χρεώσει. Αλλά ο ΑΣ ήταν θεσμικα υπευθυνος και ο υπέθυνος δεν μπορεί μετά να λέει "τι φταίω εγώ που μπήκε κάποιος μέσα", όταν ο ίδιος του άνοιξε την πόρτα. Όταν μια συμφωνια χρειάζεται το πράσινο φως του ΑΣ για να υπάρξει, τότε ο ΑΣ δεν μπορει να είναι μόνο δικαιωμένος όταν τον βολεύει και αμέτοχος όταν πρέπει να μοιραστεί την ευθύνη. Δεν θεωρώ ότι λέω κάτι κουλό ή εκτός τόπου και χρόνου. Φταίνε όλοι ανεξαιρέτως, κανένας από τους δύο δεν είναι άγιος και προταρχικά φταίει ο ΑΣ, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”