παντως στην συναντηση μυστακιδη με συνδεσμους τους ειπε ξεκαθαρα την γραμμη που θα ακολουθησει και οι συνδεσμοι συμφωνησαν , αν πιστευετε οτι θα του εναντιωθουν πασο θα το δειξει η πορεια . παντως οι συνδεσμοι του 2004-2007 που φανταζεστε δεν υπαρχουν πια . δεν εχουμε καμελ, δεν εχουμε ζοζε δεν εχουμε παπεν δεν εμεινε κανενας ηγετης στον οπαδικο ΠΑΟΚ αν θελετε να ελπιζετε ειναι δικο σαςHayate έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:27 Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος θα διωξει τον Τέλη.Οι σύνδεσμοι?Είκοσι πέντε χρόνια στην αφανεια και κανένας δεν έκανε τίποτα.Ας δεχτούμε ότι για την συντριπτική πλειοψηφία το μπάσκετ δεν υπάρχει.Θα φύγει αν θέλει αυτός και όταν θέλει.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
-
Polichni1926
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- Michalios92, Panx Romana
Περίεργο μπουζούκι είσαι ρε Τελαρε.
Ανυπομονώ για τη συνέχεια, πολύ θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είμαι μέσα στο μυαλό σου.
Ανυπομονώ για τη συνέχεια, πολύ θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είμαι μέσα στο μυαλό σου.
- navigator11
Προσωπικά, ουδόλως δίνω σημασία στο τι υποστηρίζει η μητέρα του συλλόγου. Στα παπάρια μου τους έχω γραμμένους. Για το ποιόν του εν λόγω τυπάκου μου είναι αρκετά όσα έχει πει ο Χατζόπουλος. Ναι, ο ... πράκτορας του γεωργιανοτσετσενορωσοπόντιου μονοκούστουμου μπατίρη.
Πρόκειται για αφερέγγυο, καίτοι υπερπαγκόσμιο, Θεσσαλονικέα, που δε βλέπω να διστάσει να συνεχίσει το ίδιο βιολί, μέχρι να εξυπηρετηθεί, ακόμα και εν μέρει, η ατζεντούλα "του". Βέβαια, δε φταίει μόνον αυτός. Για να τα λέμε όλα.
Αλήθεια, ο μπάρμπα Τανάσης ακόμα τρομοκρατημένος και κρυμμένος παραμένει μετά τα όσα του αποδίδονται ότι μετέφερε σε συγκεκριμένα άτομα σχετικά με όσα κολακευτικά αντάλλαξε με τον κύριο Μυστακίδη για το φλέγον ζήτημα της νέας Τούμπας πέρσι το καλοκαίρι;; Καλοκαίρι, καύσων, είναι και μιας ηλικίας ο Κατσαρής, συν ότι είναι και δούλος της μεσημεριανής σιέστας, ίσως εμφανιστεί κάποια στιγμή από Οκτώβριο κι έπειτα. Καλά να είναι το παιδί.
Πρόκειται για αφερέγγυο, καίτοι υπερπαγκόσμιο, Θεσσαλονικέα, που δε βλέπω να διστάσει να συνεχίσει το ίδιο βιολί, μέχρι να εξυπηρετηθεί, ακόμα και εν μέρει, η ατζεντούλα "του". Βέβαια, δε φταίει μόνον αυτός. Για να τα λέμε όλα.
Αλήθεια, ο μπάρμπα Τανάσης ακόμα τρομοκρατημένος και κρυμμένος παραμένει μετά τα όσα του αποδίδονται ότι μετέφερε σε συγκεκριμένα άτομα σχετικά με όσα κολακευτικά αντάλλαξε με τον κύριο Μυστακίδη για το φλέγον ζήτημα της νέας Τούμπας πέρσι το καλοκαίρι;; Καλοκαίρι, καύσων, είναι και μιας ηλικίας ο Κατσαρής, συν ότι είναι και δούλος της μεσημεριανής σιέστας, ίσως εμφανιστεί κάποια στιγμή από Οκτώβριο κι έπειτα. Καλά να είναι το παιδί.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Amsterdamer_87, paok apo epilogi, Unpsofable78
Πρωτογνωρη τακτικη. Εχω μεγαλη περιεργεια για μια επισημη τοποθετηση οσον αφορα ολα αυτα. Δε θα συμμετεχω στο παραληρημα συνοπαδων, τωρα θελει ψυχραιμια.
Στα μάτια μου δείχνει ένας εγωισταρος που δεν έχει καμία σκασίλα να ειναι ενωτικός και θα κάνει αυτό που γουστάρει. Στυγνά.
Δε θα δώσει φράγκο σε όποιον είναι εναντίον του (ΑΣ κ ΠΑΕ) και ας πάει και 40 δικαστήρια.
Θα δώσει μόνο στο αγωνιστικό και θα βάλει τον κόσμο σε ένα δίλημμα ή μαζί μου και Ευρώπες, ή με τους άλλους και διαλυμένοι να σας γαμαει ο αρης με 30αρες μέσα έξω.
Έρχονται πολύ ωραίες μέρες, δε βλέπω πώς δε θα πέσουν μάπες στο οπαδικό.
Δε θα δώσει φράγκο σε όποιον είναι εναντίον του (ΑΣ κ ΠΑΕ) και ας πάει και 40 δικαστήρια.
Θα δώσει μόνο στο αγωνιστικό και θα βάλει τον κόσμο σε ένα δίλημμα ή μαζί μου και Ευρώπες, ή με τους άλλους και διαλυμένοι να σας γαμαει ο αρης με 30αρες μέσα έξω.
εχει δει πολλες 30αρες κατα μας απο τον αρη ο κυριος τελης που μεγαλωσε στα τσιμεντα και εμπαινε και στα αποδυτηρια σαν μικρος φιλος οπως μας ενημερωνε ο κυριος μιμηςTolaros έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:15 Στα μάτια μου δείχνει ένας εγωισταρος που δεν έχει καμία σκασίλα να ειναι ενωτικός και θα κάνει αυτό που γουστάρει. Στυγνά.
- These users thanked the author tzim01 for the post:
- Unpsofable78
Πολύ σωστό το τελείωμα σου. Ένας πρόεδρος φεύγει αν ΘΕΛΕΙ και όταν ΘΕΛΕΙ.Hayate έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:27 Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος θα διωξει τον Τέλη.Οι σύνδεσμοι?Είκοσι πέντε χρόνια στην αφανεια και κανένας δεν έκανε τίποτα.Ας δεχτούμε ότι για την συντριπτική πλειοψηφία το μπάσκετ δεν υπάρχει.Θα φύγει αν θέλει αυτός και όταν θέλει.
Πάμε να δούμε διαχρονικά και ιστορικά πως φεύγουν οι πρόεδροι σε όλες τις ομαδες.
Οι πρόεδροι λοιπόν φεύγουν όταν πιεστούν με κάθε τρόπο από τον κόσμο και όχι μόνο τους συνδέσμους,
όταν βρουν αγοραστή, όταν πιεστούν από τα ΜΜΕ.
Επειδή αυτό μπορεί να αργήσει, αλλά έτσι πως το πάει ο Τέλης μπορεί και όχι, ας πάμε
και στον άλλο τρόπο που φεύγει ένας πρόεδρος.
Ο άλλος τρόπος λοιπόν είναι όταν κάποιος πρόεδρος ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ όπως τα ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ
και προκύψουν πολλές "ανάποδιες".
Π.χ. Ενώ "χαρίζει" ένα γήπεδο οι ιθαγενείς λένε ΟΧΙ
Ενώ τα "σκάει χοντρά (εδώ γελάνε και οι πεθαμένοι)" ο μπατιρης Τσετσένος δε πουλάει την ΠΑΕ και το λιμάνι
Ενώ έχει πάρει υποσχέσεις ο ΑΣ αλλάζει
Ενώ σκέφτεται νέες "επενδύσεις" που κάποιοι του υποσχέθηκαν και πάλι στο μπάσκετ, τα κουκιά δε βγαίνουν
Ενώ αυτός είναι "επιχειρηματίας", ο κόσμος του λέει "πλήρωσε τα χρέη σου" γιατί εμείς και οι πιο φανατικοί δεν πάμε γηπεδο
Ενώ αυτός θέλει τσάμπα το Παλατάκι ο ΑΣ τώρα έκανε στροφή
Ενώ αυτός αλλάζει Διοικήσεις όπως τα πουκάμισα γιατί τους είχε για "γλάστρες", ο κόσμος δε βλέπει συνέχεια και συνέπεια
Ενώ τα ΜΜΕ τον αποθέωσαν, τώρα περιμένουν......
Ενώ οι δικοί του τον αποθέωσαν, τώρα οι μισοί που του απεμειναν δε θα πάνε στο γηπεδο
Ενώ αυτός ήθελε την ΠΑΕ του φόρτωσαν την ΚΑΕ
ΤΟΤΕ όπως έχει δείξει και η ιστορία και επειδή ο Τέλης είναι επιχειρηματίας,θα
τα εμφανίσει αυτά σαν ΑΛΛΟΘΙ και θα την κάνει. Κοιτάξτε τι συμβαίνει γύρω σας.
Δες τε πως συμπεριφέρθηκαν ιστορικά πρόεδροι σε άλλες ομάδες.
Και πόσο ευκολα και γρήγορα κάποιοι την κοπανησαν. Φυσικά τα άλλοθι που θα παρουσιαστούν θα είναι επιλεγμένα. Ο ΚΟΣΜΟΣ, ο Σαββίδης και τώρα ο κακός ΑΣ.
Τα υπόλοιπα θα κρυφτούν. (Βλέπε, Μυτιληναίος, Κοντομηνάς, κλπ.). Πόσο κάτσανε
ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Αυτά!
Αλλά δε σε ενδιαφέρουν φαντάζομαι αφού εσύ δε θες να φύγει.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Guitarman
Αφού λοιπόν διαβάζεις χρόνια θα έπρεπε να ήξερες ότι επανειλημμένα έχω ζητήσει να μην αναλάβει την ΚΑΕxyz_o_peponas έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:40 1. Tο ερωτημα σου το εχω απαντησει, το φορουμ ειναι ανοιχτο προς αναγνωση χρονια τωρα και σε μη μελη.
2. Πραγματικα μπραβο που παιρνεις ξεκαθαρη θεση, δεν το λεω ειρωνικα. Μακαρι και πολλοι αλλοι εδω μεσα να ηταν ξεκαθαροι.
3. Υποστηρικτης του Τελη δεν ειμαι, ειμαι υποστηρικτης του ΠΑΟΚ, ουτε του Τελη, ουτε του Ιβαν.
4. Στα υπολοιπα δυστυχως δεν μπορω να απαντησω, εχω πολλα να γραψω (οπως ειμαι σιγουρος οτι θελουν και αλλα μελη αλλα δεν τολμουν επισης) αλλα στην καλυτερη θα με πουνε ισαποστακια, στην χειροτερη αλλοθρησκο/εχθρο του ΠΑΟΚ/φυτευτο, και το πιθανοτερο ειναι οτι θα το γραψω τζαμπα το ποστ γιατι δεν θα περασει ποτε.Οποτε δεν εχω ορεξη να μαλωνω ουτε με αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη ουτε με τους μοντς. Το μονο που μπορω να πω ειναι να κρατατε μικρο καλαθι, γιατι ο οπαδος εχει κοντη μνημη, οποτε καλυτερα να μην ειστε τοσο απολυτοι στις αποψεις σας.
ο Μυστακίδης και έχω επανειλημμένα επίσης πει αφού ανέλαβε να φύγει. Αυτό αποδεικνύει και ποιος έχει και τι μνήμη έχει εδώ μέσα......
Επίσης η κοντή μνήμη πάει και στα του Μυστακίδη. Ένα χρόνο έχει που μπήκε στα του ΠΑΟΚ και κάθε μέρα ΞΕΧΝΆΤΕ τι έκανε μόλις χθες....
Αν δε μπορείς να έχεις άποψη η δεν έχεις το κουράγιο να τη θέσεις, παρά τις αντιδράσεις, πρέπει να το αλλάξεις. Αρκεί η άποψη σου να μην έχει κοντή μνήμη.....
Ένα ερώτημα σου έκανα. ΔΙΧΑΣΜΟΣ. Αντιλαμβάνεσαι τη λέξη;
Αντιλαμβάνεσαι ότι ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ τόσο ΔΙΧΑΣΜΈΝΟΙ ποτέ;
Αντιλαμβάνεσαι ότι για αυτό δε φταίει η πλειοψηφία του λαού;
Αντιλαμβάνεσαι ότι δε φταίει ο Σαββίδης παρά τα όσα λάθη έχει κάνει;
Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος που μπήκε με το ζόρι τελικά στο μπάσκετ μέσα σε
εξι μήνες ως απλό άτομο και εξι μήνες ως παράγοντας έχει δημιουργήσει
το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΟ στην ΙΣΤΟΡΊΑ του ΠΑΟΚ;
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΔΙΧΑΣΜΌΣ που ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ είναι χειρότερος
απο οτιδήποτε σε μια ομάδα;
Αντιλαμβάνεσαι ότι έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ;
Επειδή κάποιοι λέγονται μπασκετικοί, υπήρχε μεγαλύτερος διχασμός
και μεγαλύτερο κενό στο DNA του ΠΑΟΚτση από αυτό που δημιουργήθηκε
όταν έξω από την Εθνικής Αμύνης ήμασταν χωρισμένοι δύο χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες
σε στρατόπεδα οι μισοί υπέρ του Μπάνε και οι άλλοι υπέρ του Αλεξοπούλου;
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ μου αυτό. Να βλέπεις το ξεπούλημα του Μπάνε και
τη διχόνοια. Για αυτό δεν ξαναασχολήθηκα με το μπάσκετ.
Υπήρχε μεγαλύτερος διχασμός από αυτούς που στήριζαν ακόμα τον Βουλινο
και αυτούς που προσπαθούσαν να τον ρίξουν; Όταν ο γνωστός Νικόλας που κάποιοι θαυμάζετε στήριζε ακόμη τον Βουλινο; Ο ίδιος που σήμερα στηρίζει τον Μυστακίδη.
Αυτός που βριζεί 13 χρόνια τον Σαββίδη.......Μπροστά στα μάτια μου τα έζησα και αυτά.
Το ξύλο μεταξύ συνοπαδων όταν έφυγε ο Βουλινος.....Αυτός που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ και τον άφησε στην αφάνεια για 30 χρόνια.
Αυτά για το ΔΙΧΑΣΜΟ και όπως βλέπεις η μνήμη μου είναι πολύ ΚΑΛΗ και πάει πολύ πίσω....
Εγώ που τα έζησα μπροστά μου, θα σας πω ότι είναι λίγα μπροστά στο ΔΙΧΑΣΜΟ που ζούμε
τώρα. Ένα ΔΙΧΑΣΜΟ που ο ίδιος άνθρωπος με τις πράξεις του, αντί
να τον καλμάρει τον φουντώνει. Ριχνει λάδι στη φωτιά αντί να σβήσει πληγές.
Πόσο ακόμα; Σε όλα τα τμήματα και τον οργανισμό, στους οπαδούς, τους φιλάθλους,
ΣΕ όλους μας. Και σε μένα και σε σένα......
ΑΥΤΑ.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
- paok apo epilogi, leomatos88, Maklaz, Apil44, Unpsofable78
-
Polichni1926
μπορω να σου καταθεσω 2 συγκεκριμενα στιγμες που ο κοσμος ηταν πιο διχασμενος απο ποτε με συντονιστικες με κλεμμενα λεφτα με ραντεβου συνδεσμων στο συνδεσμο της τουμπας και χαστουκια εκατερωθεν κατω απο σπιτια και ραντεβου σε δασακια , με οπαδους μας να αλλαζουν χωρα επειδη εκλεψαν λεφτα απο κυλικεια και οτι αλλο θελεις .ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:32Αφού λοιπόν διαβάζεις χρόνια θα έπρεπε να ήξερες ότι επανειλημμένα έχω ζητήσει να μην αναλάβει την ΚΑΕxyz_o_peponas έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:40 1. Tο ερωτημα σου το εχω απαντησει, το φορουμ ειναι ανοιχτο προς αναγνωση χρονια τωρα και σε μη μελη.
2. Πραγματικα μπραβο που παιρνεις ξεκαθαρη θεση, δεν το λεω ειρωνικα. Μακαρι και πολλοι αλλοι εδω μεσα να ηταν ξεκαθαροι.
3. Υποστηρικτης του Τελη δεν ειμαι, ειμαι υποστηρικτης του ΠΑΟΚ, ουτε του Τελη, ουτε του Ιβαν.
4. Στα υπολοιπα δυστυχως δεν μπορω να απαντησω, εχω πολλα να γραψω (οπως ειμαι σιγουρος οτι θελουν και αλλα μελη αλλα δεν τολμουν επισης) αλλα στην καλυτερη θα με πουνε ισαποστακια, στην χειροτερη αλλοθρησκο/εχθρο του ΠΑΟΚ/φυτευτο, και το πιθανοτερο ειναι οτι θα το γραψω τζαμπα το ποστ γιατι δεν θα περασει ποτε.Οποτε δεν εχω ορεξη να μαλωνω ουτε με αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη ουτε με τους μοντς. Το μονο που μπορω να πω ειναι να κρατατε μικρο καλαθι, γιατι ο οπαδος εχει κοντη μνημη, οποτε καλυτερα να μην ειστε τοσο απολυτοι στις αποψεις σας.
ο Μυστακίδης και έχω επανειλημμένα επίσης πει αφού ανέλαβε να φύγει. Αυτό αποδεικνύει και ποιος έχει και το μνήμη έχει εδώ μέσα......
Επίσης η κοντή μνήμη πάει και στα του Μυστακίδη. Ένα χρόνο έχει που μπήκε στα του ΠΑΟΚ και κάθε μέρα ΞΕΧΝΆΤΕ τι έκανε μόλις χθες....
Αν δε μπορείς να έχεις άποψη η δεν έχεις το κουράγιο να τη θέσεις, παρά τις αντιδράσεις, πρέπει να το αλλάξεις. Αρκεί η άποψη σου να μην έχει κοντή μνήμη.....
Ένα ερώτημα σου έκανα. ΔΙΧΑΣΜΟΣ. Αντιλαμβάνεσαι τη λέξη;
Αντιλαμβάνεσαι ότι ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ τόσο ΔΙΧΑΣΜΈΝΟΙ ποτέ;
Αντιλαμβάνεσαι ότι για αυτό δε φταίει η πλειοψηφία του λαού;
Αντιλαμβάνεσαι ότι δε φταίει ο Σαββίδης παρά τα όσα λάθη έχει κάνει;
Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος που μπήκε με το ζόρι τελικά στο μπάσκετ μέσα σε
εξι μήνες ως απλό άτομο και εξι μήνες ως παράγοντας έχει δημιουργήσει
το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΟ στην ΙΣΤΟΡΊΑ του ΠΑΟΚ;
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΔΙΧΑΣΜΌΣ που ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ είναι χειρότερος
Αντιλαμβάνεσαι ότι έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ;
Επειδή κάποιοι λέγονται μπασκετικοί, υπήρχε μεγαλύτερος διχασμός
και μεγαλύτερο κενό στο DNA του ΠΑΟΚτση από αυτό που δημιουργήθηκε
όταν έξω από την Εθνικής Αμύνης ήμασταν χωρισμένοι δύο χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες
σε στρατόπεδα οι μισοί υπέρ του Μπάνε και οι άλλοι υπέρ του Αλεξοπούλου;
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ μου αυτό. Να βλέπεις το ξεπούλημα του Μπάνε και
τη διχόνοια. Για αυτό δεν ξαναασχολήθηκα με το μπάσκετ.
Υπήρχε μεγαλύτερος διχασμός από αυτούς που στήριζαν ακόμα τον Βουλινο
και αυτούς που προσπαθούσαν να τον ρίξουν; Όταν ο γνωστός Νικόλας που κάποιοι θαυμάζετε στήριζε ακόμη τον Βουλινο; Ο ίδιος που σήμερα στηρίζει τον Μυστακίδη.
Αυτός που βριζεί 13 χρόνια τον Σαββίδη.......Μπροστά στα μάτια μου τα έζησα και αυτά.
Το ξύλο μεταξύ συνοπαδων όταν έφυγε ο Βουλινος.....Αυτός που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ και τον άφησε στην αφάνεια για 30 χρόνια.
Αυτά για το ΔΙΧΑΣΜΟ και όπως βλέπεις η μνήμη μου είναι πολύ ΚΑΛΗ και πάει πολύ πίσω....
Εγώ που τα έζησα μπροστά μου, θα σας πω ότι είναι λίγα μπροστά στο ΔΙΧΑΣΜΟ που ζούμε
τώρα. Ένα ΔΙΧΑΣΜΟ που ο ίδιος άνθρωπος με τις πράξεις του, αντί
να τον καλμάρει τον φουντώνει. Ριχνει λάδι στη φωτιά αντί να σβήσει πληγές.
Πόσο ακόμα; Σε όλα τα τμήματα και τον οργανισμό, στους οπαδούς, τους φιλάθλους,
ΣΕ όλους μας. Και σε μένα και σε σένα......
ΑΥΤΑ.
- Shivaspace
απ την στιγμή που ο ΑΣ συμφώνησε με τον Σαββίδη για την κατασκευή του γηπέδου στην Τούμπα, ποιός εμποδίζει τον μυστακίδη να βρεί έκταση σε άλλη περιοχή της πόλης και να φτιάξει δύο γήπεδα, ποδοσφαίρου και μπάσκετ..ένα ολοκληρομένο αθλητικό συγκρότημα όπως είναι το ΟΑΚΑ, αυτή την φορά ιδιωτικό εξ αρχής, έτσι κι αλλιώς η κρατική μηχανή δεν θα υλοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο για την θεσσαλονίκη, δεν το έκανε ούτε το 2004
έτσι θ αφήσει κάτι στην πόλη, μπορεί να είναι και οικονομικά προσοδοφόρο γι εκείνον , επίσης 100% πολιτικά φιλελεύθερο όταν η ανάπτυξη στηρίζεται σε ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς την παρέμβαση του κράτους..μετά το καυτανζόγλειο, το μυστακίδιον ΜΑΣΘ
έτσι θ αφήσει κάτι στην πόλη, μπορεί να είναι και οικονομικά προσοδοφόρο γι εκείνον , επίσης 100% πολιτικά φιλελεύθερο όταν η ανάπτυξη στηρίζεται σε ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς την παρέμβαση του κράτους..μετά το καυτανζόγλειο, το μυστακίδιον ΜΑΣΘ
-
basketikos4
1000 φορες διχασμος παρα δικτατορια.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:32 Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΔΙΧΑΣΜΌΣ που ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ είναι χειρότερος
Εσυ καλα κανεις και δεν θες τον μυστακιδη εισαι ελευθερος να πεις την αποψη σου.
Εμεις τον θελουμε.
- These users thanked the author basketikos4 for the post:
- Polichni1926
Για ποια δικτατορία μιλάς σας έχει γίνει το κεφάλι πουρές.
Υπάρχουν γεγονότα, φράγκα που έχουν πέσει και κόπος από τη μία πλευρά, κι από την άλλη τρύπημα.
Αυτά τα δύο βγάζει η ζυγαριά πως να το κάνουμε.
Αυτό είναι όσο και να το ντύνετε δεν αλλάζει.
Υπάρχουν γεγονότα, φράγκα που έχουν πέσει και κόπος από τη μία πλευρά, κι από την άλλη τρύπημα.
Αυτά τα δύο βγάζει η ζυγαριά πως να το κάνουμε.
Αυτό είναι όσο και να το ντύνετε δεν αλλάζει.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 12):
- leomatos88, paokkerkir, paok apo epilogi, theo-drama, Maklaz, margas, aivas19, Apil44, Ally Samagoal, NIKOS1972 and 2 more users
τι εννοείς δικτακτορία ;basketikos4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:391000 φορες διχασμος παρα δικτατορια.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:32 Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΔΙΧΑΣΜΌΣ που ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ είναι χειρότερος
Εσυ καλα κανεις και δεν θες τον μυστακιδη εισαι ελευθερος να πεις την αποψη σου.
Εμεις τον θελουμε.
και τι εννοείς "τον θέλουμε"
κι εγώ τον θέλω, αν είναι να κάνει αυτά που υποσχέθηκε και μπορεί
αν είναι να μπήκε για να δίνει τόγκες από τον 1ο χρόνο ακόμα και για το νερό, και να την κάνει μια μέρα αφήνοντας υπέρογκα χρέη, όχι δεν τον θέλω...
- These users thanked the author freemind for the post (total 7):
- paokkerkir, st4this, rockcity4, margas, Hayate, Ally Samagoal, Unpsofable78
Δηλαδή να δώσουμε γη και ύδωρ στον Τέλη επειδή κάποια "καλά παιδιά" του έταξαν ότι μπορεί να πάρει την Τούμπα και έχει νεύρα; Να κλείσουμε όλα τα αθλήματα;
Με το μενταλιτι που έχει αν αύριο τα πάρει όλα και μεθαυριο βαρεθεί και φύγει τι θα γίνει;
Θα παρακαλάμε τον κούλη να μας βρει κάνα Γουμενο;
Με το μενταλιτι που έχει αν αύριο τα πάρει όλα και μεθαυριο βαρεθεί και φύγει τι θα γίνει;
Θα παρακαλάμε τον κούλη να μας βρει κάνα Γουμενο;
- These users thanked the author Мир for the post (total 5):
- paok apo epilogi, freemind, aivas19, Ally Samagoal, Unpsofable78