Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
st4this

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Δημοσίευση από st4this »

Παντως περυσι ειχαμε 4452 θυμαμαι, τουλαχιστον 3000 ηταν των ΣΦ. Αυτα δεν ανανεωνονται και θα πρεπει να περιμενουμε τις λιστες ωστε να βγουν τα εισιτηρια, δηλαδη 2-3 βδομαδες. Απο τους 1500~ καμια 100ρα δεν θα πηρε εισιτηριο στο πεταλο και τωρα δεν θα μπορει να ανανεωσει; Σιγουρα. Αρα μας μενουν 1400~ εισιτηρια προς ανανεωση, που αν δεν ανανεωθουν θα πουληθουν εκ νεου. Βοηθαει η τιμη στα λευκα και πιστευω θα φτασουμε το περσινο ρεκορ. Τους ΣΦ φοβαμαι που επειδη θα τα παρουν ολα θα πρεπει και να τα πουλησουν, δεν θελω να βλεπω και εδω πεταλο με τρυπες. Δεν φτανει που το βλεπουμε στο ποδοσφαιρο, οχι και στο μπασκετ τωρα!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Για πολλά έχω αγωνία αλλά όχι για τις ανανεώσεις.
Ξέρεις προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι Η ΟΜΆΔΑ ΜΟΥ, στηειζω παντού και πάντα γιατί αυτό αγαπάω να κάνω.
Να τη βλέπω, να τη συζητάμε.
Ξενερώνω απίστευτα με όσους τη μία δε θέλουν τις φτωχές ομάδες του Μπανε, την άλλη τον κράζουν που ανοίχτηκε, την άλλη δεν πάνε γιατί είχαν μάθει με τον Μπαρλοου και τώρα το καινούριο διαφωνούν με τους τρόπους του Μυστακιδη.
Εντάξει παιδιά, ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί...
Οπότε ναι, στα τέτοια μου πόσοι θα ανανεώσουν. Εγώ να μαι καλά να μη χάνω παιχνίδια και η ζωή είναι ωραία...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε αυτό είναι άλλη ιστορία.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 18:23 Για πολλά έχω αγωνία αλλά όχι για τις ανανεώσεις.
Ξέρεις προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι Η ΟΜΆΔΑ ΜΟΥ, στηειζω παντού και πάντα γιατί αυτό αγαπάω να κάνω.
Να τη βλέπω, να τη συζητάμε.
Ξενερώνω απίστευτα με όσους τη μία δε θέλουν τις φτωχές ομάδες του Μπανε, την άλλη τον κράζουν που ανοίχτηκε, την άλλη δεν πάνε γιατί είχαν μάθει με τον Μπαρλοου και τώρα το καινούριο διαφωνούν με τους τρόπους του Μυστακιδη.
Εντάξει παιδιά, ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί...
Οπότε ναι, στα τέτοια μου πόσοι θα ανανεώσουν. Εγώ να μαι καλά να μη χάνω παιχνίδια και η ζωή είναι ωραία...
+1
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αντικειμενικα παντως πλεον ειναι πολυ βασιμο καποιος να τα βαλει κατω και να σκεφτει τα παιχνιδια στα οποια θα μπορει να ερθει κι εαν θα κανει αποσβεση το ποσο που θα δωσει για το διαρκειας του.
PablitoV2

Αυτό δεν μπορείς να το προγραμματίσεις εκτός αν ξέρεις το πρόγραμμα σου, για όλη τη χρονιά.
Εγώ πχ για τα μόνα που είμαι 100% σίγουρος είναι τα εντός της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω προσωπικά χεστηκα για το αν θα συμφωνούν η οχι ειτε οι συνδεσμοι ειτε οι υπόλοιποι επαναστάτες του πληκτρολογιου με το μυστακιδη. Θα ανανέωσω κ ας ξερω οτι λογω απόστασης θα το δώσω σε καποιον που γουστάρει να χαρεί τη ΠΑΟΚΑΡΑ. Μετα μας φταινε οι μουστάρδες απο δίπλα οτι ειμαστε μονο για τα πανηγύρια στο μπασκετ.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Dimg5
PablitoV2

Να ρωτήσω, έβαλα το εισιτήριο στην πιστωτική, αλλά δε θυμάμαι να είδα κάπου να έχει επιλογή αριθμό δόσεων (στην παε μπορείς να το επιλέξεις).
Το έβαλε κάνεις σε πιστωτική;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ανανεώθηκε η θέση μου για 13 νομίζω χρονιά, έχω χάσει το μέτρημα.
Πήρα τηλέφωνο τον πατερούλη και τον ρώτησα, "Ладно, в этом году я сделаю тебе поблажку и разрешу купить там сезонный абонемент." με απάντησε. "Σπασίμπα χελικόπτερ πατσάν" του είπα.
Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 11:44 Πολυ φθηνο(τερο) διαρκειας "συνδεσμιτικο", ενω συνδεσμοι επισημα προφανως δεν υπαρχουν, δεν πρεπει να υπαρχει διοτι θα δημιουργησει πολυ λογικα προβληματα unfair play, ποιος ειναι συνδεσμιτης? βαζουν καπελο οι συνδεσμοι? γιατι βαζουν και ποιος ελεγχει? χαζοι ειναι ολοι οι αλλοι που πληρωνουν και πανε χρονια και φωναζουν κιολας? κ.ο.κ.

Χμμμμ... Άρα, αν ξεσπάσει καμιά πανδημία πάλι, οι ΣΦ διατηρούν το δικαίωμα να κλείσουν νταβατζιλίκι το πέταλο, όπως έγινε παλαιότερα σε άλλο γήπεδο; Με τι κριτήριο δόθηκε το πέταλο στους ΣΦ; Με το κριτήριο της αδιάκοπης παρουσίας ανά τα χρόνια;

Τι ρωτάω κι εγώ ο μίζερος, χίλιες φορές Μπάνε πρόεδρος και Sinadinovic.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελικά σε ποιο γήπεδο θα παίζουμε;
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
katafraktos, chri5ti9
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Προτείνω ΔΑΚ ηλιουπολης έδρα των τεράστιων ΑΚΕΤΣ!
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

PablitoV2 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 19:19 Να ρωτήσω, έβαλα το εισιτήριο στην πιστωτική, αλλά δε θυμάμαι να είδα κάπου να έχει επιλογή αριθμό δόσεων (στην παε μπορείς να το επιλέξεις).
Το έβαλε κάνεις σε πιστωτική;
Ειχε ναι αν διαλεγες πληρωμη με Viva, ετσι εκανα και εγω
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

XamenoKormi έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 16:13 Λόγο τέλη αν επιτρέπεται;
λόγο τιμών
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”