jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:31καλο αυτο, θα το λεω στον γιο μου.Παράλληλα ενώ στις 15.10.2025 είχε εκδοθεί ανακοίνωση ότι το κόστος του Αμερικάνου βολεϊμπολίστα Τζεφ Τζέντρικ για την ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας θα καλυφθεί από τον κ. Μυστακίδη, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Και μάλιστα σε ερώτηση προς συνεργάτη του, για ποιο λόγο δεν τηρούν τη δέσμευση τους η απάντηση ήταν η εξής: Είπαμε, ξείπαμε.
Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
- loukas karadimos
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγώ φίλε μου καλέ Μπαρκαρουτσε μπορώ να σου πω , πως έκανα ένα παιδικό κάμπ εκεί μέσα καλοκαίρι και αν μπορούσα να βγάλω το δέρμα μου από τη ζέστη θα το έβγαζα .Μπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:54Taseos έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:49 Εδώ θέλει να μετράει τις κιλοβατώρες μη φάει καμία κιλοβατώρα το βόλεϋ. Παοκτσης γαρ
Όταν έβαλε πετρέλαιο στο Παλατάκι, ήταν μόνο για το μπάσκετ. Στους αγώνες βόλλεϋ ήταν κλειστό.
Και αμφιβάλλω αν άνοιγε και τις μέρες/ώρες που δεν είχε καν αγώνες, για τις προπονήσεις των αθλητών...
Ρωτήστε το Μπόγρη τι φοράς για να κάνεις στο Παλατάκι προπόνηση χειμώνα.
Οι today ακόμα να ανεβάσουν το θέμα;
- These users thanked the author Jamaican for the post (total 7):
- eorptol1, Unpsofable78, george188, vasgias, Ally Samagoal, paok apo epilogi, leomatos88
Ντάξει βγήκε το ραπόρτο
Μουγκα για τις καταγγελίες του ΑΣ, φταίει που αναφέραν τον Ιβάν
Είπαμε «φταίνε και οι 2 για το διχασμο»

Μουγκα για τις καταγγελίες του ΑΣ, φταίει που αναφέραν τον Ιβάν
Είπαμε «φταίνε και οι 2 για το διχασμο»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 7):
- Unpsofable78, astral, george188, vasgias, paok apo epilogi, Equalizer, leomatos88
Εντάξει, οι περισσότεροι, πλην πληρωμένων τρολλς και προβάτων, δεν είναι έτσι. Έχω μαλώσει άπειρες φορές εδώ μέσα για τον Ιβάν, με έχουν πει και αυλικό και πολλά άλλα. Κάποιοι είναι απλά άρρωστοι με τις μεταγραφές, πολλοί έχουν (δικαια θα πω παράπονα για καθυστερήσεις στις μεταγραφές), αλλά οι περισσότεροι νοιώθουν. Υπάρχουν και αυτοί που στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να φύγει ο Ιβάν. Εντάξει θα υπάρχουν κι αυτοί, ίσως χρειάζονται κιόλας για να μας υπενθυμίζουν ορισμένα πράγματα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:57 Άσε μας ρε @tolis14 . Μεταγραφές πάνω από όλα κι ας μου γαμάνε την κωλοτρυπίδα.
Αυτά είναι τα υψηλά ιδανικά του ΠΑΟΚτσή. Πουλάω τη μάνα μου για ένα μπακ/τριάρι.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, paok apo epilogi
οχι tomorow ισως μπορει ομως και οχι....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- Jamaican, Unpsofable78, Ally Samagoal, george188

- These users thanked the author aivas19 for the post (total 10):
- Kabamaru11, Jamaican, Unpsofable78, Ally Samagoal, st4this, Maklaz, george188, vasgias, paok apo epilogi, Мир
Ούτε το μετροσπρτ τέτοια ξεφτίλα
- These users thanked the author Jamaican for the post (total 12):
- eorptol1, Unpsofable78, aivas19, Ally Samagoal, katafraktos, st4this, Panos Fanfaras, george188, vasgias, paok apo epilogi and 2 more users
Η δουλειά φάνηκε από τις παραιτήσεις Μπουντούρη Βεζυρτζη.
Πάντως αν μη τι άλλο τουλάχιστον επιβεβαιώνεται το Θεσσαλονικευς.
Σαν την θειτσα τη σαλονικιά που της ανήκει η μισή πολυκατοικία και κάθε μήνα κάνει θέμα με τα κοινόχρηστα και πως θα γλιτώσει 1€ γιατί οι φοιτητές στον 1ο χρησιμοποιούν περισσότερο το ασανσέρ.
Μιλάμε για Βλαχιά όχι αστεία.
(No offence στους Θεσσαλονικείς και στους Βλάχους λίγο χιούμορ γιατί για γέλια είναι η κατάσταση).
Πάντως αν μη τι άλλο τουλάχιστον επιβεβαιώνεται το Θεσσαλονικευς.
Σαν την θειτσα τη σαλονικιά που της ανήκει η μισή πολυκατοικία και κάθε μήνα κάνει θέμα με τα κοινόχρηστα και πως θα γλιτώσει 1€ γιατί οι φοιτητές στον 1ο χρησιμοποιούν περισσότερο το ασανσέρ.
Μιλάμε για Βλαχιά όχι αστεία.
(No offence στους Θεσσαλονικείς και στους Βλάχους λίγο χιούμορ γιατί για γέλια είναι η κατάσταση).
Πω ακόμα τίποτα, μόνο ανακοίνωση για τον νεο πρόεδρο του ΑΣ. Μιλάμε για ξεφτίλα
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- george188, vasgias, paok apo epilogi
Μέχρι αύριο που θα δωθουν οι νέες οδηγίες καλό βράδυ σε όλους. Θα προτιμούσα βέβαια λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Χαλιέμαι όταν μου λένε κάτι και δικαιώνονται για τέτοια πράγματα
- Unpsofable78
Που είναι όλα τα καλά παιδιά να μας πούνε κατιτίς για το μεγαλύτερο πορτοφόλι της Ευρώπης και τον αναγεννητη του μπασκετικου ΠΑΟΚ;
Το έχω ξανά πει. Το χρήμα δεν κάνει τον ηγέτη
Μόνο ΝΤΡΟΠΗ.
Γράφω, σβήνω, γράφω σβήνω για να μην φάω αιώνιο μπαν.Εχω τέτοια νεύρα που δεν περιγράφονται με λόγια.
ΥΓ: Νομίζετε ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν οι πένες των sm Ιεροεξεταστης, ασπρόμαυρο πρόβατο, Άγιος, dumlada, magick, μπατιρη πουλα κλπ, οι οποίοι κρύβονται πίσω από σχόλια γραμμένα σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ;
Όσοι ξέρουν ξέρουν.
ΥΓ2: ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
Το έχω ξανά πει. Το χρήμα δεν κάνει τον ηγέτη
Μόνο ΝΤΡΟΠΗ.
Γράφω, σβήνω, γράφω σβήνω για να μην φάω αιώνιο μπαν.Εχω τέτοια νεύρα που δεν περιγράφονται με λόγια.
ΥΓ: Νομίζετε ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν οι πένες των sm Ιεροεξεταστης, ασπρόμαυρο πρόβατο, Άγιος, dumlada, magick, μπατιρη πουλα κλπ, οι οποίοι κρύβονται πίσω από σχόλια γραμμένα σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ;
Όσοι ξέρουν ξέρουν.
ΥΓ2: ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 14):
- katafraktos, Maklaz, trelopaoki89, Ally Samagoal, vasgias, paok apo epilogi, Apil44, leomatos88, Anwnimos, NIKOS1972 and 4 more users
-
Μπαρκαρούτσος
Έχω αντιπαρατεθεί με τους περισσότερους εξ αυτών. Και με μη τρολλς όπως ο Ντικμπασάνης (νομίζω παλιός ΣΦίτης).Unpsofable78 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:26ΥΓ: Νομίζετε ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν οι πένες των sm Ιεροεξεταστης, ασπρόμαυρο πρόβατο, Άγιος, dumlada, magick, μπατιρη πουλα κλπ, οι οποίοι κρύβονται πίσω από σχόλια γραμμένα σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ;
Όσοι ξέρουν ξέρουν.
Ωστόσο αυτά τα τρόλλια που αναφέρεις, δεν θα άντεχαν πάνω από μια εβδομάδα να μιλάνε κεκαλλυμένα εδώ μέσα, θα εκτίθονταν άσχημα.
Τα guts of steel που έχουν κάποιοι ιδιαίτεροι εδώ, δεν τα έχουν τέτοια τρολλς.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 3):
- katafraktos, Ally Samagoal, aivas19
Το σημαντικό είναι να μην είμαστε προσωπολάτρες και να απεκρουουμε την ρωσικην απειλήν από την πατρίδαν.
Όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους. Πάνω από όλα.
Όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους. Πάνω από όλα.
- These users thanked the author astral for the post (total 12):
- katafraktos, Parolos, vasgias, Unpsofable78, paok apo epilogi, Equalizer, leomatos88, Anwnimos, Guitarman, Montrealiotis and 2 more users
Ήθελε να πληρώσει αλλά κρατάνε προμήθεια 1 ευρώ οι τράπεζες
Ο Μελισσανίδης είναι χουβαρντάς μπροστά του
Ο Μελισσανίδης είναι χουβαρντάς μπροστά του
- These users thanked the author makednoss for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Unpsofable78