Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Taseos »

ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν εκπλήσσομαι καθόλου..
ποιά είναι τα χρέη που δεν έχει καλύψει ο μυστακίδης τότε, γνωρίζει κανείς?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Απ οτι λενε τα χρεη στον Σαββιδη.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Γυρίζουμε πίσω το χρόνο στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη τύπου του Θανάση Χατζόπουλου και στη συμβουλή που σου έδωσε, να βγεις να μιλήσεις στον κόσμο, γιατι ο λαός του ΠΑΟΚ διψάει να ακούει τον ηγέτη του.

Εσύ είπες ότι δε θα μιλάς πολύ, αλλά θα πράττεις. Όμως μέχρι τώρα για κάθε θετική πράξη, κάνουμε και 10 βήματα πίσω.

Ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά εσύ και όχι οι Πετμεζάδες. Βγες και δώσε λύση. Ακόμα και τώρα, μετά από 1 χρόνο φθοράς, προλαβαίνεις. Η επιμονή σε αυτή την κατάσταση μόνο μπούμερανγκ μπορεί να γίνει για σένα και φυσικά ο μόνος πληγωμένος της υπόθεσης θα είναι ο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Panos Fanfaras for the post:
SCIFO
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καλα το πας αδερφε μπραβο. Αν ειναι να μας κοροϊδευεις, δωσε την ΚΑΕ πισω αφου ξεχρεωσεις ολα οσα εφερες (ροστερ κτλ) και απλα περιμενε ή κανε επισημη προταση για την ΠΑΕ αφου αυτη σε νοιαζει εν τελει. Αλλα κοφτο δουλεμα στην πλατη μας. Τους εγωισμους σας βρειτε σε καμια εταιρια ή κανα λιμανι να τα λυσετε. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
These users thanked the author embuji for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ξένε , πρέπει να καταλάβεις ότι ο ΠΑΟΚτσης δεν αποθεώνεη για 2-3 παίκτες Ευρωλίγκας . Αποθεώνει όταν βλέπει σύμπνοια, πράξεις και αγάπη προς την ομάδα . 0 σε όλα έχεις μέχρι στιγμής . Παρτο αλλιώς γιατί βλέπω μηδενική προσέλευση λόγω συμπεριφορών σου .
Έφαγες τη χυλόπιτα με το ποδόσφαιρο αλλά δεν είχες και προτεραιότητα . Πάρε το χαμπάρι , δέξου το και συνεργασου .
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΥΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΠΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕ.....
These users thanked the author juvepaok4 for the post (total 4):
Apil44, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, margas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:56 Καλα το πας αδερφε μπραβο. Αν ειναι να μας κοροϊδευεις, δωσε την ΚΑΕ πισω αφου ξεχρεωσεις ολα οσα εφερες (ροστερ κτλ) και απλα περιμενε ή κανε επισημη προταση για την ΠΑΕ αφου αυτη σε νοιαζει εν τελει. Αλλα κοφτο δουλεμα στην πλατη μας. Τους εγωισμους σας βρειτε σε καμια εταιρια ή κανα λιμανι να τα λυσετε. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Ποια ΠΑΕ να θέλει ; lol
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:00
embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:56 Καλα το πας αδερφε μπραβο. Αν ειναι να μας κοροϊδευεις, δωσε την ΚΑΕ πισω αφου ξεχρεωσεις ολα οσα εφερες (ροστερ κτλ) και απλα περιμενε ή κανε επισημη προταση για την ΠΑΕ αφου αυτη σε νοιαζει εν τελει. Αλλα κοφτο δουλεμα στην πλατη μας. Τους εγωισμους σας βρειτε σε καμια εταιρια ή κανα λιμανι να τα λυσετε. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Ποια ΠΑΕ να θέλει ; lol
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η οποια προφανεστατα δεν ειναι προς πωληση. Αλλα αυτη θελει. Ε ας κανει προταση και ας περιμενει. Αλλα φτανει αυτη η αηδια εδω και εναν χρονο. Αν θελει να ασχοληθει σοβαρα με τον ΠΑΟΚ συνολικα ας κοψει τις μαλακιες. Φτανει.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
george188, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι να την κάνει την ΠΑΕ; Να τρέχει να βρει άκρη σε επο σούπερ λιγκ; Αυτά μην τα λέτε σοβαρά παιδιά. Δεν υπάρχουν. Αυτά δεν άντεξαν πατέρες βγενοπουκοι τζιγγερ. Που ήταν επιχειρηματίες εφομπλιστες. Αυτά θέλουν στομάχι λεφτά και γνώση καθημερινή τριβή. Δεν είναι τόσο απλά.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Panos Fanfaras έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:53Ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά εσύ και όχι οι Πετμεζάδες.
Χατζόπουλος πριν καλά-καλά αρχίσουν οι συζητήσεις:

Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/9), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε email από τον κ. Πετμεζά, ο οποίος, ως εκπρόσωπος του κ. Μυστακίδη, ζήτησε τη διεξαγωγή συνάντησης με αντικείμενο το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Χατζόπουλος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων:

έγινε μια συνάντηση του προέδρου, Θανάση Χατζόπουλου, με τον Νίκο Βεζυρτζή και τον Γιάννη Πετμεζά, που είχε να κάνει με την απαραίτητη ενημέρωση, ενόψει της επικείμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Χατζόπουλος αφού πούλησε την ΚΑΕ:

Για το αν μίλησε με τον ίδιο τον κ. Μυστακίδη: «Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Μυστακίδη, αν και το είχα επιδιώξει κάποιες φορές. Προχθές έλαβα ένα μήνυμα μέσω δικηγόρου, ότι θα επιθυμούσε να μπω στο επόμενο Δ.Σ., αλλά εγώ έχω κάνει τα πλάνα μου για τη ζωή μου και τη δουλειά μου. Δε θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα, πρέπει να αφοσιωθώ στην επιχείρηση μου».

Ξέρω, σε 5 χρόνια θα με ρωτάνε πού τα ξέρω αυτά...αυτοί που τώρα με ρωτάνε πώς ξέρω ότι ο Χατζόπουλος ήταν μεγαλομέτοχος, πληροφορία επισήμως γνωστή εδώ και 3-4 χρόνια.

Panos Fanfaras, ο Μυστακίδης δεν μίλησε ποτέ απ'ευθείας με το Χατζόπουλο, ούτε τηλεφωνικά.
Γιατί να βγει μπροστά τώρα που έδεσε το γάιδαρό του;;
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Kατά τα άλλα αλλος ειναι ο μπατιρης και αυτος ο απλας.
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 7):
Ally Samagoal, Unpsofable78, stazath4, Apil44, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, margas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:05 Τι να την κάνει την ΠΑΕ; Να τρέχει να βρει άκρη σε επο σούπερ λιγκ; Αυτά μην τα λέτε σοβαρά παιδιά. Δεν υπάρχουν. Αυτά δεν άντεξαν πατέρες βγενοπουκοι τζιγγερ. Που ήταν επιχειρηματίες εφομπλιστες. Αυτά θέλουν στομάχι λεφτά και γνώση καθημερινή τριβή. Δεν είναι τόσο απλά.
Γιατι η ΕΟΚ και η παρεα του Λιολιου με τους δπγ και αγγελοπουλους να μονοπωλουν τα παντα στο μπασκετ ειναι ευκολοτερο. Μην ειναι και πιο τοξικο το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο πλεον.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κυριε Τελη μου, εχω φτιαξει ενα προγραμματακι που του βαζεις καταναλωση και σου βρισκει την πιο καλη προσφορα για ρευμα αναλογα με τις κιλοβατωρες που καταναλωνεις, στειλε pm.
These users thanked the author jibbie for the post (total 6):
Unpsofable78, Maklaz, stazath4, leomatos88, Equalizer, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Άραγε αυτός ο μπετοστοκος που σου φώναζε και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ

Πως να αισθάνεται σήμερα?
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
Ally Samagoal, Unpsofable78, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”