Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από eorptol1 »

ζω απο το 2022 στο κεντρο στην αγαπημενη μου θεσσαλονικη,πραγματικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την συμπεριφορα των θεσσαλονικεων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, εχουμε εδω τους χειροτερους ζαμαν φου πολιτικους τους οποιους ομως ψηφιζουν ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗς ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ....με λεει η γυναικα μου(ειναι απο αθηνα) οι θεσσαλονικεις γιατι μισουν την πολη ? και θελουν να φυγουν ,ρωτανε τι ωραιο βρισκει στην πολη γιατι ολοι οι συναδελφοι της απο αθηνα επαρχια την αγαπανε και απορουν με τους ντοπιους,της λεω πες τους να φυγουν να μεινουμε εμεις που την αγαπαμε....ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.....σαν την Θεσσαλονικη δεν εχει την ζω και ακομη την μαθαινω αν και συνολικα εζησα ζω 10 χρονια εδω μαζι με τα φοιτητικα.... :pano: :pano: :pano: :pano:
These users thanked the author eorptol1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Σε ευχαριστω πολυ κωστα δεχομαι τον χαρακτηρισμο γιατι η αγαπη μου για την ομαδα ειναι ατελειωτη , πιθανως να ειναι κι σωστος αλλα σε αλλα θεματα . Δυστηχως εχω κι γνώση κι επίγνωση για τα του γηπεδου , Σε μια εποχη που οι πολεις μεγαλωνουν και η συμετοχη του κοσμου στα δημοσια θεαματα καθε ειδους εκτοξευεται εμεις παμε με την μικροτερη δυνατη ατζεντα , οπως παντα ελπιζω στον μεγαλο ΙΒΑΝ
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Andrew R έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:51 Σε ευχαριστω πολυ κωστα δεχομαι τον χαρακτηρισμο γιατι η αγαπη μου για την ομαδα ειναι ατελειωτη , πιθανως να ειναι κι σωστος αλλα σε αλλα θεματα . Δυστηχως εχω κι γνώση κι επίγνωση για τα του γηπεδου , Σε μια εποχη που οι πολεις μεγαλωνουν και η συμετοχη του κοσμου στα δημοσια θεαματα καθε ειδους εκτοξευεται εμεις παμε με την μικροτερη δυνατη ατζεντα , οπως παντα ελπιζω στον μεγαλο ΙΒΑΝ
Τι εννοείς με το "μικρή ατζέντα";
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Η υποθεση γηπεδο ειναι κατι το οποιο θα επρεπε να διατρεχει τον οργανισμο ΠΑΟΚ απο πανω μεχρι κατω.
Για να πετυχεις το μεγιστο δυνατον σε μια τετοια προσπαθεια χρειαζεσαι ομοψυχια και ενωση
Αντιθετα εμεις ειχαμε τα θλιβερα περσινα γεγονοτα με τυχαρπαστους να παιζουν πρεφα στην πλατη μας . Δες λιγο πως λειτουργησε ο βοθρος του πειραια περσι με το ντου στο ειρηνης και φιλιας οπου καε και ερασιτεχνης πηγαν χερι χερι και φετος για το καραισκακη οπου εχουμε μια υπερβαση κατα 8 μετρα !!! και δεν τρεχει και τιποτα . Ακουσες εσυ ολα τα προηγουμενα χρονια να γινεται καποια προσπαθεια απο τον ερασιτεχνη να καρπωθει ο συλλογος καποιε απο τις εκλεκτικες συγγενιες των μελων του εντος κυβερνησης ?
These users thanked the author Andrew R for the post:
xpek20
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Εδώ άλλα πιο "εύκολα" δεν κάνει ο ΑΣ. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν μπορεί να συντονίσει τίποτα γύρω από το γήπεδο, πόσο άλλο να κάνει και lobbying...
These users thanked the author xpek20 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Σχετικά με το γήπεδο μπορώ να πω ότι σήμερα 06/07/2026 έγινε restart από κάθε άποψη.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:39 Σχετικά με το γήπεδο μπορώ να πω ότι σήμερα 06/07/2026 έγινε restart από κάθε άποψη.
Δηλαδή;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:39 Σχετικά με το γήπεδο μπορώ να πω ότι σήμερα 06/07/2026 έγινε restart από κάθε άποψη.
Τι εννοας φιλε βαςγιας;;
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Φίλε, δεν απαριθμείς μερικές από αυτές τις απόψεις;
Όχι τίποτα άλλο, έστω λίγο, να μπούμε στο πνεύμα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:45
Equalizer έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:57 Η πραγματικότητα λοιπόν λέει οτι ανεξαρτήτως πληθυσμιακής αύξησης ή μείωσης, η Θεσσαλονίκη είναι αξιολύπητη

Ένα κοινό που δεν στηρίζει μαζικά σχεδόν σε καμία από τις δραστηριότητες ή πράξεις που πραγματικά μετράνε

Μηδέν συμμετοχή στα κοινά της πόλης , πίεση σε φορείς νόμιμα, ΑΣ

Μηδέν πίστη σε οτιδήποτε

Μηδέν απόδειξη δύναμης σε εκλογές, κακές πορείες με στήριξη και παρουσία

Και ένα στόμα από τους πάντες για τα πάντα μονίμως μέχρι το πάτωμα

"Θέλουμε, μας χρωστάτε, είμαστε γαμάτοι". Άντε για νάνι τώρα και αυριο πάλι Γκιουλέκες μαζικά.

Αλλά έτσι είναι ρακένδυτε Τσετσένε μου. Αν ήσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής, θα τους την έχωνες καλά με ό,τι πρόσφορη μέθοδο έβρισκες από νωρίς, θα έπαιρνες και τη μόνη φυλλάδα που τους αξίζει να διαβάζουν τόσα χρόνια, το μόνο ραδιόφωνο που ακούν μαζικά και εμμονικά "έλα μωρέ για να γελάσουμε" και θα έκανες πλύση εγκεφάλου επί 1 χρόνο οτι το καλύτερο για όλους είναι να γίνει γήπεδο όπου γουστάρεις εσύ, μακριά απ τα συμφέροντα οποιουδήποτε, μακριά απ την ιστορία, μακριά απ το κωλοχανείο που ονομάζεται κέντρο Θεσσαλονίκης

Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα έλεγες "πάρτε τ αρχίδια μου κι αμα σας αρέσει. Τιμή διαρκείας χίλια ευρώ. Αλλιώς πουλάω στον πρώτο ημίτρελο που θα βρω".

Δεν το έκανες όμως. Δήλωσες πως άκουσες γνώμες, άκουσες τη φωνή του κόσμου, και θα σεβαστείς μνήμες και χώματα. Είτε από πραγματικό μεγαλείο, είτε για να γίνεις ήρωας.

Για να κάνω λοιπόν μια επίκληση στην αυθεντία: You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain.

Λοιπόν εγώ μετά από ενδελεχή επιστημονική έρευνα καταλήγω πως η μόνη αξιόλογη πρόταση για να έχουμε το μόνο πραγματικά πιστό κοινό που θα γεμίζει μόνιμα τις κερκίδες, είναι γήπεδο 20 χιλιάδων στα Γρεβενά. Ή σε μια από τις 30 επαρχιακές πόλεις / κωμοπόλεις της Β. Ελλάδος (ή και του εξωτερικού) όπου το κοινό πραγματικά ζει για τον ΠΑΟΚ και πάει κοντρα σε χιόνια και σεισμούς, σε γκρεμούς και γκρεμίδια δρόμους, για να φωνάξει ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να βλέπουν ΠΑΟΚ από εκεί που τον έβλεπαν και πριν. Από καφετέριες και κλεμμένες συνδέσεις στο ΠΑΟΚ Τιβι.

ΥΓ. Αφού είναι η happy hour των απαιτήσεων: Στο νέο γήπεδο λοιπόν και εγώ ΑΠΑΙΤΩ να υπάρχει έξτρα πακέτο παροχών (ανευ πληρωμής βεβαίως) με τίτλο "Σκοινί ανάβασης πάνω απ τα τουρνικέ". Η λαϊκότητα και η "φτωχολογιά" ενός κοινού και ενός κινήματος, είναι μεγαλείο όσο παραμένει ανθρώπινη, αληθινή, αυθεντική. Όταν μετατρέπεται σε θράσος και έπαρση, καταντά καρικατούρα.
Η Θεσσαλονίκη είναι όντως αξιολύπητη γιατί ο κόσμος της δεν έχει απαιτήσεις, έχει βολευτεί στο αφήγημα ότι τον πολεμάνε και την κλάψα και δεν διεκδικεί τίποτα.
Ότι την Θεσσαλονίκη οι από χάμου δεν την γουστάρουν, είναι γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες. Το κακό δεν είναι αυτό. Είναι το ότι κανένας υπουργός σε υπουργείο ζωτικό δεν προέρχεται από την Θεσσαλονίκη (ο Γκιουλέκας και ο οιοσδήποτε υπουργός στο Υ-ΜΑ-Θ είναι ανέκδοτο) και ότι οι εδώ εκλεγόμενοι βο(υ)λευτές κοιτάζουν μόνο την πολιτική επιβίωσή τους και αδιαφορούν για την υποβάθμιση της πόλης. Φταίμε φυσικά και εμείς, όσοι τουλάχιστον ψηφίζουμε τις ίδιες γλάστρες κάθε φορά.
Για το γήπεδο όταν γίνει και άσχετα αν στην γενιά μου πονάει γιατί είχαμε μάθει να έχει μέχρι και 48.000 κόσμο μέσα, στις σημερινές συνθήκες οι 35-36.000 θέσεις είναι το ρεαλιστικό αφήγημα.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

leomatos88 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:45
μη κανετε vague posting ρε σεις, αν ειναι να πείτε κάτι πείτε το με την μια
These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
katafraktos, Panx Romana
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Έχουμε θετικές εξελίξεις η αρνητικές? Αυτό το restart με φοβίζει αν είναι αρνητικό, αν σκεφτούμε πόσα χρόνια παλεύουμε με μελέτες κτλπ
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Θα πω ότι το φασάντ με τα φτερά αετού εξωτερικά που παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ αρχικά δεν προκίνεται τελικά. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι κάτι αρνητικό ή θετικό το restart.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

xpek20 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:50
leomatos88 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:45
μη κανετε vague posting ρε σεις, αν ειναι να πείτε κάτι πείτε το με την μια
Μακάρι να μπορούσα να αποφύγω το vague posting αλλά επειδή είναι πολύ λεπτό το ζήτημα χίλιες φορές όταν μαθαίνω κάτι να το περνάω εδώ "με τρόπο" παρά να το κρατάω για εμένα. Αν χρειαστεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα μου τότε οι admins έχουν τρόπους να επικοινωνήσουν μαζί μου.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 15:53 Θα πω ότι το φασάντ με τα φτερά αετού εξωτερικά που παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ αρχικά δεν προκίνεται τελικά. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι κάτι αρνητικό ή θετικό το restart.
Το θέμα είναι ότι πάλι θα υπάρχουν καθυστερήσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”