Φλογέρα και άλλα τινά
Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
δλδ ένα μπακ κορτ μωραίτης-τολιόπουλος-ελαιζα-λαρεντζάκης-παπανικολάου δεν είναι ικανό να παίξει μπάσκετ? Εμένα αυτά τα παιδάκια στον άσσο (τέλος πάντων αυτα τα παιδακια που τους δίνουνε τη μπάλα στα χέρια) μου θυμίζουν παιδάκια ακαδημιών στην ηλικία του γιού μου (11). Μπαίνουνε μέσα και το μόνο που κοιτάνε (και ξέρουν) να κάνουν είναι να κάνουνε μόνοι τους την προσπάθεια. Κανένα διάβασμα, καμία αντίδραση σε οτιδήποτε τους δίνει η άμυνα, τίποτα.
- Metagrafakias
Eγω τα ελεγα για Σπανουλη..Ενα δημιουργημα ειναι των δημοσιογραφων..Αλλοι εχουν λιωσει παντελονια στους παγκους και ακομα μαθαινουν και ηρθε ο Σπανουλης επειδη ηταν κορυφαιος παικτης να ανεβει 20 σκαλια με τη μια στη προπονητικη...
Το γκρεμισμα του θα ειναι θορυβωδες!!!
Ναι ρε Μπιλ κι εγω αμα επαιρνα ενα ροστερ 40εκ με παικτες σουπερ σταρ θα πηγαινα φαιναλ φορ την εκεινη Μονακο..Το αγαπημενο παιδι της euroleague...
Με Γιαννη στην Εθνικη χαιρω πολυ και εγω θα νικουσα Γεωργιες και Φιλανδιες...
Εδω φαινεται ομως ποσο καλος προποντης εισαι με αυτους τους παικτες...Και επειδη ειναι τερμα εγωιστης δεν θα παρει ποτε την ευθυνη οτι φταιει αυτος καπου,θα τα ριχνει συνεχεια στους παικτες...
Απο τον ρουλη θα φυγει κλωτσδων!!!
Το γκρεμισμα του θα ειναι θορυβωδες!!!
Ναι ρε Μπιλ κι εγω αμα επαιρνα ενα ροστερ 40εκ με παικτες σουπερ σταρ θα πηγαινα φαιναλ φορ την εκεινη Μονακο..Το αγαπημενο παιδι της euroleague...
Με Γιαννη στην Εθνικη χαιρω πολυ και εγω θα νικουσα Γεωργιες και Φιλανδιες...
Εδω φαινεται ομως ποσο καλος προποντης εισαι με αυτους τους παικτες...Και επειδη ειναι τερμα εγωιστης δεν θα παρει ποτε την ευθυνη οτι φταιει αυτος καπου,θα τα ριχνει συνεχεια στους παικτες...
Απο τον ρουλη θα φυγει κλωτσδων!!!
- BlackMagicPAOK
Από ότι φαίνεται εμείς παίζουμε χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς συστήματα.
Ηρωικά ντράιβ, και πολλά τρίποντα.
Στην άμυνα, δεν υπάρχει πλάνο. Ο Λισμποα έκανε όργια.
Επίσης αυτοί οι παίκτες είναι (σχεδόν) όλοι βοηθητικοί στις ομάδες τους. Εκεί περιμένουν κάποιον άλλον να αναλάβει τα δύσκολα, τον Ναν, τον Γκραντ, τον Φουρνε κλπ..
Ηρωικά ντράιβ, και πολλά τρίποντα.
Στην άμυνα, δεν υπάρχει πλάνο. Ο Λισμποα έκανε όργια.
Επίσης αυτοί οι παίκτες είναι (σχεδόν) όλοι βοηθητικοί στις ομάδες τους. Εκεί περιμένουν κάποιον άλλον να αναλάβει τα δύσκολα, τον Ναν, τον Γκραντ, τον Φουρνε κλπ..
- Maurice_Escargot
Οταν προσπαθεις να βγαλεις την γλωσσα σου απο κ@λοτρ@πιδα αλλα στο τελος δεν το καταφερνεις!

Το απίστευτο γέλιο προσέφερε σήμερα ο Βαγγέλης Ιωάννου."Δείχνοντας" στην ουσία τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν παιξανε στους προκριματικους ενώ αποθεωσε με τον τρόπο του τον Παπανικολάου για το πόσο πιστός στρατιωτης είναι.