Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
απο attachment style σε φρουδκα κοπμλεξ.... καποιοι συνοπαδοι ειναι πρωτιστως αυστηροι με τον εαυτο τους και μετα με τους αλλους.
Μη πεφτετε στην παγιδα να βγαλετε συμπερασματα ενω δεν υπαρχουν ακριβεις πληροφοριες για το τι συνεβη. Το μυαλο εχει την ταση να συμπληρωνει κενα σε θεματα που αγνοει απλα και μονο για να νιωσουμε μια ασφαλεια που πολλες φορες ειναι παραπλανητικη.
Μη πεφτετε στην παγιδα να βγαλετε συμπερασματα ενω δεν υπαρχουν ακριβεις πληροφοριες για το τι συνεβη. Το μυαλο εχει την ταση να συμπληρωνει κενα σε θεματα που αγνοει απλα και μονο για να νιωσουμε μια ασφαλεια που πολλες φορες ειναι παραπλανητικη.
εξισου εντυπωσιακο δε, να επιτρεπει διαχειριστης του φορουμ την δολοφονια χαρακτηρα του Ραζβαν, χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο ετσι; εικασιες μονο. το ποιος εχει τον νταλκα και με ποιον φαινεται φιλε, δε χρειαζεται να επεκταθω. πρωτα μας εφταιγε σαν προπονητης, τωρα εγινε ρουμανος πορτοφολας, οτιδηποτε μπορει να δωσει καυσιμο στην ανθρωποφαγια, κι ολα καλα. οσο ομως η ομαδα του φορουμ μου επιτρεπει να γραφω, δε θα ανεχθω να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο. δε σε ειδα να ρωτας εδω μεσα να σου φερουν αποδειξεις ομως για το τι εγινε, δε σ ενδιαφερει φανταζομαι. στην πυρα. αν πιασουμε ομως καμια κουβεντα για το τι γινεται στην ομαδα τους τελευταιους μηνες, θα πλακωσουν τα ΟΠΚΕ. λολ. αεκμανια γιναμε με τον ραζβαν.Equalizer έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 07:59 Εγώ αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό είναι η συνεχής ανάγκη να βγει χολή ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να υποστηριχθεί με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο ο ίδιος ΠΑΟΚ το προεβαλε και το στήριξε. Με τα καλά και τα κακά όλων των πλευρών.
Μεγάλος νταλκάς.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
- xyz_o_peponas, paokspren, Special 4, Kostas_FI, Willie the Pimp
Τώρα σοβαρά? Έχει ξεσκιστεί εδώ μέσα η ομάδα, τα στελέχη, ο πρόεδρος, πιάνοντας μονο και μονο άρθρα που βολεύουν και γράφεις για φρονηματα κτλ? Και εκεί που τραβάς τη γραμμή είναι στον Λουτσε, τον όποιον δικαιολογεις οτι καλά έκανε να εξασφαλίσει το καλύτερο για τον εαυτό του?
Συγγνώμη, αλλά έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ο @Equalizer , σε οτι φήμη βγαίνει πάντα διαλέγουμε αυτό που κάνει την ομάδα να φαίνεται μπουρδελο. Εννοείται καλά έκανε ο Λουτσε (που να σημειώσω, εγω δεν ήθελα να φύγει) αλλά μην μιλάς στις συνεντεύξεις για αγκαλίτσες και τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για σένα.
Υγ. Εμένα το μονο που με στενοχώρησε ήταν η διπλωματία με τους κάτω. Προφανώς κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές.
Συγγνώμη, αλλά έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ο @Equalizer , σε οτι φήμη βγαίνει πάντα διαλέγουμε αυτό που κάνει την ομάδα να φαίνεται μπουρδελο. Εννοείται καλά έκανε ο Λουτσε (που να σημειώσω, εγω δεν ήθελα να φύγει) αλλά μην μιλάς στις συνεντεύξεις για αγκαλίτσες και τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για σένα.
Υγ. Εμένα το μονο που με στενοχώρησε ήταν η διπλωματία με τους κάτω. Προφανώς κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές.
και ποιος σου ειπε οτι η αποψη μου και η σταση μου αφορα μονο τον Λουτσε; 18 χρονια ειμαι εδω μεσα, μπορεις να δεις τι πρεσβευω. καλη συνεχεια.
σε πειραζει να επιτρεπεται η δολοφονια χαρακτηρων του Ραζβαν, αλλα για την διοικηση της ΠΑΕ να τους σκισουμε ε?jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 08:52εξισου εντυπωσιακο δε, να επιτρεπει διαχειριστης του φορουμ την δολοφονια χαρακτηρα του Ραζβαν, χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο ετσι; εικασιες μονο. το ποιος εχει τον νταλκα και με ποιον φαινεται φιλε, δε χρειαζεται να επεκταθω. πρωτα μας εφταιγε σαν προπονητης, τωρα εγινε ρουμανος πορτοφολας, οτιδηποτε μπορει να δωσει καυσιμο στην ανθρωποφαγια, κι ολα καλα. οσο ομως η ομαδα του φορουμ μου επιτρεπει να γραφω, δε θα ανεχθω να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο. δε σε ειδα να ρωτας εδω μεσα να σου φερουν αποδειξεις ομως για το τι εγινε, δε σ ενδιαφερει φανταζομαι. στην πυρα. αν πιασουμε ομως καμια κουβεντα για το τι γινεται στην ομαδα τους τελευταιους μηνες, θα πλακωσουν τα ΟΠΚΕ. λολ. αεκμανια γιναμε με τον ραζβαν.Equalizer έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 07:59 Εγώ αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό είναι η συνεχής ανάγκη να βγει χολή ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να υποστηριχθεί με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο ο ίδιος ΠΑΟΚ το προεβαλε και το στήριξε. Με τα καλά και τα κακά όλων των πλευρών.
Μεγάλος νταλκάς.
- These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 2):
- eorptol1, Ally Samagoal
Εσύ? "εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο"
Επίσης εδώ να πούμε οτι ο Λουτσε, οσο και να τον αγαπάμε, δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Σε αντίθεση με το παναγιο πολιτμπιρο.
Επίσης εδώ να πούμε οτι ο Λουτσε, οσο και να τον αγαπάμε, δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Σε αντίθεση με το παναγιο πολιτμπιρο.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- eorptol1, Ally Samagoal
πες μου που το λεω αυτο και μετα να το συζητησουμε. σε γενικες γραμμες διαβαζουμε, κατανοουμε, και μετα απανταμε.OIKODOMOS έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 09:14σε πειραζει να επιτρεπεται η δολοφονια χαρακτηρων του Ραζβαν, αλλα για την διοικηση της ΠΑΕ να τους σκισουμε ε?jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 08:52εξισου εντυπωσιακο δε, να επιτρεπει διαχειριστης του φορουμ την δολοφονια χαρακτηρα του Ραζβαν, χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο ετσι; εικασιες μονο. το ποιος εχει τον νταλκα και με ποιον φαινεται φιλε, δε χρειαζεται να επεκταθω. πρωτα μας εφταιγε σαν προπονητης, τωρα εγινε ρουμανος πορτοφολας, οτιδηποτε μπορει να δωσει καυσιμο στην ανθρωποφαγια, κι ολα καλα. οσο ομως η ομαδα του φορουμ μου επιτρεπει να γραφω, δε θα ανεχθω να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο. δε σε ειδα να ρωτας εδω μεσα να σου φερουν αποδειξεις ομως για το τι εγινε, δε σ ενδιαφερει φανταζομαι. στην πυρα. αν πιασουμε ομως καμια κουβεντα για το τι γινεται στην ομαδα τους τελευταιους μηνες, θα πλακωσουν τα ΟΠΚΕ. λολ. αεκμανια γιναμε με τον ραζβαν.Equalizer έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 07:59 Εγώ αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό είναι η συνεχής ανάγκη να βγει χολή ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να υποστηριχθεί με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο ο ίδιος ΠΑΟΚ το προεβαλε και το στήριξε. Με τα καλά και τα κακά όλων των πλευρών.
Μεγάλος νταλκάς.
ναι, τι;Nassos έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 09:14 Εσύ? "εσυ να κανεις τα στραβα ματια, ενω σε αλλες περιπτωσεις ζητατε μεχρι και πιστοποιητικο φρονηματων αν στο στοχατρο ειναι το παναγιο πολιτμπιρο"
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά ο Λουτσέσκου είχε συμβόλαιο ενεργό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον απολύσει, έπρεπε να του πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου. Αν ο Λουτσέσκου έφυγε χωρίς αποζημίωση, αυτό σημαίνει ότι έγινε συμφωνία κυρίων. Θα μπορούσαν να κάνουν και το γνωστό κολπάκι με συνεννόηση ώστε οι άραβες να πληρώσουν τη ρήτρα και να κερδίσει χρήματα ο ΠΑΟΚ. Προφανώς, οι άραβες δε βιαζόταν όσο ο ΠΑΟΚ για το ντηλ και προφανώς όντας στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου δεν θα παίρναμε όλη τη ρήτρα. Ενα εκατομμύριο να παίρναμε το πολύ. Συν τον επιπλέον χρόνο που θα χάναμε για διαπραγματεύσεις.Jairo έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 01:03 Ειχε ρητρα το συμβόλαιο του; ΕΙΧΕ
Τον πουλούσε οτι ωρα ήθελε; ΝΑΙ
Και 10 χρόνια συμβόλαιο να ειχε, έφευγε εαν μία ομάδα πλήρωνε την ρητρα του; ΝΑΙ
Ο ΠΑΟΚ ειναι μειον 3 εκ απο αυτην την εκβαση; ΕΙΝΑΙ
Τα λεφτά τα τσεπωσε ο Ρασβαν (ο ενας απο μας) σε μορφή νεου συμβολαίου; ΝΑΙ
Η προσφορά του στην ομάδα ΜΑΣ τα τελευταια 2 χρόνια τουλάχιστον ηταν αρνητική-μηδενική; ΝΑΙ
Ολα τα άλλα είναι άνευ ουσίας και δικαιολογίες.
Λάθος του Σαββιδη που τρεις φορές αντι να τον σουτάρει του ανανέωσε το συμβόλαιο. Μέγιστο λάθος για μενα το οτι τον έφερε πίσω. Ξεροκεφαλια του.
Ελπίζω να έχει πραγματικά αλλάξει.
Δεν δέχομαι να στερούν απο την ομάδα μου ούτε 1 ευρώ. Με πειράζει.
Με ενοχλούν τα λαμογια που της ρουφουν το αιμα με τον εναν η τον αλλον τρόπο.
Θυμώνω με τον Σαββιδη που το επιτρέπει να γίνεται.
Θυμώνω που επιλέγει να πληρώνει αντί να διοικεί...
Με λίγα λόγια, εμείς οι οπαδοί απαιτούμε να είχε γίνει άμεσα η λύση συνεργασίας με Λουτσέσκου, και ταυτόχρονα να γίνει και το κόλπο με τους άραβες οι οποίοι όμως δε βιάζονταν και θα ζημιώνονταν και αυτοί και ο Λουτσέσκου.
εξαιρετικο ποστ, αφιερωμενο @The EqualizerJairo έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 01:03 Δεν δέχομαι να στερούν απο την ομάδα μου ούτε 1 ευρώ. Με πειράζει.
Με ενοχλούν τα λαμογια που της ρουφουν το αιμα με τον εναν η τον αλλον τρόπο.
τεσπα αυτα απο μενα, εχουμε και day jobs. τα λεμε.
Όταν θα φύγει το πολιτμπιρο από τον ΠΑΟΚ, που θα φύγει κάποια στιγμή και το εύχομαι με όλη μου την καρδιά μόνο και μόνο για να σας διαβάζω μετά εσάς τους ψαγμένους και να διασκεδάζω όλη μέρα - κάθε μέρα, ζητήστε από τον Ραζβάν και τον κάθε Ραζβάν που τόσο σημαντικός είναι για τον ΠΑΟΚ να σας στείλει κάνα κατοσταράκι να πληρώσετε τα έξοδα να έχει ζεστό νερό στα αποδυτήρια. Αλλά ξέχασα, ΠΑΟΚ είμαστε δεν έχουμε τέτοια θέματα. Έχουμε δισ/χους που σφάζονται για την ομάδα και το μεγάλο λαό που οπότε χρειαστεί βάζει πλάτη.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Ally Samagoal
αρα για να καταλαβω, ευχεσαι να φυγει ο Ιβαν και να περασουμε δυσκολες μερες, για να διασκεδαζεις επειδη ειχες δικιο σε κατι;
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Τζίμπι γενικά σε εκτιμώ ως μέλος του φόρουμ
Υπάρχουν όμως αρκετές περιπτώσεις στις οποίες βγάζεις πολύ περισσότερο νεύρο σε συνδυασμό με κάτι σαν απαξίωση, για θέματα και καταστάσεις που δεν το απαιτούν.
Ειναι απόλυτως βέβαιο πως και λάθη γίνονται, και άσχημα ποστ διαφεύγουν. Αυτό δεν αποτελεί ούτε επιλογή, ούτε χαρά, ούτε πολιτική του σαιτ σε καμία περίπτωση.
Όπως έχω τονίσει ήδη δέκα φορές, ΟΛΗ ΜΕΡΑ έχω δυο οθόνες να τρέχουν παράλληλα (και εγώ και όλοι όσοι έχουν κατά καιρούς τρέξει το σαιτ), για να κρατάμε ένα σαιτ και ένα φόρουμ ανοιχτό. Αποκλειστικός στόχος ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ είναι να συντονίζουμε τα νεύρα σας.
Πολλώ δε μαλλον το μίσος ορισμένων για την ομάδα αφού πράγματι, όπως εύστοχα αναφέρει ο φίλος, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ πλειοψηφία δεν κυνηγά τον Λουτσέσκου, αλλά οποινδήποτε αποτελεί κομμάτι του ΠΑΟΚ (από διάφορα πόστα), παίρνοντας τοις μετρητοίς και ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ οποιαδήποτε φήμη (συνήθως λάσπη) κυκλοφορεί και ρίχνει ευθύνες στον ΠΑΟΚ αντί για οποιονδήποτε άλλο. Ναι ναι ξέρω, η τίμια και κιμπάρικη "άποψη" που επικρατεί είναι "καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ αφού δε τους βάζει στη θέση τους". Σωστά, όταν δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ το πρέπον είναι να τον σκυλεύουμε.
Αν εσύ είσαι πολλά χρόνια εδώ μέσα εγώ είμαι περισσότερα, και διαχρονικά η απόλυτη πλειοψηφία σε οτιδήποτε και αν κυκλοφορεί, ΣΠΕΥΔΕΙ να κάνει σκουπίδι τον ΠΑΟΚ και να δικαιώσει τις άλλες πλευρές, όσο άθλιες και αν είναι αυτές.
Ο Λουτσέσκου βεβαίως δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία των αθλίων, είναι όμως ένα θέμα για το οποίο υπάρχουν φήμες και "καλοπροαίρετες" πηγές ειδήσεων.
Ταυτόχρονα όμως ο Ραζβάν εμπίπτει στην κατηγορία των ΠΡΩΗΝ, μιας και ο ΠΑΟΚ τον απομάκρυνε. Η απόφαση αυτή και η πορεία του ΠΑΟΚ θα κριθεί στο μέλλον, και οχι μόνο με αποκλειστικό γνώμονα τον Λουτσέσκου.
Υπάλληλος της ομάδας ήταν, πλέον δεν είναι.
Τόση φαιά ουσία να καταναλώνεται σε αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά αποφεύγουμε τα δούμε το βασικό. Οτι ένα στέλεχος, ένας προπονητής, ένας παίκτης, δεν είναι ΠΟΤΕ μεγαλύτερος από ένα σύλλογο. Πολλώ δε μάλλον τον δικό μας σύλλογο.
Αντί λοιπόν με τρόπο άμεσο, έμμεσο, και σίγουρα αξιοπερίεργο, να εξισώνουμε τον έναν με τους πολλούς, αντί να βλέπουμε τον προπονητή ως το εικόνισμα που πρέπει να ακολοθούμε τυφλά γιατί "οι υπόλοιποι στην ομάδα ΜΑΣ, είναι άχρηστοι"
Καλύτερα να θυμόμαστε οτι ζούμε σε ένα κόσμο που οι οπαδοί βρίζουν για ψύλλου πήδημα, απειλούν και δυστυχέστατα καταφεύγουν σε βία κάθε λίγο και λιγάκι. Και επειδή ξέφυγαν μερικά πόστ που κράζουν τον πρώην προπονητή της ομάδας, εσύ επαναστατείς, θίγεσαι και είσαι στα όρια του καυγά.
Εντάξει ρε Τζίμπι, θα κάνουμε καλύτερο έλεγχο για να μη θίγεται ο "ετερο-εγωισμός" σας.
Εγώ προτείνω, είτε λέμε καλά λόγια, είτε άσχημα, να ασχοληθούμε με τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον ΠΑΟΚ, καθώς και με τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ καταστάσεις.
Οχι με τις παρελθούσες, ωσάν οπαδοί ατόμων κι οχι του συλλόγου.
ΥΓ. Να κι αν πήρε λεφτά ο ΠΑΟΚ, να κι αν δεν πήρε. Ομοίως, για το Λουτσέσκου και το τιμ του. Όταν δεν καταδεχόμαστε οποιαδήποτε κουβέντα για εξασφάλιση χρημάτων υπερ της ομάδας σε 50-100 αγοραπωλησίες "επειδή έχουμε δισεκατομμυριούχο αρα δεν μας νοιάζει να είμαστε λογιστές", για ποιο λόγο να νοιαστούμε στην εκατοστή πρώτη;
Έχει ετσιθελικά και εμμονικά κυριαρχήσει μια κουβέντα σχετικά με το πόσο άσχημα φέρθηκε ο ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου. Ε δεν φέρθηκε και τόσο άσχημα εν τέλει. Καιρός ήταν να αναλάβει και κάποια ευθύνη για τα μεγάλα λάθη των τελευταίων δυο ετών. Αναιρεί αυτό τις ευθύνες των διοικούντων για άλλα λάθη; Οχι. Ούτε και το αντίστροφο όμως.
Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι ακριβώς όροι υπήρχαν, τι κουβέντες έγιναν, τι προτάσεις έγιναν; Πάλι οχι.
Ε τότε προς τι τόση πρεμούρα να επιβάλλουμε μια εντύπωση;
Τον αγαπάμε τον εκτιμάμε, για τις προπονητικές του επιλογές και την ποιότητα το τόπικ είναι άσχετο και συζητήθηκαν επαρκώς επί χρόνια. Το κεφάλαιο έκλεισε. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε. Simple as that. Οι μεγάλοι σύλλογοι προχωράνε, έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν.
Υπάρχουν όμως αρκετές περιπτώσεις στις οποίες βγάζεις πολύ περισσότερο νεύρο σε συνδυασμό με κάτι σαν απαξίωση, για θέματα και καταστάσεις που δεν το απαιτούν.
Ειναι απόλυτως βέβαιο πως και λάθη γίνονται, και άσχημα ποστ διαφεύγουν. Αυτό δεν αποτελεί ούτε επιλογή, ούτε χαρά, ούτε πολιτική του σαιτ σε καμία περίπτωση.
Όπως έχω τονίσει ήδη δέκα φορές, ΟΛΗ ΜΕΡΑ έχω δυο οθόνες να τρέχουν παράλληλα (και εγώ και όλοι όσοι έχουν κατά καιρούς τρέξει το σαιτ), για να κρατάμε ένα σαιτ και ένα φόρουμ ανοιχτό. Αποκλειστικός στόχος ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ είναι να συντονίζουμε τα νεύρα σας.
Πολλώ δε μαλλον το μίσος ορισμένων για την ομάδα αφού πράγματι, όπως εύστοχα αναφέρει ο φίλος, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ πλειοψηφία δεν κυνηγά τον Λουτσέσκου, αλλά οποινδήποτε αποτελεί κομμάτι του ΠΑΟΚ (από διάφορα πόστα), παίρνοντας τοις μετρητοίς και ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ οποιαδήποτε φήμη (συνήθως λάσπη) κυκλοφορεί και ρίχνει ευθύνες στον ΠΑΟΚ αντί για οποιονδήποτε άλλο. Ναι ναι ξέρω, η τίμια και κιμπάρικη "άποψη" που επικρατεί είναι "καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ αφού δε τους βάζει στη θέση τους". Σωστά, όταν δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ το πρέπον είναι να τον σκυλεύουμε.
Αν εσύ είσαι πολλά χρόνια εδώ μέσα εγώ είμαι περισσότερα, και διαχρονικά η απόλυτη πλειοψηφία σε οτιδήποτε και αν κυκλοφορεί, ΣΠΕΥΔΕΙ να κάνει σκουπίδι τον ΠΑΟΚ και να δικαιώσει τις άλλες πλευρές, όσο άθλιες και αν είναι αυτές.
Ο Λουτσέσκου βεβαίως δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία των αθλίων, είναι όμως ένα θέμα για το οποίο υπάρχουν φήμες και "καλοπροαίρετες" πηγές ειδήσεων.
Ταυτόχρονα όμως ο Ραζβάν εμπίπτει στην κατηγορία των ΠΡΩΗΝ, μιας και ο ΠΑΟΚ τον απομάκρυνε. Η απόφαση αυτή και η πορεία του ΠΑΟΚ θα κριθεί στο μέλλον, και οχι μόνο με αποκλειστικό γνώμονα τον Λουτσέσκου.
Υπάλληλος της ομάδας ήταν, πλέον δεν είναι.
Τόση φαιά ουσία να καταναλώνεται σε αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά αποφεύγουμε τα δούμε το βασικό. Οτι ένα στέλεχος, ένας προπονητής, ένας παίκτης, δεν είναι ΠΟΤΕ μεγαλύτερος από ένα σύλλογο. Πολλώ δε μάλλον τον δικό μας σύλλογο.
Αντί λοιπόν με τρόπο άμεσο, έμμεσο, και σίγουρα αξιοπερίεργο, να εξισώνουμε τον έναν με τους πολλούς, αντί να βλέπουμε τον προπονητή ως το εικόνισμα που πρέπει να ακολοθούμε τυφλά γιατί "οι υπόλοιποι στην ομάδα ΜΑΣ, είναι άχρηστοι"
Καλύτερα να θυμόμαστε οτι ζούμε σε ένα κόσμο που οι οπαδοί βρίζουν για ψύλλου πήδημα, απειλούν και δυστυχέστατα καταφεύγουν σε βία κάθε λίγο και λιγάκι. Και επειδή ξέφυγαν μερικά πόστ που κράζουν τον πρώην προπονητή της ομάδας, εσύ επαναστατείς, θίγεσαι και είσαι στα όρια του καυγά.
Εντάξει ρε Τζίμπι, θα κάνουμε καλύτερο έλεγχο για να μη θίγεται ο "ετερο-εγωισμός" σας.
Εγώ προτείνω, είτε λέμε καλά λόγια, είτε άσχημα, να ασχοληθούμε με τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον ΠΑΟΚ, καθώς και με τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ καταστάσεις.
Οχι με τις παρελθούσες, ωσάν οπαδοί ατόμων κι οχι του συλλόγου.
ΥΓ. Να κι αν πήρε λεφτά ο ΠΑΟΚ, να κι αν δεν πήρε. Ομοίως, για το Λουτσέσκου και το τιμ του. Όταν δεν καταδεχόμαστε οποιαδήποτε κουβέντα για εξασφάλιση χρημάτων υπερ της ομάδας σε 50-100 αγοραπωλησίες "επειδή έχουμε δισεκατομμυριούχο αρα δεν μας νοιάζει να είμαστε λογιστές", για ποιο λόγο να νοιαστούμε στην εκατοστή πρώτη;
Έχει ετσιθελικά και εμμονικά κυριαρχήσει μια κουβέντα σχετικά με το πόσο άσχημα φέρθηκε ο ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου. Ε δεν φέρθηκε και τόσο άσχημα εν τέλει. Καιρός ήταν να αναλάβει και κάποια ευθύνη για τα μεγάλα λάθη των τελευταίων δυο ετών. Αναιρεί αυτό τις ευθύνες των διοικούντων για άλλα λάθη; Οχι. Ούτε και το αντίστροφο όμως.
Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι ακριβώς όροι υπήρχαν, τι κουβέντες έγιναν, τι προτάσεις έγιναν; Πάλι οχι.
Ε τότε προς τι τόση πρεμούρα να επιβάλλουμε μια εντύπωση;
Τον αγαπάμε τον εκτιμάμε, για τις προπονητικές του επιλογές και την ποιότητα το τόπικ είναι άσχετο και συζητήθηκαν επαρκώς επί χρόνια. Το κεφάλαιο έκλεισε. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε. Simple as that. Οι μεγάλοι σύλλογοι προχωράνε, έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν.
Ακριβώς αυτό. Άβυσσοςjibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 10:10 αρα για να καταλαβω, ευχεσαι να φυγει ο Ιβαν και να περασουμε δυσκολες μερες, για να διασκεδαζεις επειδη ειχες δικιο σε κατι;
ΥΓ 2 . Χωρίς καμία πλάκα, την ίδια ώρα παίρνουμε μηνύματα στα σόσιαλ μιντια, που μας λένε "αμαν με το ψλύψιμο στο Λουτσέσκου, αλλάξτε το όνομα της σελίδας σε λουτσεσκομάνια.gr"
Πράγματι, άβυσσος. Ο καθένας ο,τι του κατέβει συμπεραίνει και το εκτοξεύει.
Πράγματι, άβυσσος. Ο καθένας ο,τι του κατέβει συμπεραίνει και το εκτοξεύει.