Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η Φούφα μου είναι κόκκινη
Και στην κορφή σκισμένη
Κ εις τον πάτο μαλλιαρή
Σα νύφη στολισμένη.
Σόρρυ αλλά ζήλεψα τα καμιά 10αρια άτομα που τρολοσοαμαρουν εδώ κ κάνα μήνα και είπα να μπω στο μουντ για να κάνω Μπλεντ ιν......
Άλλωστε δικαίωμα στη μαλάκια έχουμε όλοι....
Και στην κορφή σκισμένη
Κ εις τον πάτο μαλλιαρή
Σα νύφη στολισμένη.
Σόρρυ αλλά ζήλεψα τα καμιά 10αρια άτομα που τρολοσοαμαρουν εδώ κ κάνα μήνα και είπα να μπω στο μουντ για να κάνω Μπλεντ ιν......
Άλλωστε δικαίωμα στη μαλάκια έχουμε όλοι....
δεν ξέρω αμα τελικά σε έπεισαν η μόνος σου το αποφάσισες το "παιδι σου" σου την εκανε "πατέρα του" ήθελε να φύγει και με μια αγκαλιά....ολοι οι γυρω σου με σκοπό η μη σε τρυπήσανε τζαμπα δεν άνοιγες το μαγαζί τόσα χρονια...
ραζβαν ντροπή σου και αν νόμιζες οτι καποιος πήγε να σου την φέρει οπως είπες στον κυρ κυρ σίγουρα αυτον δεν ηταν ο ιβαν για να μην πάρει την ρήτρα και 10 μέρες μετα να παίρνεις εσυ παραπάνω.....
ραζβαν ντροπή σου και αν νόμιζες οτι καποιος πήγε να σου την φέρει οπως είπες στον κυρ κυρ σίγουρα αυτον δεν ηταν ο ιβαν για να μην πάρει την ρήτρα και 10 μέρες μετα να παίρνεις εσυ παραπάνω.....
Οσο ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ θα στηριζει ολη την επικοινωνια της ομαδας σε ενα αργομισθο δοκαρι με δημοσιογραφικη ταυτοτητα, το οποιο μιλαει δυο φορες το χρονο χωρις να πει τιποτα, θα υπαρχει διχασμος. ΠΑΟΚτσηδες θα βριζονται μεταξυ τους , θα υπαρχει βια μεσα και εξω απο το γηπεδο και τα φρενα θα ειναι σπασμενα. Επισης χεστηκα και εγω και αρκετοι ακομα για οποιαδηποτε προσωπικη κοντρα μπορει να εχει ειτε ο διοκτητης της παε ειτε της καε. Εμεις για ολα τα τμηματα τα ιδια αισθηματα εχουμε. τα προσωπικα τους ας τα λυσουν μεταξυ τους. Εμας οφειλει να μας μιλαει και να μας ενημερωνει και ο ενας και ο αλλος. και δεν το κανει κανενας. και δε μπορω να ακουω αηδιες περι ισαποστακισμου.Αυτη η αφωνια φουντωνει τον διχασμο και τα σεναρια. Γατακια πρωτοδικειου ειχαμε καποτε στη διοικηση και ημασταν καυλωμενοι. Τωρα μονο τοξικοτητα, σεναρια, φημες, βρομες, μιζερια και κακομοιρια. Μιζεροι δεν ημασταν οταν δεν ειχαμε βρακι στον κωλο μας να βαλουμε. τοσες δεκαετιες δε θυμαμαι πιο αρρωστο κλιμα απο αυτο που επικρατει στα 100 χρονια της ομαδας. Ας βγαλουμε τον ιδιοκτητη της παε τελειως απο το καδρο, ας ψιλοκρατησουμε στο καδρο τον ιδιοκτητη της καε στο PAOKMANIA και το υπολοιπο 90%, φταιξιμο δικο μας. Σε καποιο αλλο σοσιαλ ας αλλαξουμε λιγο τις αναλογιες φταιξιματος και εκει εχουμε ενα διαφορετικο echo chamber. και παει λεγοντας.αυτο ζουμε πλεον. οπου μπεις να ενημερωθεις και μια αλλη πραγματικοτητα του ΠΑΟΚ αισθανεσαι.
- These users thanked the author barlow4 for the post:
- Panx Romana
3εκ είχε συμφωνήσει η Αλ Σαντ να πληρώσει τον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου.
Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να φύγει και έλεγε στην Ρουμανία ότι τιμάει το συμβόλαιο του και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.
Τελικά πάρθηκε η απόφαση να λυθεί από κοινού το συμβόλαιο του.
Έδωσε τα χέρια με την Αλ Σαντ με αμοιβή 5εκ τον χρόνο.
Το συμβόλαιο του έφτασε σε αυτό το ποσό γιατί δεν χρειάστηκε η Αλ Σαντ να πληρώσει κάτι στον ΠΑΟΚ.
Προφανώς για να λέει στον κυρ κυρ ότι ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή ίσως η ΠΑΕ να μην του είπε και τίποτα την στιγμή που έπρεπε να του το πει.barlow4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:53 Η ΠΑΕ τι του ειχε πει? το τον θελει? Οτι θα συνεχισουν?
Λειπει μια κρισιμη πληροφορια απο το ιστορικο που παραθετεις.
Με τον τρόπο της έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.
Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.
Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε για αυτό και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι φταίει ο ένας ή άλλος ή ντε και καλά πως πρέπει να φταίει κάποιος.
Παιδιά να θυμάστε όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη την νοοτροπία νικητή. Γι’ αυτό και τον είχε κάνει πελάτη ο Μάντζιος και ο Μπεκάλι με τον Χαραλάμπους. Γι’ αυτό έχασε κύπελλο με παίκτη παραπάνω για 80 λεπτά. Έλειπε η νοοτροπία νικητή από τον οργανισμό.
Τον έβγαλε από τα σκατά ο Σαββίδης και το ευχαριστώ ήταν να αφήσει καμένη γη πίσω του με σακατεμένους ποδοσφαιριστές και στο τέλος να καθυστερεί τον προγραμματισμό επιδιώκοντας τη λύση της συνεργασίας αντί για την πώληση ώστε να καρπωθεί ο ίδιος ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Ήθελε και αγκαλίτσες ο, να μην τον χαρακτηρίσω...
Τον έβγαλε από τα σκατά ο Σαββίδης και το ευχαριστώ ήταν να αφήσει καμένη γη πίσω του με σακατεμένους ποδοσφαιριστές και στο τέλος να καθυστερεί τον προγραμματισμό επιδιώκοντας τη λύση της συνεργασίας αντί για την πώληση ώστε να καρπωθεί ο ίδιος ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Ήθελε και αγκαλίτσες ο, να μην τον χαρακτηρίσω...
Τι λε ρε παιδι μου, προτίμησε να πάρει τα λεφτά ο ίδιος αντί ο πρώην εργοδότης του που ήθελε να τον διώξει.
Απίστευτο. Πουστια ανείπωτη, εμείς προφανώς στη θέση του θα τα αφήναμε να πάνε στην τσέπη του αφεντικού
Απίστευτο. Πουστια ανείπωτη, εμείς προφανώς στη θέση του θα τα αφήναμε να πάνε στην τσέπη του αφεντικού
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 4):
- nkoss, xyz_o_peponas, vasgias, gk.box16
να βγει ο κολλητος του ο συγγραφεας αντιδημαρχος που φαινεται οτι αγαπαει πιο πολυ αυτον παρα τον ΠΑΟΚ να μας πει τελικα θα μεινει η μουσα του εκτος παγκων για ενα χρονο η οχι
Συμβόλαιο δεν είχε ο Ραζβάν? Αποζημίωση ζήτησε για να το λύσει? Τι συμπεράσματα βιαστικά πάλι βγάζετε?
Όταν κάθε δεύτερη λέξη σου είναι το κλεμμένο και διατυμπανίζεις διαρκώς πόσο ΠΑΟΚ νιώθεις και πόσο ευγνώμων είσαι στον εργοδότη σου που σε ξεχώρισε και σου έδωσε την ευκαιρία να βγάλεις μια περιουσία με την οποία θα ταΐζεις μέχρι και τα εγγόνια σου, η απάντηση είναι ναι.Tolaros έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:07 Τι λε ρε παιδι μου, προτίμησε να πάρει τα λεφτά ο ίδιος αντί ο πρώην εργοδότης του που ήθελε να τον διώξει.
Αν δεν το κάνεις τότε σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε καμία πραγματική υπόσταση σε όσα έλεγες και απλώς πουλούσες λαϊκισμό για λόγους ευνόητους.