FIFA World Cup 2026
Re: FIFA World Cup 2026
Σε σχέση με αυτά που λέγατε λίγες σελίδες πριν, θεωρώ ότι αγωνιστικά είναι ένα απ τα καλύτερα μουντιάλ που έχω δει. Έχει δώσει εντολή η φιφα να αφήνουν οι διαιτητές το παιχνίδι να εξελιχθεί παραπάνω γιαυτο και στατιστικά είναι λιγότερα τα φάουλ και οι κάρτες ανά παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα παγκόσμια. Κάθε παιχνίδι πλέον έχει πολλά γκολ, φασεις και παραπάνω ρυθμό.
Όσον αφορά το θέμα hype όμως, νομίζω είναι ένα απ τα χειρότερα. Τιμές εισιτηρίων στον θεό, αμερικανοποιηση του σπορ και χωρισμός του ματς σε 4 περιόδους για λόγους διαφήμισης, απαγόρευση εισόδου σε ποδοσφαιριστές και διαιτητές λόγω καταγωγής, πολύωρος έλεγχος στα αεροδρόμια μόνο για τους έγχρωμους παίκτες, τιμές στα γήπεδα στον θεό (μπουκαλάκι νερό 8€!), απαγόρευση εισόδου σε οπαδούς που έχουν πληρώσει εισιτήριο και πολλά πολλά ακόμα. Μέγα λάθος η διοργάνωση ενός παγκοσμίου σε αυτή την κωλοχωρα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς τον κόσμο, γιατί να διοργανώσεις ένα μουντιάλ; Μέχρι και στο καταρ καλύτερο ήταν.
Κανονικά όλοι μποϊκοτάζ έπρεπε αν το κάνουμε, αλλά ρε φίλε δεν αντέχω να μη δω μουντιάλ. Οσο ανήθικο κι αν το θεωρώ, γουστάρω αυτήν την αίγλη του παγκόσμιου.
Όσον αφορά το θέμα hype όμως, νομίζω είναι ένα απ τα χειρότερα. Τιμές εισιτηρίων στον θεό, αμερικανοποιηση του σπορ και χωρισμός του ματς σε 4 περιόδους για λόγους διαφήμισης, απαγόρευση εισόδου σε ποδοσφαιριστές και διαιτητές λόγω καταγωγής, πολύωρος έλεγχος στα αεροδρόμια μόνο για τους έγχρωμους παίκτες, τιμές στα γήπεδα στον θεό (μπουκαλάκι νερό 8€!), απαγόρευση εισόδου σε οπαδούς που έχουν πληρώσει εισιτήριο και πολλά πολλά ακόμα. Μέγα λάθος η διοργάνωση ενός παγκοσμίου σε αυτή την κωλοχωρα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς τον κόσμο, γιατί να διοργανώσεις ένα μουντιάλ; Μέχρι και στο καταρ καλύτερο ήταν.
Κανονικά όλοι μποϊκοτάζ έπρεπε αν το κάνουμε, αλλά ρε φίλε δεν αντέχω να μη δω μουντιάλ. Οσο ανήθικο κι αν το θεωρώ, γουστάρω αυτήν την αίγλη του παγκόσμιου.
Παιχταρά μου με το καλό..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Kabamaru11
η ιαπωνια και το πρασινο ακρωτηρι ωραια μπαλα ανταγωνιστικοι και καθαροι....Dimitrisou έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 01:21 Οι Παραγουανοι επιστρατευσαν το παλιο λατινοαμερικανικο ποδοσφαιρο γιατι δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο.
Ο διαιτητης φταει που δεν τους εδωσε ουτε μια καρτα ενω θα επρεπε να χουν 6 7..
Εγω παντως αν ξαπλωνε ενας τον μικρουλη τον εμπαπε με τα καραγκιοζιλικια του θα τον δικαιολογουσα..
- Kabamaru11
Δεν παιζει κατι τετοιο,ηδη ετοιμαζομαι για κουτρα ps5 και κουτρα τιμονιερα G29.Με το που φθασει 4χρ,θα τον βαλω να τρεχει σε F1 και Gran Turismo (με ταχυτητες),σε καθε καλο γυρο θα του ετοιμαζω ζυμαρικα και bbqMiles έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:44Και αν δεν του αρέσουν τα μακαρόνια ή το μπάσεμπολ ή ο Χάκινεν;Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:19 Ας αποφασισει μονος του για το πνευματικο του κοσμο,ανθρωπους να τον πανε εκκλησια εχει (γονεις μου).Το ιδιο κ στην πολιτικη,οτι θελει ο ιδιος.Μονο στην ομαδα δεν θα εχει επιλογη,εκει μονο ΠΑΟΚ.
- Shivaspace
οι παίκτες όμως του κάπο βέρντε και της ιαπωνίας πρέπει να έχουν υπερπολλαπλάσια αξία απ της παραγουάης
φαν αυτής της ομάδας δεν είμαι, την ουρουγουάη υποστηρίζω που είναι σκληρή όμως παίζει και μπάλα,
το παιχνίδι της παραγουάης δεν ήταν αντιαθλητικό..σκληρό ναι, δεν πιστεύω να τραυματίστηκε κανείς γάλλος ούτε γερμανός..ο σβιντέρσκι και ο σιώπης το καλο παιδί τραυματίζουν παίκτες στο ψαχνό!
την ιαπωνία περισσότερο κατενάτσιο την είδα να παίζει με την βραζιλία, ειδικά εκεί που κρίνονταν το παιχνίδι ενώ στο τέλος τον ήπιε κιόλας! προτιμώ να βλέπω πραγματικό κατενάτσιο και άμυνα , όχι στρογγυλεμένο απ τα λίντλ..
φαν αυτής της ομάδας δεν είμαι, την ουρουγουάη υποστηρίζω που είναι σκληρή όμως παίζει και μπάλα,
το παιχνίδι της παραγουάης δεν ήταν αντιαθλητικό..σκληρό ναι, δεν πιστεύω να τραυματίστηκε κανείς γάλλος ούτε γερμανός..ο σβιντέρσκι και ο σιώπης το καλο παιδί τραυματίζουν παίκτες στο ψαχνό!
την ιαπωνία περισσότερο κατενάτσιο την είδα να παίζει με την βραζιλία, ειδικά εκεί που κρίνονταν το παιχνίδι ενώ στο τέλος τον ήπιε κιόλας! προτιμώ να βλέπω πραγματικό κατενάτσιο και άμυνα , όχι στρογγυλεμένο απ τα λίντλ..
δεν γνωρίζω αν αναφέρθηκε, αλλά μόλις διάβασα πως ο προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου, ο δικός μας Χοσάν Χασάν,
μετά το τέλος του αγώνα - πρόκριση της Αιγύπτου στους 16, σήκωσε μέσα στο γήπεδο την σημαία της Παλαιστίνης.
Μην ανέχεστε τους σιωνοναζί και τα εγχώρια τσιράκια τους.
Κατακραυγή στους σύγχρονους ναζί, τους Εβραίους.
μετά το τέλος του αγώνα - πρόκριση της Αιγύπτου στους 16, σήκωσε μέσα στο γήπεδο την σημαία της Παλαιστίνης.
Μην ανέχεστε τους σιωνοναζί και τα εγχώρια τσιράκια τους.
Κατακραυγή στους σύγχρονους ναζί, τους Εβραίους.
- Σουριναμέζος
- Shivaspace
χώστα μεγάλε χοσάμ..και μια του ΠΑΟΚ , το ίδιο είναι!!
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- Amsterdamer_87
- Σουριναμέζος
Εντωμεταξύ βγήκε τώρα ότι θα ανακληθεί η κόκκινη κάρτα στον Μπαλογκάν και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΗΠΑ-Βέλγιο αύριο. Απίστευτα παραγκοκαραγκιοζιλίκια, ας ελπίσουμε το κάρμα να τους τακτοποιήσει
-
black death
Ειχε δημιουργήσει δεδικασμένο ο Πορτογάλος περιπτεράς εδω.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:18 Εντωμεταξύ βγήκε τώρα ότι θα ανακληθεί η κόκκινη κάρτα στον Μπαλογκάν και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΗΠΑ-Βέλγιο αύριο. Απίστευτα παραγκοκαραγκιοζιλίκια, ας ελπίσουμε το κάρμα να τους τακτοποιήσει
Απίστευτα γελοία η ΦΙΦΑ.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:18 Εντωμεταξύ βγήκε τώρα ότι θα ανακληθεί η κόκκινη κάρτα στον Μπαλογκάν και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΗΠΑ-Βέλγιο αύριο. Απίστευτα παραγκοκαραγκιοζιλίκια, ας ελπίσουμε το κάρμα να τους τακτοποιήσει
- ΑποστόληςΑ
Ε'ιμαστε όλοι ψυχή τε και σώματι με την USA (τον Donald, ή όποιον κάθε φορά).
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Montrealiotis
Καλα ο Ινφαντινο ειναι ο πιο ξεφτιλισμενος προεδρος της ΦΙΦΑ ετσι και αλλιως. Απο που βρει τα αρπαζει. Και ειμαι και ευγενικος.
- These users thanked the author icue for the post:
- Montrealiotis
- Shivaspace
μμ και το βέλγιο πολύ συμπαθητικό..φιλόξενοι άνθρωποι, ούτε έναν πόλεμο δεν πρεπει να χουν κάνει στην ιστορία τους!
ειδικά αν έχεις οικονομικά προβλήματα βλέπε ελλάδα ..σε στηρίζουν οι βρυξέλλες!
ειδικά αν έχεις οικονομικά προβλήματα βλέπε ελλάδα ..σε στηρίζουν οι βρυξέλλες!