Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Όταν είχε γίνει η συνέντευξη με Σάλφο σε σχετική ερώτηση για τη χωρητικότητα είχε ειπωθεί ότι μπορεί να γίνει γήπεδο μέχρι και 40 χιλιάδων θέσεων.
- Montrealiotis
Δεν τα είπαμε 2-3 ποστ πιο πάνω; Μην ασχολείστεkatafraktos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:10όλαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:54Ποιές είναι οι πίπες που έγραψα;Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:43 Οσο ασχολείστε με τον σπέσιαλ τόσο θα γράφει τις με προσποιητά αποτυχημένες ευγένειες συγκαλυμμένες πιπες του.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- katafraktos
Αυτό που υποδεικνύεις σε άλλους ενήλικες συνομιλητές στο φόρουμ το τι να κάνουν φίλε μου, να ξέρεις ότι δεν μειώνει εμένα.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:15Δεν τα είπαμε 2-3 ποστ πιο πάνω; Μην ασχολείστε
Αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι μειώνεις.
Δεν είσαι η μαμά τους, ούτε είναι παιδάκια Νηπιαγωγείου για να τους πει η δασκάλα το τι θα κάνουν.
Οπότε μην το κάνεις αυτό και όταν έχεις την απρέπεια και την έλλειψη κοσμιότητας να γράψεις σε κάποιον ότι λέει πίπες, να έχεις και τα κότσια να αναλύσεις πού και γιατί λέει πίπες.
Υπάρχει και το ignore αφού δεν έχεις το σθένος να διαβάζεις αυτά που γράφω, επειδή δεν σου είναι αρεστά.
Ευχαριστώ.
- Montrealiotis
Και φίλε katafrakte, όπου κατά την γνώμη μαζί με άλλα 4-5 καινουρια μελη, είστε πολύ αξιόλογες προσθήκες στο φόρουμ, να πω ότι το μην ασχολείστε, δεν είναι υποδείξη, αλλά παρότρυνσηkatafraktos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:10όλαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:54Ποιές είναι οι πίπες που έγραψα;Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:43 Οσο ασχολείστε με τον σπέσιαλ τόσο θα γράφει τις με προσποιητά αποτυχημένες ευγένειες συγκαλυμμένες πιπες του.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- paok apo epilogi, Maklaz, margas, eorptol1, Ally Samagoal
Συγγνώμη που επεμβαίνω, είσαι μηχανικός? Εγω δεν είμαι, αλλά το κόστος ενός κτίσματος, σίγουρα δεν εξαρτάται μονο απο το μέγεθος. Σίγουρα θα παίζει ρόλο το έδαφος, τα γύρω κτίσματα και πολλά άλλα που δε γνωρίζω.Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:21 Ποιά όλα;
Περιμένω.
Γράψε 1, 2, 3, 4.
Αυτά είναι πίπες, γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο.
Μία ερώτηση που ήθελα να κάνω και δεν εξηγήθηκε από αυτόν που το ισχυρίστηκε, είναι πώς θα κάναμε γήπεδο στο Καρατάσου με τα 2/3 των χρημάτων.
Ίδιας χωρητικότητας γήπεδο, με τα ίδια υλικά και προδιαγραφές, όσο μεγαλύτερο είναι το γήπεδο, τόσο περισσότερο στοιχίζει.
Όσο μικρότερο είναι τόσο λιγότερο στοιχίζει.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Ally Samagoal
Η σημερινή συζήτηση έχει φουντώσει απλά και μόνο επειδή ο Σπέσιαλ, καταλάθος, χρησιμοποίησε επιχειρήματα και φράσεις καθαρά υποκειμενικής φαντασίας επί αρνητικού υπεδάφους, ως δεδομένα και ακλόνητα στοιχεία
Η παρεξηγήση οδηγεί σε τρεις σελίδες συζητήσεων οι οποίες για άλλους ειναι μηχανική ανάλυση, και για άλλους προσωπική αντίδραση επειδή νομίζουν πως ο συνομιλητής το κάνει επίτηδες για να τους προκαλέσει
Δεν νομίζω οτι υπάρχει διέξοδο σε μια τέτοια κουβέντα. Ο καθένας στέκεται όπου του κατέβει.
ΥΓ. Τρίτη φορά σήμερα που θα τονίσω, αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Τα σχετικά ποστ διαγράφονται
Η παρεξηγήση οδηγεί σε τρεις σελίδες συζητήσεων οι οποίες για άλλους ειναι μηχανική ανάλυση, και για άλλους προσωπική αντίδραση επειδή νομίζουν πως ο συνομιλητής το κάνει επίτηδες για να τους προκαλέσει
Δεν νομίζω οτι υπάρχει διέξοδο σε μια τέτοια κουβέντα. Ο καθένας στέκεται όπου του κατέβει.
ΥΓ. Τρίτη φορά σήμερα που θα τονίσω, αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Τα σχετικά ποστ διαγράφονται
Η προσβαση στο γήπεδο δεν είναι παράγοντας για τη χωρητικότητα; Είναι το ίδιο να πάνε στο γήπεδο 33.000 και 40.000;Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:54 Τι σχέση που είναι πυκνοκατοικημένη η Τούμπα;
Έχεις δει πόσο κάτω από την επιφάνεια είναι οι κερκίδες του ΟΑΚΑ;
Επαναλαμβάνω η Τούμπα ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης.
Και τώρα σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι γαύροι θα έχουν γήπεδο 53.000 θέσεων, αλλά εμείς δεν μπορούμε μεγαλύτερο από 34.000;
Ποιός τα λέει αυτά;
Κι εγώ δεν σου λέω 50.000 θέσεων, που κάποιος με όραμα για τα επόμενα 60 χρόνια εκεί θα στόχευε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, που θα γίνει η Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της, ως διαμετακομιστικό - εμπορικό κέντρο.
Γιατί όμως δεν μπορεί να γίνει 41926 θέσεων;
Άλλο η επιλογή και άλλο ο περιορισμός.
Κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν περιορισμοί.
Δημόσια να το πει.
Όχι μου είπες, σου είπε, άκουσα, συζήτησα.
Αγαπητέ θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τα στοιχεία (επίσημα) που το δείχνουν αυτό για τη Θεσσαλονίκη. Γιατί, και λόγω δουλειάς, ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τετοιο, τόσο σε επίπεδο ΠΕ, όσο και Δήμου.Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:10 Εγώ βλέπω ότι ο πληθυσμός στην Θεσσαλονίκη μεγαλώνει σε αριθμό, δεν μικραίνει.
Special, τι ισχυρίζεσαι? Ότι η Τούμπα μπορούσε να γίνει 40000 θέσεων, αλλά σκοπίμως γίνεται 35000 για να μειωθεί το κόστος?
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- Ally Samagoal, vasgias
21:05Παλινδρομούμε στις 35 χιλιάδες, το προεδρικό διάταγμα μας δίνει δυνατότητα και για μεγαλύτερες χωρητικότητες..
Η λογική λέει ότι εφόσον το γήπεδο γίνει περίπου 33.500-34.500, τότε θα υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης στο μέλλον, εφόσον το προεδρικό διάταγμα επιτρέπει μεγαλύτερες χωρητικότητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι το 34.000 που συζητάμε είναι επιλογή.nkoss έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:18 Special, τι ισχυρίζεσαι? Ότι η Τούμπα μπορούσε να γίνει 40000 θέσεων, αλλά σκοπίμως γίνεται 35000 για να μειωθεί το κόστος?
Όχι αδήριτη και υποχρεωτική ανελαστική αναγκαιότητα ή περιορισμός.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάνω στο ότι "ο πληθυσμός της Θεσσαλονίκης μεγαλώνει συνέχεια", άτομα του κύκλου μου αλλά και γενικά μεγάλο ποσοστό αυτών που γνωρίζουν λόγο επαγγελματικών και οικονομικών υποχρεώσεων φεύγουν για χαβούζα ή εξωτερικό.
Αν βάλεις και την μείωση των γεννήσεων κάθε χρόνο, μάλλον το αντίθετο μου φαίνεται ισχύει.
Αν βάλεις και την μείωση των γεννήσεων κάθε χρόνο, μάλλον το αντίθετο μου φαίνεται ισχύει.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Anwnimos, TasosDuss
-
leomatos88
Η ύπαρξη του οράματος είναι αυταπόδεικτη. Το ποιος είναι ο μόνος με όραμα για τον ΠΑΟΚ και ότι αυτός ο ίδιος το μετέτρεψε σε επιθυμία του κόσμου του ΠΑΟΚ, είναι επίσης γνωστό.

Τι συζητάμε, επιτέλους!

Τι συζητάμε, επιτέλους!
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Maklaz