Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Τι σχέση που είναι πυκνοκατοικημένη η Τούμπα;
Έχεις δει πόσο κάτω από την επιφάνεια είναι οι κερκίδες του ΟΑΚΑ;
Επαναλαμβάνω η Τούμπα ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης.
Και τώρα σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι γαύροι θα έχουν γήπεδο 53.000 θέσεων, αλλά εμείς δεν μπορούμε μεγαλύτερο από 34.000;
Ποιός τα λέει αυτά;
Κι εγώ δεν σου λέω 50.000 θέσεων, που κάποιος με όραμα για τα επόμενα 60 χρόνια εκεί θα στόχευε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, που θα γίνει η Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της, ως διαμετακομιστικό - εμπορικό κέντρο.
Γιατί όμως δεν μπορεί να γίνει 41926 θέσεων;
Άλλο η επιλογή και άλλο ο περιορισμός.
Κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν περιορισμοί.
Δημόσια να το πει.
Όχι μου είπες, σου είπε, άκουσα, συζήτησα.
Έχεις δει πόσο κάτω από την επιφάνεια είναι οι κερκίδες του ΟΑΚΑ;
Επαναλαμβάνω η Τούμπα ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης.
Και τώρα σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι γαύροι θα έχουν γήπεδο 53.000 θέσεων, αλλά εμείς δεν μπορούμε μεγαλύτερο από 34.000;
Ποιός τα λέει αυτά;
Κι εγώ δεν σου λέω 50.000 θέσεων, που κάποιος με όραμα για τα επόμενα 60 χρόνια εκεί θα στόχευε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, που θα γίνει η Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της, ως διαμετακομιστικό - εμπορικό κέντρο.
Γιατί όμως δεν μπορεί να γίνει 41926 θέσεων;
Άλλο η επιλογή και άλλο ο περιορισμός.
Κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν περιορισμοί.
Δημόσια να το πει.
Όχι μου είπες, σου είπε, άκουσα, συζήτησα.
Φίλε έχεις κατασκευαστική?
Κι αν έχεις σχεδιάζει καλύτερα από την populus και εξοικονόμηση χωρητικότητας σε περιορισμένο χώρο?
Ποιος το λέει ότι αν είχε 40.000 θα κόστιζε περισσότερο?
Σε μια έκταση όπως του Καρατάσου με 45Κ χωρητικότητα παίζει να έβγαινε τα 2/3 σε κόστος.
Καλό είναι πριν προκαλέσουμε άλλη μια φορά όλο το φόρουμ με ψέματα, να στέκουν έστω και λίγο.
Εκτιθεσαι άλλη μια φορά με λάσπες και ψέματα που δεν εφάπτονται ούτε στο άπειρο με την πραγματικότητα.
ΥΓ: Δε θα μπω καν στη διαδικασία με τις αστειοτητες να είχαμε γήπεδο 50-60-70Κ.
Καλή Κυριακή.
Κι αν έχεις σχεδιάζει καλύτερα από την populus και εξοικονόμηση χωρητικότητας σε περιορισμένο χώρο?
Ποιος το λέει ότι αν είχε 40.000 θα κόστιζε περισσότερο?
Σε μια έκταση όπως του Καρατάσου με 45Κ χωρητικότητα παίζει να έβγαινε τα 2/3 σε κόστος.
Καλό είναι πριν προκαλέσουμε άλλη μια φορά όλο το φόρουμ με ψέματα, να στέκουν έστω και λίγο.
Εκτιθεσαι άλλη μια φορά με λάσπες και ψέματα που δεν εφάπτονται ούτε στο άπειρο με την πραγματικότητα.
ΥΓ: Δε θα μπω καν στη διαδικασία με τις αστειοτητες να είχαμε γήπεδο 50-60-70Κ.
Καλή Κυριακή.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
- leomatos88, Ally Samagoal, vasgias
-
Dimitrisou
Το ξέρετε ότι "μαλώνετε" για κάτι το οποίο δεν έχει νόημα.
Υπάρχουν συντελεστές δόμησης.
Από τη στιγμή που δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά να τους ξέρουμε λέμε ότι να ναι.
Και γω αύριο θα πω θέλω 100000 θέσεις..
Ο γαύρος για να κάνει το Καραϊσκάκη όπως θέλει θα πρέπει να αλλάξουν νόμοι και χρήσεις κτλ.
Το είπαν και οι ίδιοι τους.
Ε μάντεψε αν πρέπει να αλλάξει κάτι στη Αθήνα και στην Θεσσνικη που θα γίνει!
Εγώ προσωπικά θέλω ένα γήπεδο 30+ χιλιάδων..
Να κάνω 40 και 50 για να γεμίζει μια στο τόσο δεν μου λέει κάτι..
Υπάρχουν συντελεστές δόμησης.
Από τη στιγμή που δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά να τους ξέρουμε λέμε ότι να ναι.
Και γω αύριο θα πω θέλω 100000 θέσεις..
Ο γαύρος για να κάνει το Καραϊσκάκη όπως θέλει θα πρέπει να αλλάξουν νόμοι και χρήσεις κτλ.
Το είπαν και οι ίδιοι τους.
Ε μάντεψε αν πρέπει να αλλάξει κάτι στη Αθήνα και στην Θεσσνικη που θα γίνει!
Εγώ προσωπικά θέλω ένα γήπεδο 30+ χιλιάδων..
Να κάνω 40 και 50 για να γεμίζει μια στο τόσο δεν μου λέει κάτι..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
- margas, paok apo epilogi, aivas19, Ally Samagoal, vasgias
Ποιό Καρατάσου βρε και ποιά Δριμύκλανα;
Μας ζάλισαν τα μέζεα όλη νύχτα με τα alert για την περιοχή στα δυτικά.
Περιοχές είναι αυτές;
Σιγά μην πήγαινε ο ΠΑΟΚ και στον Δενδροπόταμο να κάνει γήπεδο.
Όλη η πόλη αναπτύσσεται και παίρνει αξία στα ανατολικά και ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε στα Δυτικά;
Μας ζάλισαν τα μέζεα όλη νύχτα με τα alert για την περιοχή στα δυτικά.
Περιοχές είναι αυτές;
Σιγά μην πήγαινε ο ΠΑΟΚ και στον Δενδροπόταμο να κάνει γήπεδο.
Όλη η πόλη αναπτύσσεται και παίρνει αξία στα ανατολικά και ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε στα Δυτικά;
Όπου Καρατάσου βάλε θέρμη ή ότι σε βολεύει. Σε ανοιχτή έκταση το κόστος για 45Κ θεατές θα ήταν 2/3.
Μα δεν τα λέει γιατί τα πιστεύει τα λέει γιατί έτσι του τα είπε γνωστή παρέα, η οποία πιθανώς και αντιλήφθηκε πλέον ότι το γήπεδο έχει πάρει το δρόμο του και δημιουργεί νέο αφήγημα. Ότι 35 χιλιάδες είναι μικρό και δεν έχει λεφτά να κάνει έναν των 55. Πάντα θα υπάρχει κάτι να λεχθεί ως νέο αφήγημα. Δεν αλλάζουν αυτά. Μέχρι να αποπληρωθούν τα χρέη της ΠΑΕ ήταν ψεύτης. Μετά έγιναν δανεικά που τα χρωστάμε στην ντιμερα μετά , τελείωσε και αυτό μετοχοποιηθηκαν. Έφτασε η ίδια παρέα να μοιράσει τώρα αυτό. Ε εντάξει δεν φταίει ο σπέσιαλ. Ο σπέσιαλ είναι ένας οπαδός μικρός ηλικιακα( πάντα τα καλύτερα παληκαρι) που ακούει ενθουσιάζεται και τα κάνει κτήμα του. Οι όροι δόμησης που εγκρίθηκαν με προεδρικό διάταγμα είναι ήδη μεγαλύτεροι αποτι ήταν όλη η περιοχή. Και εκεί φοβόντουσαν ότι θα έσκαγαν ενστάσεις . Γι αυτό και επιλέχθηκε το προεδρικό διάταγμα. Πιθανώς αυτοί που το έβγαλαν, ( είναι οι ίδιοι που παρουσίαζαν προεδρικό διάταγμα να λήγει, και αργότερα αυτοδίκαιη διάλυση σύμβασης παραχώρησης των 20σρρεμματων) προσπαθούν να πείσουν τα 200 άτομα κάτω γωνία στο γήπεδο ότι θα γίνει 35 και όχι 50 γιατί δεν παίζουν χρήματα. lol
- These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
- Parolos, gergeo4, Montrealiotis, margas, paok apo epilogi, leomatos88, aivas19, vasgias, Ally Samagoal
Special και λοιποι που θελετε μεγαλα γηπεδα κτλ...
Καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε τα πραγματικα μεγεθη και οχι το τι νομιζουμε η τι θελουμε...
Απ οτι ξερω κιολας οτι εχουν και μελετες για το ποσο πρεπει να ειναι το γηπεδο...που μετραν πολλους δεικτες για να βγει η τελικη χωρητικοτητα...
Και για να μην κοροιδευομαστε...
Οταν χρονιά που εχεις παρει πρωταθλημα...το πιο μαγκικο...δεν εχεις κανει ουτε ενα σολωτ αουτ...με το φθηνοτερο διαρκειας και εισητηριο της Λιγκας...οχι παιδια δεν δικαιουσε να φωναζεις για μεγαλα νουμερα...
Για βορεια Ελλαδα-Θεσσαλονικη κτλ...36-38 χιλιαδες ειναι υπεραρκετο...
Καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε τα πραγματικα μεγεθη και οχι το τι νομιζουμε η τι θελουμε...
Απ οτι ξερω κιολας οτι εχουν και μελετες για το ποσο πρεπει να ειναι το γηπεδο...που μετραν πολλους δεικτες για να βγει η τελικη χωρητικοτητα...
Και για να μην κοροιδευομαστε...
Οταν χρονιά που εχεις παρει πρωταθλημα...το πιο μαγκικο...δεν εχεις κανει ουτε ενα σολωτ αουτ...με το φθηνοτερο διαρκειας και εισητηριο της Λιγκας...οχι παιδια δεν δικαιουσε να φωναζεις για μεγαλα νουμερα...
Για βορεια Ελλαδα-Θεσσαλονικη κτλ...36-38 χιλιαδες ειναι υπεραρκετο...
- These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, Ally Samagoal
Τι εννοείς ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης ?Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:54 Επαναλαμβάνω η Τούμπα ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης.
Αν εννοείς την χωρητικότητα ναι.
Χωροτακτικά όμως (έκταση κ.λ.π.) όχι.
Το βασικό είναι να γίνει το γήπεδο πριν το 2035 και το πόσες θέσεις θα έχει, είναι άλλης τάξεως συζήτηση.
Όταν φτιάχνεις γήπεδο δεν έχεις ορίζοντα το τι συνθήκες επικρατούν τα τελευταία χρόνια, αλλά κοιτάς μπροστά και βλέπεις το μέλλον.
Ο ΠΑΟΚ το 1959, όταν έγινε η Τούμπα, δεν είχε τον κόσμο που είχε το 1979.
Ψιλά γράμματα.
Αλλά όταν μου λέει ο Παπαμιμίκος ότι όταν τελειώσει το νέο γήπεδο, εμείς όχι μόνο θα φτάσουμε, αλλά θα ξεπεράσουμε και τον ανταγωνισμό, θέλω να μας εξηγήσει και πώς θα γίνει αυτό, αν ποτέ δεήσει να κάνει εκείνη την ενημέρωση που είπε προαναγγείλει για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Γιατί με όλα που διαβάζω και γράφετε, ακόμα και να τελειώσει σε 10 χρόνια το νέο γήπεδο, όχι να ξεπεράσουμε δεν θα μπορούμε, αλλά ούτε και να προσεγγίσουμε τον ανταγωνισμό.
Όταν φτιάχνεις γήπεδο δεν έχεις ορίζοντα το τι συνθήκες επικρατούν τα τελευταία χρόνια, αλλά κοιτάς μπροστά και βλέπεις το μέλλον.
Ο ΠΑΟΚ το 1959, όταν έγινε η Τούμπα, δεν είχε τον κόσμο που είχε το 1979.
Ψιλά γράμματα.
Αλλά όταν μου λέει ο Παπαμιμίκος ότι όταν τελειώσει το νέο γήπεδο, εμείς όχι μόνο θα φτάσουμε, αλλά θα ξεπεράσουμε και τον ανταγωνισμό, θέλω να μας εξηγήσει και πώς θα γίνει αυτό, αν ποτέ δεήσει να κάνει εκείνη την ενημέρωση που είπε προαναγγείλει για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Γιατί με όλα που διαβάζω και γράφετε, ακόμα και να τελειώσει σε 10 χρόνια το νέο γήπεδο, όχι να ξεπεράσουμε δεν θα μπορούμε, αλλά ούτε και να προσεγγίσουμε τον ανταγωνισμό.
Το να φτασεις η και να ξεπερασεις τον ανταγωνισμο μετριεται σε χωρητικοτητες γηπεδων;
Δεν μπορω να πιασω το σκεπτικο σου
Δλδ αν χτισουμε γηπεδο πχ.54000(1000 πανω απ τον γαυρο) δεν θα εχουμε ανταγωνιστη στην Ελλαδα και θα τα σαρωνουμε ολα;
Δεν μπορω να πιασω το σκεπτικο σου
Δλδ αν χτισουμε γηπεδο πχ.54000(1000 πανω απ τον γαυρο) δεν θα εχουμε ανταγωνιστη στην Ελλαδα και θα τα σαρωνουμε ολα;
- These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
- margas, leomatos88, Ally Samagoal
σπεσιαλ εγω θα ελεγα πριν το 2050.αφου γραφουμε ... ας τα γράφουμε καθαράSpecial 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:38 Το βασικό είναι να γίνει το γήπεδο πριν το 2035 και το πόσες θέσεις θα έχει, είναι άλλης τάξεως συζήτηση.
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, vasgias
Δεν είπε ο Παπαμιμίκος ότι όταν τελειώσουμε το γήπεδο, θα καλύψουμε το έδαφος και όχι θα φτάσουμε, αλλά θα ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό;
Εγώ ρωτάω τι εννοεί, πώς θα γίνει αυτό.
Δεν έχει σχέση η χωρητικότητα του γηπέδου;
Είναι άσχετο μέγεθος;
Γιατί συσχέτισε το τέλειωμα το γηπέδου με το ξεπέρασμα του σε ανταγωνισμού;
Απλά για να κάνει μια random προβολή στο μέλλον;
Σε ποιά μετρήσιμα μεγέθη στηρίζεται αυτή η συνθήκη, εάν όχι ΚΑΙ στο μέγεθος ενός γηπέδου;
Το μέγεθος μετράει κι αυτό. Τι να κάνουμε;
Εγώ ρωτάω τι εννοεί, πώς θα γίνει αυτό.
Δεν έχει σχέση η χωρητικότητα του γηπέδου;
Είναι άσχετο μέγεθος;
Γιατί συσχέτισε το τέλειωμα το γηπέδου με το ξεπέρασμα του σε ανταγωνισμού;
Απλά για να κάνει μια random προβολή στο μέλλον;
Σε ποιά μετρήσιμα μεγέθη στηρίζεται αυτή η συνθήκη, εάν όχι ΚΑΙ στο μέγεθος ενός γηπέδου;
Το μέγεθος μετράει κι αυτό. Τι να κάνουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ρεκόρ της Τούμπας είναι 45.000 από τα 70s. Σήμερον ημέρα ούτε με δωρεάν εισιτήριο δεν θα μαζέψεις τοσους. Αυτή είναι η αλήθεια.
Το ότι είσαι κοντά στον ανταγωνισμό, και κυρίως στον γαύρο, ένας λόγος υπάρχει και έχει ονοματεπώνυμο. Κι ας σου κάνει τζιζ. Το πώς φτάσαμε τον ανταγωνισμό και τον κοντραρουμε στα ίσια είναι η ιστορία που ζήσαμε ήδη και θα συνεχίσουμε να ζούμε, και έχει πολλές εξηγήσεις για το πώς συνέβη αυτό. Όσο κι αν μηδενίζεται από κάποιους.
Γιατί ούτε τον κόσμο τους έχουμε σε πληθυσμό (ευτυχώς κι όλας θα πω εγώ) ούτε τα πορτοφόλια τους, και σε λάθος πόλη είμαστε.
Επιπλέον ο χοντρός είναι αυτή τη στιγμή ο 2ος πιο πλούσιος Έλληνας μιας και είναι της μόδας, με υπερδιπλάσια περιουσία και από τον Τέλη που θέλεις.
Άρα?
Ψάξε κάναν Εμίρη να μιλήσουμε.
Το ότι είσαι κοντά στον ανταγωνισμό, και κυρίως στον γαύρο, ένας λόγος υπάρχει και έχει ονοματεπώνυμο. Κι ας σου κάνει τζιζ. Το πώς φτάσαμε τον ανταγωνισμό και τον κοντραρουμε στα ίσια είναι η ιστορία που ζήσαμε ήδη και θα συνεχίσουμε να ζούμε, και έχει πολλές εξηγήσεις για το πώς συνέβη αυτό. Όσο κι αν μηδενίζεται από κάποιους.
Γιατί ούτε τον κόσμο τους έχουμε σε πληθυσμό (ευτυχώς κι όλας θα πω εγώ) ούτε τα πορτοφόλια τους, και σε λάθος πόλη είμαστε.
Επιπλέον ο χοντρός είναι αυτή τη στιγμή ο 2ος πιο πλούσιος Έλληνας μιας και είναι της μόδας, με υπερδιπλάσια περιουσία και από τον Τέλη που θέλεις.
Άρα?
Ψάξε κάναν Εμίρη να μιλήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 9):
- Special 4, paokkerkir, ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, paok apo epilogi, aivas19, Ally Samagoal, Amon Tobin, vasgias
- abc_o_ karpouzas
Ρε... Παπαμιμικο...
Κάτσε καλά ρε......

Κάτσε καλά ρε......
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- vasgias
Έχουν γραφτεί όλα, αλλά ορισμένοι επιμένουν.
Α) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει μεγαλύτερο γήπεδο στην Τούμπα. Υπάρχει όριο ύψους. ΤΕΛΟΣ. Υπάρχουν σκέψεις για σκάψιμο προς τα μέσα, για μια αύξηση.
Μόνο έτσι. Ο στόχος των 41926 που είχε ο Ιβάν δε μπορεί να γίνει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Για τον Ολυμπιακό όμως όλα μπορεί να γίνουν και άμεσα. 53 μέτρα λέει ύψος το νέο Καραϊσκάκης! Με αποφαση Δήμου Πειραιά. Όλα δικά τους! Ύψος 20 οροφης πολυκατοικίας.
Β) Εδώ και πάνω από επτά χρόνια αν θυμάμαι, έχω γράψει την άποψη μου.
Γήπεδο εκτός Τούμπας για εκατό λόγους. Ναι, αλλά είναι η απάντηση, ΤΟΥΜΠΑ. Ε, τότε και εγώ λέω ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ γιατι εκεί ήταν το πρώτο μας γήπεδο.....
Ζούμε ακόμη πενήντα χρόνια πίσω. Η Τούμπα και το κέντρο είναι ξεπερασμένα. Η πόλη επεκτείνεται. Μέσα σε πολυκατοικίες 40-50 ετών θα κτιστεί ένα ολοκαίνουριο γήπεδο..... Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν εμείς θα είμαστε εκεί. Εκτός πόλης, τόσο δυτικά (από όπου έρχεται όλη η κοντινή επαρχία και στην Δυτική Θεσσαλονίκη έχουμε 65% ΠΑΟΚ), όσο και ανατολικά γίνεται μια καινούρια πόλη. Με άνεση, δυνατότητα για εμπορικά κέντρα, στοιχειώδες πάρκινγκ, απλά να κάνεις ότι θες. Όλα καινούρια.
Το κυριότερο: ΤΣΑΜΠΑ. Τους δίνεις το οικοδομικό φιλέτο της Τούμπας και σου δίνουν οικόπεδο και γήπεδο. Όσο μεγάλο θες. Με όσα εστιατόρια, μαγαζιά,κλπ. θες. Με πάρκα και παιδικές χαρές. Για όλη την πόλη, όλο το χρόνο.....
Εμείς: ΤΟΥΜΠΑ
Συγνώμη για το επιθετικό του μηνύματος, αλλά κουράστηκα να ακούω απόψεις ακόμη και από ΠΑΟΚτσηδες που αγαπώ εδώ μέσα, να μην βλέπουν το προφανές......
Με αγάπη και πάλι συγνώμη.
Α) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει μεγαλύτερο γήπεδο στην Τούμπα. Υπάρχει όριο ύψους. ΤΕΛΟΣ. Υπάρχουν σκέψεις για σκάψιμο προς τα μέσα, για μια αύξηση.
Μόνο έτσι. Ο στόχος των 41926 που είχε ο Ιβάν δε μπορεί να γίνει στην ΤΟΥΜΠΑ.
Για τον Ολυμπιακό όμως όλα μπορεί να γίνουν και άμεσα. 53 μέτρα λέει ύψος το νέο Καραϊσκάκης! Με αποφαση Δήμου Πειραιά. Όλα δικά τους! Ύψος 20 οροφης πολυκατοικίας.
Β) Εδώ και πάνω από επτά χρόνια αν θυμάμαι, έχω γράψει την άποψη μου.
Γήπεδο εκτός Τούμπας για εκατό λόγους. Ναι, αλλά είναι η απάντηση, ΤΟΥΜΠΑ. Ε, τότε και εγώ λέω ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ γιατι εκεί ήταν το πρώτο μας γήπεδο.....
Ζούμε ακόμη πενήντα χρόνια πίσω. Η Τούμπα και το κέντρο είναι ξεπερασμένα. Η πόλη επεκτείνεται. Μέσα σε πολυκατοικίες 40-50 ετών θα κτιστεί ένα ολοκαίνουριο γήπεδο..... Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν εμείς θα είμαστε εκεί. Εκτός πόλης, τόσο δυτικά (από όπου έρχεται όλη η κοντινή επαρχία και στην Δυτική Θεσσαλονίκη έχουμε 65% ΠΑΟΚ), όσο και ανατολικά γίνεται μια καινούρια πόλη. Με άνεση, δυνατότητα για εμπορικά κέντρα, στοιχειώδες πάρκινγκ, απλά να κάνεις ότι θες. Όλα καινούρια.
Το κυριότερο: ΤΣΑΜΠΑ. Τους δίνεις το οικοδομικό φιλέτο της Τούμπας και σου δίνουν οικόπεδο και γήπεδο. Όσο μεγάλο θες. Με όσα εστιατόρια, μαγαζιά,κλπ. θες. Με πάρκα και παιδικές χαρές. Για όλη την πόλη, όλο το χρόνο.....
Εμείς: ΤΟΥΜΠΑ
Συγνώμη για το επιθετικό του μηνύματος, αλλά κουράστηκα να ακούω απόψεις ακόμη και από ΠΑΟΚτσηδες που αγαπώ εδώ μέσα, να μην βλέπουν το προφανές......
Με αγάπη και πάλι συγνώμη.