Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Ν η ΚΑΕ βρει άκρη με τον οσεθγια λεωφορεία τις μερεσ Του αγώνα ή ζητήσει να ανοιχθεί πρόχειρα έστω ένα δρομάκι που να βγαίνει ψηλά στην γεωργικής σχολής θα είναι πολύ καλά
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- GianD, katafraktos
- Panx Romana
Taseos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:57Οκτώβρη ξεκινά το μπάσκετ. Ο,τι και να γίνει δε νομίζω να το σύρουν μετά την έκθεση!Panx Romana έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:50 κάτι άσχετο γιατί το διαβάζω συνέχεια μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα παραδοθεί η γραμμή Καλαμαριά στις 28/7
εγώ προσωπικά θα ήθελα να πήγαινα στα black αλλά θα παραμείνω στα white γιατί έχω και του ποδοσφαίρου οπότε χαμηλά η μπάλα
[/quot
βαριά βαριά μέσα στον Αύγουστο θα δοθεί
Τι κάρτα ΑΣ να αγοράσεις για την σεζόν 2026-2027;Taseos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:51 Ερώτηση. Θα πρέπει να αγοράσουμε και κάρτα δικού του ας ΠΑΟΚ μαζί ; Ή στο μπάσκετ δεν ισχύει;
Έχει εκδόσει ο ΑΣ τέτοια κάρτα;
Όταν το θυμηθούν και την βγάλουν, να μας πουν και πού θα χρειάζεται.
Πέρσι τους το έδωσα το δεκάρικο. Άχρηστη ήταν η κάρτα βέβαια για τους κατόχους διαρκείας. Τιμής ένεκεν.
Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, αν στα μεμονωμένα εισιτήρια του ποδοσφαίρου, από κάποια χρονική περίοδο και μετά, τους ζητούσε τον αριθμό της καρτας φιλάθλου.
Παντώς για φέτος, στο μπάσκετ, δεν λέει κάτι η ανακοίνωση της ΚΑΕ, πολλώ δε μάλλον δεν έχει βγάλει τίποτα σχετικό ο ΑΣ για τη νέα σεζόν.
- paok-porter1337
Εννοείται ανανέωση και έχω άλλους 3-4 που ξέρω που θα πάνε όλοι για ανανέωση.Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:46 Αυριο κυκλοφορουν τα διαρκειας.
Παμε λοιπον να πιασουμε το κλιμα.
1.Ποιοι θα ανανεωσετε το διαρκειας σας? Εαν το κανετε, θα το κανετε στην ιδια θεση η θα αλλαξετε?
2.Ποιοι θα παρετε νεο διαρκειας?
3.Ποιοι δεν θα ανανεωσετε και γιατι?
4. Ποιοι απο εσας που δεν ειχατε δεν θα παρετε και φετος?
Γενικά βλέπω αρκετούς που πήγαιναν πέρυσι να έχουν την διάθεση για ανανέωση και αυτό είναι σημαντικό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζητούσε και στα μεμονωμένα. Γι αυτό κάποιοι φίλοι από την Ξάνθη ενώ ήταν να έρθουν οικογενειακώς έκαναν πίσω γιατί ένα 40αρι είναι ένα σαραντάρη επιπλέον
Εγώ που θέλω να πάω στα gold πρέπει να πάρω τηλ στην ΚΑΕ να δω τι διαθεσιμότητα υπάρχει;
- Maurice_Escargot
Ανάλογα εάν πας για ανανέωση εκεί ενώ είχες εκεί ήδη, η είχες αλλού και θέλεις να πας εκεί η δεν είχες καθόλου και θέλεις να πας εκεί.
Αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι ότι λόγω της ανακαινισης των επισήμων, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο όπως και να έχει αύριο το πρωί!
Αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι ότι λόγω της ανακαινισης των επισήμων, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο όπως και να έχει αύριο το πρωί!
Μόνο στα μεμονωμένα ζητούσε.Taseos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:28 Ζητούσε και στα μεμονωμένα. Γι αυτό κάποιοι φίλοι από την Ξάνθη ενώ ήταν να έρθουν οικογενειακώς έκαναν πίσω γιατί ένα 40αρι είναι ένα σαραντάρη επιπλέον
Για τα διαρκείας όχι.
Ούτως ή άλλως Δεκέμβριο νομίζω είχε βγει.
Για το μπάσκετ δεν βλέπω να υπάρχει κάτι στα διαρκείας.
Εγώ πέρσι το πλήρωσα και χωρίς να χρειάζεται, επειδή στα διαρκείας δεν χρειαζόταν.
Τώρα θα ανανεώσω στο μπάσκετ και δεν θα πληρώσω καρτα ΑΣ, γιατί δεν λέει κάτι η ανακοίνωση της ΚΑΕ.
Αν θέλεις τόσο πολύ να αποκτήσεις την κάρτα φιλάθλου του ΑΣ, για τη νέα σεζόν, μπορείς να περιμένεις την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαίρου, όπου εκεί φέτος μπορεί να απαιτείται η έκδοση για τα διαρκείας.
Τώρα θα ανανεώσω στο μπάσκετ και δεν θα πληρώσω καρτα ΑΣ, γιατί δεν λέει κάτι η ανακοίνωση της ΚΑΕ.
Αν θέλεις τόσο πολύ να αποκτήσεις την κάρτα φιλάθλου του ΑΣ, για τη νέα σεζόν, μπορείς να περιμένεις την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαίρου, όπου εκεί φέτος μπορεί να απαιτείται η έκδοση για τα διαρκείας.
Οχι ρε. Ούτως ή άλλως θα την πληρώσω αφού θα ανανεώσω διαρκείας στη μπάλα και εφόσον γίνει προαπαιτούμενο εκεί θα το στάξουμε. Πληροφοριακά το ρώτησα γιατί δεν ήξερα τι ισχύει για το μπάσκετ
- BlackMagicPAOK
Δυστυχώς το 4...Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:46 Αυριο κυκλοφορουν τα διαρκειας.
Παμε λοιπον να πιασουμε το κλιμα.
1.Ποιοι θα ανανεωσετε το διαρκειας σας? Εαν το κανετε, θα το κανετε στην ιδια θεση η θα αλλαξετε?
2.Ποιοι θα παρετε νεο διαρκειας?
3.Ποιοι δεν θα ανανεωσετε και γιατι?
4. Ποιοι απο εσας που δεν ειχατε δεν θα παρετε και φετος?
Ισως όμως καταφέρω να πάω στο Βικος - ΠΑΟΚ
Μακάρι και κάποιο ταξίδι, αυθημερόν, για Θεσσαλονίκη!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Πρεπει να ερθω κι εγω στο Βικος-ΠΑΟΚ. Θελω να κανω το ταξιδι με το νεο αυτοκινητο στα Ιωαννινα κι ακομη δεν βρηκα χρονο.
- kataramenos5
Το 1). Απο τοτε που μετακομισαμε απεναντι ο ΠΑΟΚ ανεβαινει καθε χρονο.
ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ .
ΥΓ Ειναι κι ο Φιλοσοφος στη μεση .Δε γινεται να το χασουμε αυτο.
ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ .
ΥΓ Ειναι κι ο Φιλοσοφος στη μεση .Δε γινεται να το χασουμε αυτο.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Maurice_Escargot
Έτσι όπως είναι τώρα η εγνατία δε θα στο συνιστούσα, εκτός αν έχεις πολλή υπομονή.Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:47 Πρεπει να ερθω κι εγω στο Βικος-ΠΑΟΚ. Θελω να κανω το ταξιδι με το νεο αυτοκινητο στα Ιωαννινα κι ακομη δεν βρηκα χρονο.