Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από kataramenos5 »

wickerman έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 00:00 Σε αυτό το θέμα νομίζω πως απλά γουστάρετε να
Εικόνα
Κουράσατε και την κούραση.
Εχει δικιο ο wicker .Λεμε τα ιδια ξανα και ξανα.Παμε παρακάτω
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για να αντιλαμβανόμαστε τι θα πει Σαββίδης Μπάσκετ ποδόσφαιρο και Μυστακίδης, ας πάμε σε ένα άλλο σωματείο να δούμε την αλήθεια.

Παναθηναϊκός.

Εδώ και δεκαετίες, ακούωωαπο βαζελους οπαδούς το μεγαλείο των Γιαννακοπουλων, το Βαρδινογιάννη φύγε, το Αλαφούζε φύγε, κλπ.

Πραγματικότητα

Όταν οι μεγάλοι αφοι Γιαννακόπουλοι
αποφάσισαν να μπουν στο ποδόσφαιρο
μαζί (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΗ) με Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Βγενόπουλο
πως πήγε το πράγμα;

Μετά από ενα-δυο χρόνια εκτίναξης με Σισε-Λετο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε χρεοκοπία, κοντά στον υποβιβασμό (τους έσωσε ο Ιβάν για αυτούς που ξεχνούν), και η ομάδα παραδόθηκε στον Αφραγκουζο......

Ο οποίος Αφραγκουζος, αφού έφαγε το σκατό, κατάφερε με τα κονέ του να κτίζει γήπεδο και ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνεται σιγα-σιγα πάλι ομάδα......

Τι απέγιναν οι Αφοί Γιαννακόπουλοι και
ο γραφικός σημερινός πρόεδρος τους γιος τους Τρακης;

Ξαναγύρισαν στο μπασκετακι.

Μέχρι εκεί μπορούν......

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε.....

Καλά τα λόγια, αλλά όταν πρέπει
να τα σκάσεις για να συναγωνιστεις
κάτι στο ποδόσφαιρο, έστω και σε χαμηλό επίπεδο, πρέπει να το λέει
η καρδιά σου...

Και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ.........
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
eorptol1, Maklaz, Ally Samagoal, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

gk.box16 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 09:50
giaxxo έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 01:19
gk.box16 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 18:19

-Ο Γιώργος Σαββίδης που μετά το αήττητο είπε στον Λουτσεσκου ότι σιγά εμείς τα πήραμε πρωταθλήμα και κύπελλο. Οπότε ο Ρουμάνος σωστά απάντησε ότι αφού δεν χρειάζεστε προπονητή να φύγω και έφυγε.

-Η ομάδα πριν από τα ματς που γράφεις φαινόταν και ήταν "άρρωστη" προπονητής και παίκτες. Ποιος τους στηριξε;, ποιος τους εμψύχωσε; ,ποιος τους τα εχωσε; ποιος; Η γκοντζαρεβα; Ποιος; Κανένας

Μη μου γράψεις που τα ξέρεις τα ξέρω όπως ξέρω και άλλα πολλά που ευεργετούν τον σύλλογο, αλλά αυτά τα αρνητικά είναι που μας πονάνε και αν είχαν διορθωθεί κατά το ήμισυ έστω, θα είχαμε 2 πρωταθλήματα και 3-4 Κυπελλα ακόμη.
Αυτό είναι το γαμωτο.
<-Ο Γιώργος Σαββίδης που μετά το αήττητο είπε στον Λουτσεσκου ότι σιγά εμείς τα πήραμε πρωταθλήμα και κύπελλο. Οπότε ο Ρουμάνος σωστά απάντησε ότι αφού δεν χρειάζεστε προπονητή να φύγω και έφυγε.>
Φτάνει με τις φαντασίες του ραπτόπουλου ρε φίλε...Αν μη τι αλλο εγω δε μπορω να παρω σοβαρα ατομα που στηρίζουν επιχειρήματα σε τετοια παραμύθια.
:nairepaok:
Ραπτόπουλο δεν έχω ακούσει ποτέ, ότι γράφω και λέω τα έχω ακούσει ο ίδιος , τα περί παραμύθια σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα.
Αφου ησουν μπροστά στον διάλογο Γιώργη-Ραζβάν τοτε τι το συζητάμε.
Μήπως είπαν και τη συνταγη της κοκα κόλας ? Ρε που μπλέξαμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ρε τι ανώνυμες ανοησίες διαβάζουμε έλεος..... τι συνταγή τής κόκα κόλα δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις θα μας πει ο φίλος που άκουσε τον φανταστικό διάλογο που θα ήθελε να είχε γίνει καί νά τόν είχε ακούσει, ξέρεις καμμία φορά αν τρως αργά το καλοκαίρι βαρύ φαγητό βλέπεις πολλά όνειρα που όταν ξυπνάς νομίζεις ότι έγιναν πραγματικα :lol: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author eorptol1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

giaxxo έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:51
giaxxo έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 01:19

<-Ο Γιώργος Σαββίδης που μετά το αήττητο είπε στον Λουτσεσκου ότι σιγά εμείς τα πήραμε πρωταθλήμα και κύπελλο. Οπότε ο Ρουμάνος σωστά απάντησε ότι αφού δεν χρειάζεστε προπονητή να φύγω και έφυγε.>
Φτάνει με τις φαντασίες του ραπτόπουλου ρε φίλε...Αν μη τι αλλο εγω δε μπορω να παρω σοβαρα ατομα που στηρίζουν επιχειρήματα σε τετοια παραμύθια.
Ραπτόπουλο δεν έχω ακούσει ποτέ, ότι γράφω και λέω τα έχω ακούσει ο ίδιος , τα περί παραμύθια σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα.

Ότι ειπώθηκε το άκουσα και από Κωνσταντινίδη και από Καρυπίδη και από Λουτσεσκου που είπαν σε διαφορετικο χρόνο ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Είσαι εντάξει τώρα;
Μήπως θες να σου πω ποιο ήταν το πρόβλημα και πέρσι το καλοκαίρι με τον Ρουμάνο;
Μήπως θες να μάθεις ποιον άκουσε ο Σαββίδης(που παρεμπιπτόντως δεν είχε ιδέα τι παιζόταν Θεσσαλονίκη) και δεν έφυγε ο Ντελιας;
Μπορεί να μην ξέρω ποιον παίκτη θα πάρουμε αλλά διάφορα γεγονότα μέσα στην ΠΑΕ που συζητιούνται τα ακούω λόγο δουλειάς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Σοβαρεψου τι μπούρδες λές όλο γύρω τούς τριγυρνας και ακούς διάφορα δήθεν ....σοβαρεψου ένας ανώνυμος είσαι πού πετας διάφορες μπούρδες και απαιτείς να σε πιστέψουμε....
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δεν θα τσιμπήσω
Κοιμήσου ήσυχος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μην τσιμπας γράψε και άλλα εν ήδη κουτσομπολιού έχεις πλάκα ο Λιάγκας του φόρουμ δικαιωματικά παίρνεις αυτόν τον τίτλο :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Νίκος Σαββίδης τι είπε τα εγγόνια του Σαββίδη τοποθετήθηκαν το επιτελείο του ραζβαν ; Μην τα λές μισά πεστα επιτέλους όλα....αφού τα ξέρεις
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

gk.box16 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:02
giaxxo έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:51

Ότι ειπώθηκε το άκουσα και από Κωνσταντινίδη και από Καρυπίδη και από Λουτσεσκου που είπαν σε διαφορετικο χρόνο ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Είσαι εντάξει τώρα;
Μήπως θες να σου πω ποιο ήταν το πρόβλημα και πέρσι το καλοκαίρι με τον Ρουμάνο;
Μήπως θες να μάθεις ποιον άκουσε ο Σαββίδης(που παρεμπιπτόντως δεν είχε ιδέα τι παιζόταν Θεσσαλονίκη) και δεν έφυγε ο Ντελιας;
Μπορεί να μην ξέρω ποιον παίκτη θα πάρουμε αλλά διάφορα γεγονότα μέσα στην ΠΑΕ που συζητιούνται τα ακούω λόγο δουλειάς.
Εγω θελω, για πες.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

eorptol1 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:05 Σοβαρεψου τι μπούρδες λές όλο γύρω τούς τριγυρνας και ακούς διάφορα δήθεν ....σοβαρεψου ένας ανώνυμος είσαι πού πετας διάφορες μπούρδες και απαιτείς να σε πιστέψουμε....
Έτσι πρέπει να είναι το forum με σεβασμό στον συνομιλητή...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ποιόν συνομιλητή που λέει διάφορα ψέμματα γιατί εγώ λέω λες ψέμματα εσκεμενα αποδείξει το ,ότι δεν λες....δεν μπορείς οπότε μην τα λές καθόλου
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Μπορείς κάλλιστα να πεις ότι δεν με πιστεύεις και να τελειώνει το θέμα.
Αλλά λέγοντας για μπούρδες που γράφω και χάχανα και πάλι για μπούρδες δείχνεις το επίπεδο σου
Βέβαια ο καθένας όπως έχει μεγαλώσει πράττει.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

gk.box16 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:12 Μπορείς κάλλιστα να πεις ότι δεν με πιστεύεις και να τελειώνει το θέμα.
Αλλά λέγοντας για μπούρδες που γράφω και χάχανα και πάλι για μπούρδες δείχνεις το επίπεδο σου
Βέβαια ο καθένας όπως έχει μεγαλώσει πράττει.
Εμενα με κάλυψες.Ας το τελιωσουμε εδω.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας σοβαρός άνθρωπος σε μια ας το πούμε διένεξη δεν βγάζει ποτέ συμπεράσματα αν δεν έχει ακούσει και τις δύο πλευρές.
Με λίγα λόγια ακόμα και αν αυτά που λέει τα είχε ακούσει ο ίδιος με τα αφτιά του από τον λουτσέσκου, δεν θα έβγαζε κανένα συμπέρασμα αν πρώτα δεν άκουγε και την άποψη της άλλης πλευράς..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”