Alessio Lisci

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Alessio Lisci

Δημοσίευση από Rexaris »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 19:21
Maxpaok έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 19:17 Το να φθάνουν οι παίκτες να τρέχουν έτσι στο πρώτο ματς μετά από δέκα ημέρες σημαίνει ότι έχεις παίκτες που μπορούν να το κάνουν.
Δεν υπάρχει καμία ευκολία ή δυσκολία.

Αν σήμερα υπήρχαν μπαμπα, οζντοεφ, μείτέ, Τάισον, λοβρεν, γερεμεγιεφ, ιβανουσετς κι άλλους που μου διαφεύγουν απλά θα μιλούσαμε για πιάσιμο από το βάρος της προετοιμασίας
Ένα τέτοιο βάρος πρέπει να έπιασε τον Τσαλοφ
Ο άνθρωπος αποδεδειγμένα τραυματίστηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Κακώς γράφεις κάτι που επιτίθεται στην ηθική του ακεραιότητα και την εργασιακή του ηθική.

Καλό το χιούμορ αλλά με προσοχή στα όρια.
These users thanked the author Rexaris for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για τις μεταγραφές:

«Το κλαμπ και η αθλητική διεύθυνση δουλεύουν σκληρά. Πρέπει να περιμένουμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές για να παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια, αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα το κλαμπ και την αθλητική διεύθυνση, γιατί δουλεύουμε μαζί, και ξέρω ότι εργάζονται σκληρά».
Θα έρθουν οι μεταγραφές Αλέσιο, μέχρι τα πρώτα παιχνίδια.
Απομένουν άλλες 18 μέρες μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και 25 μέχρι το δεύτερο.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Το context σου δεν χωράει ολόκληρη την δήλωση @Special 4 ;
Για τις μεταγραφές:

«Το κλαμπ και η αθλητική διεύθυνση δουλεύουν σκληρά. Πρέπει να περιμένουμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές για να παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια, αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα το κλαμπ και την αθλητική διεύθυνση, γιατί δουλεύουμε μαζί, και ξέρω ότι εργάζονται σκληρά».
Εσύ μπορεί να μην εμπιστεύεσαι αλλά ο προπονητής το κάνει και το λέει.

Δεν έχει καμία διαφορά αυτό που κάνετε με την περίπτωση Ραγκάτση και το βίντεο το οποίο εσκεμμένα κόπηκε στην αρχή του.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 23:57
Ζήτησε και παίκτες, τώρα είναι στο χέρι της διοίκησης
Ζήτησε, αλλά έχει μεγάλη σημασία το πώς τους ζήτησε και πού τοποθέτησε τον εαυτό του σε σχέση με τις επιλογές. Είπε πως "βλέπουμε μαζί" με Μάτος, Βιερίνια τους παίχτες, άρα γίνεται συνυπευθυνος των επιλογών και πως τους έχει "πλήρη εμπιστοσύνη" για την αισια κατάληξη των υποθέσεων δημιουργώντας θετικό κλίμα.

Ενώ αν για παράδειγμα έλεγε "δεν ξέρω ποιους και πότε θα μου τους φερουν" θα έβγαζε πονηρά την ουρά του απέξω και αν γκρίνιαζε για την καθυστέρηση θα δημιουργούσε άγχος στους οπαδούς κι εκνευρισμό σε όσους έτρεχαν τις μεταγραφές οδηγώντας σε βεβιασμενες κινήσεις ίσως και λάθη.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ήμασταν μαθημενοι στο '"εκείνος δεν ανακατεύεται με τις μεταγραφές... ότι του φέρουν..."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”