Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
ετσι ακριβως κατι απο Μειτε και κατι απο Μπερι
φερτον και φερε και Αντερσον για αμυνα να μοιραζεται στο 3 και στο 4
φερτον και φερε και Αντερσον για αμυνα να μοιραζεται στο 3 και στο 4
Τον ζαχαρωνει και η Χαποελ Ιερουσαλημ γραφει το sport24... Ρε που μπλεξαμε με τους...Ισραηλινους, καντε του ρε μια καλη προταση να ρθει εδω!
Εντωμεταξύ το ίδιο άρθρο αναφέρει και τον συμπολίτη, χωρίς να αναφέρει αν ενδιαφέρεται ή όχι (δεν θυμάμαι κίολας κανείς να έχει βγάλει πως τον θέλουν και αυτοί) 
-
Dimitrisou
Αν θες να κάνεις το μπαμ αυτός είναι η ευκαιρία σου.
Λόγω ηλικίας αν πληρωθεί καλά μπορεί να κατέβει διοργάνωση.
Αν βέβαια συμφωνεί ο προπονητής.
Λόγω ηλικίας αν πληρωθεί καλά μπορεί να κατέβει διοργάνωση.
Αν βέβαια συμφωνεί ο προπονητής.
- Maurice_Escargot
Ο Rondae Hollis-Jefferson δεν εχει βαρεθει να παιζει στο Πουερτο Ρικο?
Πληρωστε τον να τελειώνουμε στην τελική αν κάνει τον δυσκολο δώστε του και καμιά information advantage στα US stocks. Πάρτε Clyburn!
Δεν τον θελεις παικτικα ή εξωαγωνιστικα?paok-porter1337 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 18:24Οχι δεν τον θέλω. Καλύτερα με Περσιδη μέσα 40λεπταDimg5 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:33Δεν υπαρχει σεναριο εννοεις? Γιατι παικτικα δεν εχουμε Ελληνα καλυτερο πουθενα με τοση εμπειρια απο Ευρωλιγκα. Ειναι σαν να φερνουμε Καλαθη στο 3.
- KalamarGiannis
αν κι έχει λόγω εμπειρίας παικτικά κάποια πραγματάκια να δώσει, είναι τόσο κιτρινοκοκκινος που ουτε θελω να τον βλεπω,
πιστευω κι ο ιδιος δε θα χει καμια σκασιλα να παιξει με τα ασπρομαυρα.
Ειναι και κοντα στο τελος της καριερας του, τι να τον κανεις μονο για μια χρονιά;
πιστευω κι ο ιδιος δε θα χει καμια σκασιλα να παιξει με τα ασπρομαυρα.
Ειναι και κοντα στο τελος της καριερας του, τι να τον κανεις μονο για μια χρονιά;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Hayate
- Panx Romana
αστείο ακόμη και να το συζητάμε για Παπανικολάου, αν καίγεται η ομάδα για να φέρει ακόμη έναν Έλληνα ας πάει να πάρει Καλαϊτζάκη που μπορεί να έχει και κίνητρο
αν και για μένα και αυτή η κίνηση είναι τελείως off γιατί μετά την καλή χρονιά που έκανε ο Περσίδης τον ακυρώνεις τελείως
αν και για μένα και αυτή η κίνηση είναι τελείως off γιατί μετά την καλή χρονιά που έκανε ο Περσίδης τον ακυρώνεις τελείως
- Stelios Bagios
Tη σεζόν που πέρασε, o Παπανικολάου έπαιξε 36 παιχνίδια με 14:18 λεπτά μέσο όρο στη Euroleague (https://www.euroleaguebasketball.net/el ... ou/001255/).
Είναι Έλληνας, έχει εμπειρία, έχει κατακτήσει ένα σωρό τίτλους.
Μου φαίνεται υπερβολικό να λέμε ελαφρά τη καρδία ότι δεν ενδιαφερόμαστε και ας πάει στους δίπλα.
Ίσως έχω άδικο, απλά μου κάνει εντύπωση ο τόσος αρνητισμός και το ότι είμαστε ΟΚ με το να αφήσουμε τον Άρη να παίξει μπάλα μόνος του εδώ.
Είναι Έλληνας, έχει εμπειρία, έχει κατακτήσει ένα σωρό τίτλους.
Μου φαίνεται υπερβολικό να λέμε ελαφρά τη καρδία ότι δεν ενδιαφερόμαστε και ας πάει στους δίπλα.
Ίσως έχω άδικο, απλά μου κάνει εντύπωση ο τόσος αρνητισμός και το ότι είμαστε ΟΚ με το να αφήσουμε τον Άρη να παίξει μπάλα μόνος του εδώ.
- Maurice_Escargot
Εκλεισε Βαλενθια.Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:31 Ο Ραζνατοβιτς ανακοινωσε οτι την επομενη εβδομαδα θα ανακοινωθει η ομαδα του Οσετκοφσκι. You never know...