FIFA World Cup 2026

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
billagorn

Re: FIFA World Cup 2026

Δημοσίευση από billagorn »

Η Αργεντινή δεν θα παει μακριά.
Το 22 ειχε τον Μέσι 4 χρόνια νεότερο, τον Ντι Μαρία και τον τερματοφύλακα, τον Αλβαρεζ αγουρο και οι υπολοιποι χαμαληδες και κατάφερε να το παρει με άθλο απεναντι στη Γαλλία..φετος ο μεσι προσπαθεί μονος του στα 39, ντι Μαρία δεν υπαρχει, ο Αλβαρεζ φαίνεται γατι και οι υπολοιποι ακομα πιο χαμαληδες. Μολις βρει σοβαρο αντίπαλό η και νωρίτερα, θα αποκλειστεί δυστυχώς
black death

Δημοσίευση από black death »

Η αληθεια είναι οτι ο ντι μαρια δεν αναπληρώνεται, ο 2ος μεγαλος παίχτης της φουρνιας και γενικα παιχτης των μεγαλων παιχνιδιών. Ακομα και το '14 αν επαιζε μπορει να το παιρνανε απο την πολυ ανωτερη Γερμανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

20:00 Καναδάς - Μαρόκο, Houston Stadium
00:00 Παραγουάη - Γαλλία Philadelphia Stadium
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Τρόμος έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:05
Ambiorix έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 02:44 Πολλά μπράβο για το απίστευτο Cabo Verde!!
@ρχιδ@τη ομάδα. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν,εάν και δεν είμαι κατά βάση αντί- Αργεντινός ήθελα καπο βερντε στους 16.
Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι το Μπλε ( :mrgreen: ) Ακρωτήρι ήταν πιο δουλεμένο στην κυκλοφορία της μπάλας σε σετ παιχνίδι από την Αργεντινή.
Στο δεύτερο γκολ των Πράσινων, κάνουν μια μεταφορά της μπάλας κόντρα στο βηματισμό της άμυνας βγάζοντας μια πολύ ωραία isolation φάση που εν τέλει κατέληξε σε γκολαρα. Οι Αργεντινοι άλλαζαν τόσο κουραστικά τη μπάλα που όταν έψαχναν την αδύνατη πλευρά, η αντίπαλη άμυνα είχε προλάβει να είναι τοποθετημένη όπως στη δυνατή.
Ήταν σοκαριστικο αυτό που παρουσίασαν οι φίλοι του Μεσι. Και ακόμα πιο σοκαριστικο να τον ψάχνουν ακόμα κι όταν δεν τον έβλεπαν ή δεν είχαν ευθεία πάσας.
Εγώ δεν ειμαι σίγουρος αν θα περάσουν την Αίγυπτο..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φάση των 16

1. Καναδάς – Μαρόκο, σήμερα 20:00
2. Παραγουάη – Γαλλία, Κυριακή 5/7, 00:00
3. Βραζιλία – Νορβηγία, Κυριακή 5/7, 23:00
4. Μεξικό – Αγγλία, Δευτέρα 6/7, 03:00
5. Πορτογαλία – Ισπανία, Δευτέρα 6/7, 22:00
6. ΗΠΑ – Βέλγιο, Τρίτη 7/7, 03:00
7. Αργεντινή – Αίγυπτος, Τρίτη 7/7, 19:00
8. Ελβετία – Κολομβία, Τρίτη 7/7, 23:00

Φάση των 8
1. 09.07.2026 23:00 Νικητής 2 - Νικητής 1
2. 10.07.2026 22:00 Νικητής 5 - Νικητής 6
3. 12.07.2026 00:00 Νικητής 3 - Νικητής 4
4. 12.07.2026 04:00 Νικητής 7 - Νικητής 8

Φάση των 4
1. 14.07.2026 22:00 Νικητής 1 - Νικητής 2
2. 15.07.2026 20:00 Νικητής 3 - Νικητής 4

3η/4η θέση
19.07.2026 00:00

ΤΕΛΙΚΟΣ
19.07.2026 22:00
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Maurice_Escargot
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Εμενα η Αργεντινή μου αρεσε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν παίζει κανένα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δεν περιμενεις φανφάρες και τικι τακα. Παίζει άμεσο, σκληρό, λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο γι αυτο και την γουστάρω σε σχέση με τα υπόλοιπα φαβορι. Επίσης, αμα εξαιρέσεις το χθεσινό ματς είναι και πολύ σκληρή αμυντικά. Έχει φάει 4 γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια (τα 2 χθες) παρόλο που πολλές φορές στην άμυνα παίζει με παίκτη λιγότερο μιας και ο Μεσι περπατάει.

Ωστόσο, ο Σκαλονι δεν με εμπνέει ιδιαίτερα με το κοουτσάρισμα του, το οποίο χθες παραλίγο να τους στοιχήσει.

Έχει παροπλισμένο τον Νίκο Παζ, ο οποίος είναι παικταράς και το ανερχόμενο αστέρι τους, προτιμώντας ακομα και στις αλλαγές παίκτες αργούς όπως ο Παρέδες. Ακόμα κι ο Λο Σελσο περισσότερο θα βοηθούσε χθες οταν έψαχναν γκολ.

Ο Αλμάδα αριστερά ΔΕΝ μπορεί... Το ίδιο και ο Γκονζάλες η αλλαγή του. Μέτριοι παίκτες κι ομως επιμένει. Για εμένα είναι τρελό να έχεις έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σιμεονε, με τέτοια ταχύτητα που δεν εχει κανεις αλλος μεσοεπιθετικά και να μην το βαζεις καν αλλαγή.

Επισης, δεν ξερω τι έχει πάθει ο Άλβαρεζ αλλά μοιάζει με διαφορετικό παικτη σε σχέση με αυτον που ξέρουμε στην Ατλέτικο. Εγώ γενικά στο δίλημμα Λαουταρο-Αλβαρεζ είμαι με τον δεύτερο αλλά προς το παρόν σέρνεται.

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Αργεντινής είναι μεσο αμυντικά. Το τριδυμο Μακαλιστερ-Ντε Πολ-Φερναντες τρώει σίδερα και οι Μαρτίνεζ Ρομέρο αν και μέτριοι στις ομάδες τους, οταν παιζουν στο συνολο της Αμερικής είναι αξιόπιστοι.

Πάντως με την Κολομβία θα τα βρούνε σκούρα αν δεν αλλάξουν καποια πράγματα κατά την γνώμη μου.

Υ.Γ. Επειδή διάβασα κάτι σχόλια εδω μέσα οτι ευνοήθηκε χθες η Αργεντινή, ειλικρινά ρωτάω επειδή και εγω το ειχα χθες το ματς, για ποιο σημειο λετε;
marsantos

Michael Scott έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:47 ...

Υ.Γ. Επειδή διάβασα κάτι σχόλια εδω μέσα οτι ευνοήθηκε χθες η Αργεντινή, ειλικρινά ρωτάω επειδή και εγω το ειχα χθες το ματς, για ποιο σημειο λετε;
Καλησπέρα Michael.
Τίποτα χοντρό δεν έγινε.
Ένα φάουλ στο πρώτο έξω από την περιοχή που δεν ήταν και το κραυγαλέο φάουλ που δεν έδωσε υπέρ του Ακρωτηρίου στο 98 λίγο έξω από τη γραμμή. Δε σου λέω πως θα γινόταν κάτι. Ήταν πλαϊνό. Όμως εκεί στο 98 ήταν φανερό το 'αστο τώρα μη γίνει καμιά στραβή'.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι αν ήθελε να ευνοήσει θα έδινε το χέρι. Το ότι δεν το έδωσε σε εκείνο το σημείο με κάνει να πω πως δεν ήθελαν να ευνοήσουν Αργεντινή.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτή η Αργεντινή χωρίς τον Μέσι δεν πιστεύω ότι θα περνούσε ποτέ ως πρώτη στον όμιλο της και πέρα από τους 32. Τραγικά χαμηλού επιπέδου παίκτες, το οποίο οδηγεί στον φαύλο κύκλο της υπερεξάρτησης από τον Μέσι, που καταλήγει να μετατρέπει τους υπόλοιπους σε γρανάζια και μόνο. Περιμένω ότι ο Σκαλονι κρύβει τον Άλβαρες για να τον εμφανίσει ως βασικό στα πιο ζόρικα ματς αντί του απίθανα ανύπαρκτου Λαουτάρο. Γενικά όμως ομάδα με χειρότερο ρόστερ των Γερμανών και των Ολλανδών που έμειναν έξω στο πρώτο νοκάουτ δεν έχει πολύ δρόμο μπροστά της.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

marsantos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:31

Καλησπέρα Michael.
Τίποτα χοντρό δεν έγινε.
Ένα φάουλ στο πρώτο έξω από την περιοχή που δεν ήταν και το κραυγαλέο φάουλ που δεν έδωσε υπέρ του Ακρωτηρίου στο 98 λίγο έξω από τη γραμμή. Δε σου λέω πως θα γινόταν κάτι. Ήταν πλαϊνό. Όμως εκεί στο 98 ήταν φανερό το 'αστο τώρα μη γίνει καμιά στραβή'.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι αν ήθελε να ευνοήσει θα έδινε το χέρι. Το ότι δεν το έδωσε σε εκείνο το σημείο με κάνει να πω πως δεν ήθελαν να ευνοήσουν Αργεντινή.
Αφού χτυπάει πρώτα στο σώμα και μετα στο χέρι η μπάλα. Εγω πάλι νομίζω οτι έδινε το φύσημα φάουλ στους Αργεντινούς και οι άλλοι έπρεπε να ματώσουν για να πάρουν φάουλ. Πολλά πολλά μικρά που έδωσαν πολλά στημένα στους Αργεντινούς και κρατούσαν τους άλλους στην περιοχή.
Εγώ δε συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχουν παίχτες στην Αργεντινή, απλά μπλοκάρουν όπως μπλοκάρουν και οι Πορτογάλοι, λογω μεσι. Με τη διαφορά οτι ο μεσι μπορεί ακόμα να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του.
These users thanked the author Nassos for the post:
marsantos
black death

Δημοσίευση από black death »

Η Αργεντινή παντως συνολικα δεν εχει την ποιότητα της Πορτογαλίας, βεβαια θεωρω οτι ο ριαν υπερβάλει. Τα 8αρια της ειναι πολυ καλου επιπεδου. Σιγουρα δεν ειναι πεδρι και βιτινια αλλα δεν υπάρχουν κι αλλοι τέτοιοι.
dev

Δημοσίευση από dev »

στον παικτη απο το πρασινο ακρωτηρι που ειχε κιτρινη χαριστηκε δευτερη οταν πατησε παικτη της αργεντινης αν δεν κανω λαθος.
Michael Scott

marsantos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:31

Καλησπέρα Michael.
Τίποτα χοντρό δεν έγινε.
Πραγματικά το χέρι μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν τον φώναξαν καν στο var.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
marsantos
Michael Scott

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:41 Αυτή η Αργεντινή χωρίς τον Μέσι δεν πιστεύω ότι θα περνούσε ποτέ ως πρώτη στον όμιλο της και πέρα από τους 32. Τραγικά χαμηλού επιπέδου παίκτες, το οποίο οδηγεί στον φαύλο κύκλο της υπερεξάρτησης από τον Μέσι, που καταλήγει να μετατρέπει τους υπόλοιπους σε γρανάζια και μόνο. Περιμένω ότι ο Σκαλονι κρύβει τον Άλβαρες για να τον εμφανίσει ως βασικό στα πιο ζόρικα ματς αντί του απίθανα ανύπαρκτου Λαουτάρο. Γενικά όμως ομάδα με χειρότερο ρόστερ των Γερμανών και των Ολλανδών που έμειναν έξω στο πρώτο νοκάουτ δεν έχει πολύ δρόμο μπροστά της.
Με το ιδιο ροστερ πανω κατω το πηρανε το 22. Απλα ηταν λιγο νεώτεροι ολοι. Το μεγαλο προσον της Αργεντινής ειναι η ομοιογένεια τους.
marsantos

Nassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:58 ...
Αφού χτυπάει πρώτα στο σώμα και μετα στο χέρι η μπάλα. Εγω πάλι νομίζω οτι έδινε το φύσημα φάουλ στους Αργεντινούς και οι άλλοι έπρεπε να ματώσουν για να πάρουν φάουλ. Πολλά πολλά μικρά που έδωσαν πολλά στημένα στους Αργεντινούς και κρατούσαν τους άλλους στην περιοχή.
Εγώ δε συμφωνώ απόλυτα ότι δεν έχουν παίχτες στην Αργεντινή, απλά μπλοκάρουν όπως μπλοκάρουν και οι Πορτογάλοι, λογω μεσι. Με τη διαφορά οτι ο μεσι μπορεί ακόμα να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του.
Καλησπέρα Νάσο.
Για αυτό μίλησα πως θα ήταν εύνοια.

Όσο για την Αργεντινή είναι φανερό πως ψάχνουν τον Μεσι ακόμα και στο cooling break.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χοσαμ Χασαν όλος ο πλανήτης (πλην Αργεντινής, Ινδίας και Μπανγκλαντές) είναι μαζί σου :pano:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”