Η Euroleague δε νομίζω να τα κοιτάζει αυτά, παράδειγμα ο Ολυμπιακός που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έπαιζε κανονικά στη Euroleague.katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27@SCIFO Αναρωτιέμαι ποια θα βάλουν στη θέση της στο EuroCup άμα γίνει αυτό.Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
ΒΚΤ EuroCup 2026-27
Re: ΒΚΤ EuroCup 2026-27
Ελα καλημέρα! Οταν στο τόπικ αυτό δυο τρεις βδομάδες πίσω και περισσότερο γραφόταν οτι η Μονακό το πιθανότερο ..γιοκ γενικώς, οι Μπάρκες (..οχι του φόρουμ) έλεγαν οτι στη θέση της Μπουργκ μπαίνει φαβορί η Μονακό που ήρθαν νέοι επενδυτές και που βάζει πλάτη ο Αλβέρτος.katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27@SCIFO Αναρωτιέμαι ποια θα βάλουν στη θέση της στο EuroCup άμα γίνει αυτό.Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
Αυτο που γραφει ο Pablito έχει βάση αλλά θα φανεί με ποια διαδικασία και σε ποια κατηγορία αν θα κατέβει στο Γαλλικό η Μονακό, αλλά έτσι για το γούστο ακολουθώ πρόβλεψη Maurice ...τρεις Ρώμες
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- katafraktos
- Maurice_Escargot
Αμφιβαλλω κι εγω οτι κοπτεται η Euroleague εαν στο τελος της ημερας η Μονακο μπορει να κατεβασει... ομαδα. Το ερωτημα - σε σχεση με τον γαυρο πριν χρονια - ειναι εαν οντως μπορει να το κανει πλεον!
Η Μονακό από ότι καταλαβαίνω δεν μπόρεσε στην ουσία να εμφανίσει proof of funds ας πούμε κάτι που απαιτεί και η Euroleague οπότε δε νομίζω να παίξει ούτε εκεί.Στις διοργανώσεις της δηλαδηPablitoV2 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 09:19Η Euroleague δε νομίζω να τα κοιτάζει αυτά, παράδειγμα ο Ολυμπιακός που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έπαιζε κανονικά στη Euroleague.katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27@SCIFO Αναρωτιέμαι ποια θα βάλουν στη θέση της στο EuroCup άμα γίνει αυτό.Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
- Shivaspace
πραγματικά πώς έχει καταντήσει έτσι το μπάσκετ στην γείτονα χώρα..
όσες φορές έχω δει αγώνες γίνονται σε επίπεδο αναπτυξιακό..ένα βαρετό πράγμα
μικρά αμπάσκετα γήπεδα, μηδέν πάθος στην εξέδρα, παιδάκια, σύλλογοι, οικογένειες..
κάποτε η εθνική Ιταλίας υπήρξε δύναμη,τώρα έχουν κάποια διάκριση?
μικρά αμπάσκετα γήπεδα, μηδέν πάθος στην εξέδρα, παιδάκια, σύλλογοι, οικογένειες..
- katafraktos
Τρεις Ρώμες σημαδιακό, όπως στην ιστορίαSCIFO έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 09:44Ελα καλημέρα! Οταν στο τόπικ αυτό δυο τρεις βδομάδες πίσω και περισσότερο γραφόταν οτι η Μονακό το πιθανότερο ..γιοκ γενικώς, οι Μπάρκες (..οχι του φόρουμ) έλεγαν οτι στη θέση της Μπουργκ μπαίνει φαβορί η Μονακό που ήρθαν νέοι επενδυτές και που βάζει πλάτη ο Αλβέρτος.katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27@SCIFO Αναρωτιέμαι ποια θα βάλουν στη θέση της στο EuroCup άμα γίνει αυτό.Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
Αυτο που γραφει ο Pablito έχει βάση αλλά θα φανεί με ποια διαδικασία και σε ποια κατηγορία αν θα κατέβει στο Γαλλικό η Μονακό, αλλά έτσι για το γούστο ακολουθώ πρόβλεψη Maurice ...τρεις Ρώμες
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- SCIFO
- katafraktos
Το βόλλευ πλέον είναι πιο δημοφιλές άθλημα, ειδικά οι πιο νέες γενιές που ξέρω εγώ δεν ασχολούνται καθόλου με μπάσκετ.Shivaspace έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 15:46 πραγματικά πώς έχει καταντήσει έτσι το μπάσκετ στην γείτονα χώρα..