ΒΚΤ EuroCup 2026-27

Απάντηση
PablitoV2

Re: ΒΚΤ EuroCup 2026-27

Δημοσίευση από PablitoV2 »

katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27
Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
@SCIFO Αναρωτιέμαι ποια θα βάλουν στη θέση της στο EuroCup άμα γίνει αυτό.
Η Euroleague δε νομίζω να τα κοιτάζει αυτά, παράδειγμα ο Ολυμπιακός που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έπαιζε κανονικά στη Euroleague.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

katafraktos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 00:20 https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... on-2026-27
Αν τελικά η έφεση της Μονακό απορριφθεί, τότε η πρωταθλήτρια Γαλλίας κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο στο γαλλικό μπάσκετ.
Ελα καλημέρα! Οταν στο τόπικ αυτό δυο τρεις βδομάδες πίσω και περισσότερο γραφόταν οτι η Μονακό το πιθανότερο ..γιοκ γενικώς, οι Μπάρκες (..οχι του φόρουμ) έλεγαν οτι στη θέση της Μπουργκ μπαίνει φαβορί η Μονακό που ήρθαν νέοι επενδυτές και που βάζει πλάτη ο Αλβέρτος.
Αυτο που γραφει ο Pablito έχει βάση αλλά θα φανεί με ποια διαδικασία και σε ποια κατηγορία αν θα κατέβει στο Γαλλικό η Μονακό, αλλά έτσι για το γούστο ακολουθώ πρόβλεψη Maurice ...τρεις Ρώμες
These users thanked the author SCIFO for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αμφιβαλλω κι εγω οτι κοπτεται η Euroleague εαν στο τελος της ημερας η Μονακο μπορει να κατεβασει... ομαδα. Το ερωτημα - σε σχεση με τον γαυρο πριν χρονια - ειναι εαν οντως μπορει να το κανει πλεον!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

PablitoV2 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 09:19
Η Euroleague δε νομίζω να τα κοιτάζει αυτά, παράδειγμα ο Ολυμπιακός που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έπαιζε κανονικά στη Euroleague.
Η Μονακό από ότι καταλαβαίνω δεν μπόρεσε στην ουσία να εμφανίσει proof of funds ας πούμε κάτι που απαιτεί και η Euroleague οπότε δε νομίζω να παίξει ούτε εκεί.Στις διοργανώσεις της δηλαδη
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Maurice_Escargot έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 07:23 Θα βρούνε τρίτη ομάδα απο την Ρώμη!
Μπασκετομανα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πραγματικά πώς έχει καταντήσει έτσι το μπάσκετ στην γείτονα χώρα..
όσες φορές έχω δει αγώνες γίνονται σε επίπεδο αναπτυξιακό..ένα βαρετό πράγμα
μικρά αμπάσκετα γήπεδα, μηδέν πάθος στην εξέδρα, παιδάκια, σύλλογοι, οικογένειες..
κάποτε η εθνική Ιταλίας υπήρξε δύναμη,τώρα έχουν κάποια διάκριση?
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

SCIFO έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 09:44
Ελα καλημέρα! Οταν στο τόπικ αυτό δυο τρεις βδομάδες πίσω και περισσότερο γραφόταν οτι η Μονακό το πιθανότερο ..γιοκ γενικώς, οι Μπάρκες (..οχι του φόρουμ) έλεγαν οτι στη θέση της Μπουργκ μπαίνει φαβορί η Μονακό που ήρθαν νέοι επενδυτές και που βάζει πλάτη ο Αλβέρτος.
Αυτο που γραφει ο Pablito έχει βάση αλλά θα φανεί με ποια διαδικασία και σε ποια κατηγορία αν θα κατέβει στο Γαλλικό η Μονακό, αλλά έτσι για το γούστο ακολουθώ πρόβλεψη Maurice ...τρεις Ρώμες
Τρεις Ρώμες σημαδιακό, όπως στην ιστορία :D
These users thanked the author katafraktos for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Shivaspace έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 15:46 πραγματικά πώς έχει καταντήσει έτσι το μπάσκετ στην γείτονα χώρα..
όσες φορές έχω δει αγώνες γίνονται σε επίπεδο αναπτυξιακό..ένα βαρετό πράγμα
μικρά αμπάσκετα γήπεδα, μηδέν πάθος στην εξέδρα, παιδάκια, σύλλογοι, οικογένειες..
κάποτε η εθνική Ιταλίας υπήρξε δύναμη,τώρα έχουν κάποια διάκριση?
Το βόλλευ πλέον είναι πιο δημοφιλές άθλημα, ειδικά οι πιο νέες γενιές που ξέρω εγώ δεν ασχολούνται καθόλου με μπάσκετ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”