ΕΥΡΩΠΗ 2026-27

Απάντηση
marsantos

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2026-27

Δημοσίευση από marsantos »

DimitrisS έγραψε: Παρ 26 Ιουν 2026, 21:02 ... οι όμιλοι το Κονφερενς πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο επίπεδο για την ομάδα.

Το ξέρω ότι δεν είναι "σωστό" αυτό που λέω αλλά θεωρώ ότι το επίπεδο του Κονφερενς θα λειτουργήσει καλύτερα σε μια ομάδα νέα, με αρκετά νέα προσωπα.
Φίλε Δημήτρη καλημέρα..
Δε χρειάζεται καν να σκέφτεσαι αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που γράφεις.
Από όλους μας περνάνε καλές ή κακές σκέψεις.
Το σοβαρό ζήτημα είναι το πως διαβάζουμε τις καταστάσεις και πως καταλήγουμε σταδιακά οι ίδιοι να κάνουμε από μόνοι μας τις εκπτώσεις.
Υπομονή να δούμε οως θα κυλήσουν τα πράγματα..

Υγ. Και σε μένα πέρασε μια "κακιά" σκέψη. Μήπως τελικά οι υποστηρικτές του Λουτσέσκου ήταν ιδιαίτερα απαιτητικοί από την ομάδα και γι' αυτό ήταν φαν του Ρασβάν;
Αλλά μία που το σκέφτηκα και μία που συνειδητοποίησα πως είναι αρκετά τοξική μια τέτοια σκέψη και σταμάτησα επιτόπου να την επεξεργάζομαι..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ανακατατάξεις στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη φέρνει η απόφαση της UEFA να αποβάλει την Κάρβινα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω εμπλοκής σε χειραγωγημένους αγώνες.

Ο σύλλογος της Τσεχίας είχε εξασφαλίσει συμμετοχή στα playoffs του Europa League, όμως μετά την οριστικοποίηση της ποινής και την απόσυρση της έφεσης, τη θέση του καταλαμβάνουν άλλες ομάδες από την Τσεχία, με ανακατανομή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΟΦΗ, καθώς αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στους πιθανούς αντιπάλους στις προκριματικές φάσεις.

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, προστίθεται πλέον ως πιθανό ζευγάρι στον τρίτο προκριματικό γύρο το Χράντετς Κράλοβε – Τρόμσο που θα μπει στην κλήρωση ως ανίσχυρο, ενώ αναμένεται να αλλάξουν ορισμένα ζευγάρια γκρουπ δυναμικότητας.

Για τον ΟΦΗ η αναδιάταξη των τσεχικών θέσεων φέρνει νέα δεδομένα στα playoffs του Conference League, η Χράντετς Κράλοβε μπαίνει στην κληρωτίδα ως πιθανός αντίπαλος, ενώ αλλάζει και η κατανομή ισχυρών και ανίσχυρων που επηρεάζει τον τελικό καταρτισμό των ζευγαριών.

Η UEFA, μετά απ΄αυτή την απόφασή της, θα διαφοροποιήσει τις κληρώσεις όπως τις είχε σχεδιάσει αρχικά δημιουργώντας νέα δεδομένα για τους δύο ελληνικούς συλλόγους.
Έχει κάποιος καλύτερη εικόνα για το τι ισχύει;
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι πέραν το συγκεκριμένο "μονοπάτι" αλλαγής ομάδων
Κάρβινα (νμζ θα ήταν αδύνατη πλέι-οφ)->έξω
Πλζεν από παιζούμενη 2ο προκ.->ισχυρούς πλέι-οφ (άρα νομίζω πως "κατεβαίνουμε" μια θέση αυτή την στιγμή στους ισχυρούς, χωρίς να παίζει κάποιον ρόλο)
Κράλοβε από παιζούμενη 2ο προκ.κονφερενς->παίρνει θέση της Πλζεν (αλλά ΔΕΝ νομίζω πως παίρνει τους πόντους της, άρα η εν δυνάμει χαμένη θέση από την Πλζεν στους ισχυρούς αντισταθμίζεται λόγω των χαμηλών πόντων της Κραλοβε)
Γιάμπλονετς->παίρνει θέση της Κράλοβε στο κονφερενς
Μόνη αλλαγή πως κάποιο ζευγάρι (δεν το έχω πρόχειρο τώρα) από ανίσχυρο γίνεται ισχυρό στον επόμενο γύρο
Αυτά! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”