ΠΑΟΚ24
Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα που έρχονται από την Ολλανδία για τον Φέντορ Τσάλοφ. Ο Ρώσος επιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο φιλικό του Δικεφάλου με την Μπέβερεν.
Σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου! Αυτό σημαίνει ότι ο Τσάλοφ μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα και πάνω!
Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Παβλένκα καθώς η μαγνητική του ήταν καθαρή!
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Καλημέρα παιδιά
Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρα παίζουμε αύριο Σάββατο;
Ευκαιρία να πεταχτω να δω το ματς
Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρα παίζουμε αύριο Σάββατο;
Ευκαιρία να πεταχτω να δω το ματς
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 21:14
PAOK24
Το Σάββατο 4 Ιουλίου, εκ νέου στο Ζαλτμπόμελ, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη βελγική Βέστερλο, σε φιλικό που θα ξεκινήσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας.
Την Τρίτη 7 Ιουλίου, ξανά στο Ζαλτμπόμελ, οι “ασπρόμαυροι” θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ Λάρνακας στις 19:00 ώρα Ελλάδας.
Το Σάββατο 11 Ιουλίου, μία ημέρα πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Τβέντε στο Χούισεν, σε φιλικό διάρκειας 180 λεπτών (90 το κάθε ημίχρονο) που θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
Όλα τα φιλικά, θα μεταδοθούν “ζωντανά” από την υβριδική τηλεόραση του OPEN.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- geobila
Ευχαριστω Αποστολη!
- These users thanked the author geobila for the post:
- ΑποστόληςΑ
-
makispaspartou
Ο Μπαταούλας μου φάνηκε βελτιωμένος με την μπάλα στα πόδια και στις τοποθετήσεις του, αδυναμίες που ήταν πέρσι κάτι παραπάνω από εμφανείς την ίδια περίοδο. Εύχομαι φέτος να καταφέρει να πάρει τη θέση του στην πεντάδα των στόπερ και γιατί όχι να καταφέρει να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Ο Ντούνγκα έχει potential να γίνει ο νέος Γιαννούλης.
Ο Σαρρής δε μου άρεσε ιδιαίτερα, αν και διέκρινα ότι έχει καλή μεταβίβαση.
Μπέρδος φαίνεται πιο ξεψαρωμένος, νομίζω έχει potential, Μπαλντέ αν και έχει τα στοιχεία νομίζω κάτι του λείπει για να καθιερωθεί.
Κοσίδης, Γκουγκεσασβίλι, Τσοπούρογλου, Θυμιάνης, Κωττάς, Γκόμεζ, Λύρατζης, Τσαλόφ θεωρώ ότι συμμετέχουν απλά επειδή υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ και λόγω τραυματισμών και έχουν συμβόλαιο. Αν και μεταξύ μας ο Τσαλόφ δε μου φάνηκε κακός όσο έπαιξε.
Ο Ντούνγκα έχει potential να γίνει ο νέος Γιαννούλης.
Ο Σαρρής δε μου άρεσε ιδιαίτερα, αν και διέκρινα ότι έχει καλή μεταβίβαση.
Μπέρδος φαίνεται πιο ξεψαρωμένος, νομίζω έχει potential, Μπαλντέ αν και έχει τα στοιχεία νομίζω κάτι του λείπει για να καθιερωθεί.
Κοσίδης, Γκουγκεσασβίλι, Τσοπούρογλου, Θυμιάνης, Κωττάς, Γκόμεζ, Λύρατζης, Τσαλόφ θεωρώ ότι συμμετέχουν απλά επειδή υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ και λόγω τραυματισμών και έχουν συμβόλαιο. Αν και μεταξύ μας ο Τσαλόφ δε μου φάνηκε κακός όσο έπαιξε.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εμένα ο Μπαλντέ μου αρέσει, βλέπω κάτι που δεν βλέπω στους άλλους, αλλά δεν μπορώ ακόμα να το προσδιορίσω. Όσο λιγότερο κρατάει την μπάλα τόσο καλύτερος είναι, αλλά όταν καλείται να πάρει αποφάσεις υπό πίεση, θολώνει το μυαλό του. Νομίζω ότι αυτό λύνεται με έναν καλό προπονητή όμως.
Ο Μπέρδος είναι καλό εξτρέμ κι επιτέλους έχουμε έναν παίκτη που δεν φοβάται το 1 με 1. Θέλει ακόμα 1-2 χρόνια να τον αφήσεις να αναπτύσσει τα χαρακτηριστικά του και μετά να τον μαντρώσεις. Δεν μας λείπουν Χατσίδηδες, Μπέρδοι μας λείπουν.
Τα παιδιά στην άμυνα δεν ήταν καθόλου κακά, αλλά πρεσάραμε τόσο καλά μπροστά που ομολογουμένως οι περισσότερες επιθέσεις της Μπέβερεν ήταν υπό κακές συνθήκες.
Ο Μπέρδος είναι καλό εξτρέμ κι επιτέλους έχουμε έναν παίκτη που δεν φοβάται το 1 με 1. Θέλει ακόμα 1-2 χρόνια να τον αφήσεις να αναπτύσσει τα χαρακτηριστικά του και μετά να τον μαντρώσεις. Δεν μας λείπουν Χατσίδηδες, Μπέρδοι μας λείπουν.
Τα παιδιά στην άμυνα δεν ήταν καθόλου κακά, αλλά πρεσάραμε τόσο καλά μπροστά που ομολογουμένως οι περισσότερες επιθέσεις της Μπέβερεν ήταν υπό κακές συνθήκες.
- ΑποστόληςΑ
Taison και Pavlenka μετέχουν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Kabamaru11