Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Εγώ η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω από σε silver, αν προλάβω τη Δευτέρα θα κάνω ένα τηλέφωνο.
- paok-porter1337
- paok-porter1337
Θελεις να εισαι κοντα στο Λεσορ οταν θα ξαναερθει εεε?PablitoV2 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:38 Εγώ η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω από σε silver, αν προλάβω τη Δευτέρα θα κάνω ένα τηλέφωνο.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- GianD
- paok-porter1337
- Maurice_Escargot
Πολυ λογικες οι τιμες, ο,τι περιμεναμε, εκπληξη το ανοιγμα των δημοσιογραφικων θεσεων στο κοινο, που λογικα θα γινει κανονικη θυρα με καρεκλακια (?) πιο VIP style.
Φθηνοτερα και απο τον Αρη και τον Ηρακλη, εαν συγκρινουμε με την μικροοικονομια της πολης και λογικα θα ειναι και απο τα πιο φθηνα σε ολη την ελληνικη λιγκα.
Φθηνοτερα και απο τον Αρη και τον Ηρακλη, εαν συγκρινουμε με την μικροοικονομια της πολης και λογικα θα ειναι και απο τα πιο φθηνα σε ολη την ελληνικη λιγκα.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- GianD, SCIFO
Βλεπω αλλάξαμε απο ticketmaster και παμε στη More, ελπίζω αυτό να κολλάει λιγότερο όταν καιγόμαστε...
Πολύ καλές οι τιμές, 4-5κ θεωρώ μπορούμε να τα χτυπήσουμε ώστε να μην πάθουμε φαινόμενο Τούμπας, όπου τα μισα διαρκείας δεν πηγαίνουν.. Θα περιμένω τις ανακοινώσεις των αγαπημένων μου να δω αν θα πάρω.. Πιο φθηνά από τους δίπλα και τους παραδίπλα, πάλι νικητές στη τσέπη
Πολύ καλές οι τιμές, 4-5κ θεωρώ μπορούμε να τα χτυπήσουμε ώστε να μην πάθουμε φαινόμενο Τούμπας, όπου τα μισα διαρκείας δεν πηγαίνουν.. Θα περιμένω τις ανακοινώσεις των αγαπημένων μου να δω αν θα πάρω.. Πιο φθηνά από τους δίπλα και τους παραδίπλα, πάλι νικητές στη τσέπη
- These users thanked the author st4this for the post:
- Maurice_Escargot
Στον Μπάρτλεϊpaok-porter1337 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:40Θελεις να εισαι κοντα στο Λεσορ οταν θα ξαναερθει εεε?PablitoV2 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:38 Εγώ η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω από σε silver, αν προλάβω τη Δευτέρα θα κάνω ένα τηλέφωνο.![]()
![]()
- These users thanked the author PablitoV2 for the post:
- paok-porter1337
Πολύ σημαντικο. Θα ανανεωσουμε και παλι απο τα ξενα (και θα σπρωξουμε παλι μεταβιβασεις)Για τη διατήρηση του δικαιώματος ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2027-2028), απαιτείται η παρακολούθηση (ή νόμιμη μεταβίβαση) τουλάχιστον 11 εντός έδρας αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
- These users thanked the author Baldur for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, paok-porter1337
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν διαφωνώ με αυτό που λέτε για τις τιμές. Έχω δει και του ληκιού και ξέρω.
Βέβαια, το λήκι έχει και ηλεκτρονικές εγγραφές στον ΑΣ. Οι δικοί μας οι φωστήρες έχουν face control.
Για κάποιον που τόσα χρόνια έδινε 0€ για διαρκείας, δεν τον νοιάζει να δώσει 250€. Για κάποιον που κάθε χρόνο συνήθισε να δίνει από 80€ έως 120€, τα 230€ είναι μεγάλη αύξηση.
Taseos, οι αρδ θα είναι εκεί που είναι ο Σήφης στα ευρωπαϊκά. Εκεί στην exclusive θέση του PAOK Today, όταν όλοι οι άλλοι ήταν πάνω στα δημοσιογραφικά.
Απλώς έστειλαν τους Τοσκίτση-Τσακαλέα για να τεστάρουν, λογικά...
Τον Κλείτο, φαντάζομαι, θα τον έχουν στην οροφή
Μπράβο που το επισημαίνεις..
Βέβαια, το λήκι έχει και ηλεκτρονικές εγγραφές στον ΑΣ. Οι δικοί μας οι φωστήρες έχουν face control.
Για κάποιον που τόσα χρόνια έδινε 0€ για διαρκείας, δεν τον νοιάζει να δώσει 250€. Για κάποιον που κάθε χρόνο συνήθισε να δίνει από 80€ έως 120€, τα 230€ είναι μεγάλη αύξηση.
Taseos, οι αρδ θα είναι εκεί που είναι ο Σήφης στα ευρωπαϊκά. Εκεί στην exclusive θέση του PAOK Today, όταν όλοι οι άλλοι ήταν πάνω στα δημοσιογραφικά.
Απλώς έστειλαν τους Τοσκίτση-Τσακαλέα για να τεστάρουν, λογικά...
Τον Κλείτο, φαντάζομαι, θα τον έχουν στην οροφή
Σε 365 μέρες θα έχουμε γκρίνιες για τον μαλάκα τον Μυστακίδη που δεν επιτρέπει στο λαό του ΠΑΟΚ να ανανεώσει.Baldur έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:54Πολύ σημαντικο. Θα ανανεωσουμε και παλι απο τα ξενα (και θα σπρωξουμε παλι μεταβιβασεις)Για τη διατήρηση του δικαιώματος ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2027-2028), απαιτείται η παρακολούθηση (ή νόμιμη μεταβίβαση) τουλάχιστον 11 εντός έδρας αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Μπράβο που το επισημαίνεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
- Baldur
Δε γουστάρω τις φάτσες των αρδ! Ούτε έξι να μην τους βάλουν.
Τι τιμες περιμενες? Πιο χαμηλες με τετοιο ροστερ?Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:27 120€ η ανανέωση πέρσι, 230€ φέτος...
Και χωρίς ανέργων.
Τελικά όντως εγώ θα ξεχρεώσω την ΚΑΕ. Αφού δεν τα κατάφερα τότε, ας τα λουστώ.
-
Μπαρκαρούτσος
Για εμάς του εξωτερικού, αν δεν προφτάσουμε να πατήσουμε έστω σε έναν αγώνα (άρα δεν μας φτάνουν 10 μεταβιβάσεις), βρίσκουμε κάποιον να πάει σε κανέναν αγώνα που δεν θα έχει κόσμο (ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας πχ), με χαλαρό έλεγχο, κάνουμε ένα σκρήνσοτ το barcode και μπαίνει στο όνομά μας. Τσακ, 11 έγκυρες είσοδοι, άρα του χρόνου τιμή ανανέωσης.Baldur έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:54Πολύ σημαντικο. Θα ανανεωσουμε και παλι απο τα ξενα (και θα σπρωξουμε παλι μεταβιβασεις)Για τη διατήρηση του δικαιώματος ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2027-2028), απαιτείται η παρακολούθηση (ή νόμιμη μεταβίβαση) τουλάχιστον 11 εντός έδρας αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Που λογικά του χρόνου θα πάει το budget 30 εκατομμύρια και το διαρκείας 500€.......ε κύριοι insiders της ΚΑΕ;;
Γιατί να κάνεις Σκρινσοτ όταν απλά με ένα ΑΦΜ γίνονται όλα νόμιμα και δεν έχεις και ευθύνη γι αγώνα που δνε είσαι μέσα;
- Maurice_Escargot
Περυσι πηγα σε 19 απο τα 21 παιχνιδια σε Ελλαδα & Ευρωπη τα οποια καλυπτε το διαρκειας των 120 ευρω. Μιλαμε για 6 ευρω ανα παιχνιδι, μιλαμε για τιμες 2000 οταν και φτιαχτηκε το γηπεδο.
Φετος τα 230 μου καλυπτουν 20 παιχνιδια, κοντα στα 11 ευρω ανα παιχνιδι. Εαν το εισιτηριο αυξηθει φετος στα 20 απο 15 ευρω, η τουλαχιστον αφησουν την ελληνικη λιγκα στα 15 και πανε τα ευρωπαικα στα 20, τοτε δεν το συζηταμε οτι μιλαμε για ευκαιρια.
Η μετακομιση στην more φανταζει κατι παραπανω απο αναμενομενη!
ΥΓ - με 1500 διαρκειας μεχρι προπερσι, το περσινο 120 ανανεωσης ηταν μια πολυ καλη επιβραβευση για ολους μας που απο εξωτερικο (ειδικα εγω επι ετη!) και εσωτερικο διναμε τον οβολο μας. Φετος δεν μπορουσε να ισχυει τοση μεγαλη εκπτωση στην ανανεωση.
Φετος τα 230 μου καλυπτουν 20 παιχνιδια, κοντα στα 11 ευρω ανα παιχνιδι. Εαν το εισιτηριο αυξηθει φετος στα 20 απο 15 ευρω, η τουλαχιστον αφησουν την ελληνικη λιγκα στα 15 και πανε τα ευρωπαικα στα 20, τοτε δεν το συζηταμε οτι μιλαμε για ευκαιρια.
Η μετακομιση στην more φανταζει κατι παραπανω απο αναμενομενη!
ΥΓ - με 1500 διαρκειας μεχρι προπερσι, το περσινο 120 ανανεωσης ηταν μια πολυ καλη επιβραβευση για ολους μας που απο εξωτερικο (ειδικα εγω επι ετη!) και εσωτερικο διναμε τον οβολο μας. Φετος δεν μπορουσε να ισχυει τοση μεγαλη εκπτωση στην ανανεωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maurice_Escargot την Παρ 03 Ιούλ 2026, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.