Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Μακαρι ρε αλανια...η απογοητευση μου παντως ειναι μεγαλη
Γιατι και πριν τον Παπαμιμικο και αλλοι εκαναν δηλωσεις και συνεντευξεις και εδιναν χρονοδιαγραμματα
Γιατι και πριν τον Παπαμιμικο και αλλοι εκαναν δηλωσεις και συνεντευξεις και εδιναν χρονοδιαγραμματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
xrisitsapa
Συγγνώμη γιατί κάναμε τίποτα όταν σου είπαν εμάς δε μας νοιάζει το γριοτζογλιο φτιάξτε το και παίξτε? Τίποτα δεν κάναμε, και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου.psykoman έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:00 Ποιο παιχνιδι τους ρε φιλε;;;
Οι δηλωσεις εγιναν το 22...και μεχρι το 25 δεν σου επικοινωνησαν τιποτα...
Τι να ζητησω;;;
Μπες στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ...ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ στο μπανερακι....
Αναρτηση του 22...και μετα ξανα το 25 με την εμφανιση του κυρ Τελη...
Μας επικοινωνησαν κατι αλλο;
Ανεφερε κανεις οτι υπαρχει προβλημα;;;
ΑΝ ναι και μου το δειξεις...ναι τοτε ειμαι μ@λ@κ@ς που δεν εκανα τιποτα!
Δεν έχει να κάνει με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη αυτό τα γήπεδα σήμερα που μιλάμε είναι του ΑΣ και τα δύο. Ούτε αυτοί πίεσαν για τίποτα (αυτό τους είπε ο κυρκυρ πέρσυ).
Στο μπάσκετ δε θα έπρεπε να κάνει το κράτος ανακαίνιση εφόσον χάρισαν 3 γήπεδα στους κάτω?
*Ακόμη και στο ληκι έδωσαν κάτι ψιλά για σουλουπωματα αν θυμάμαι καλά.
Δεν κατάλαβα γιατί οι φόροι οι δικοί μας να πάνε επίσης σε αυτά και στο βοτανικό κι εμείς να τα φτιάξουμε μόνοι μας τα γήπεδα. Λέω κάτι παράλογο?
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- Montrealiotis, paok apo epilogi
-
xrisitsapa
Να με συγχωρείς αλλά δε δίνω καμια βάση στο τι λέει ο Παπαμιμικοςanaximandros4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:12 Ο Παπαμιμίκος έδωσε ένα πλάνο για το πώς θα πάει η ιστορία με γήπεδο και προπονητικό, όταν έκανε δηλώσεις τον Απρίλιο.
Το να ξεπεράσουμε τον ύφαλο της ΓΓΑ για το προπονητικό το είχε πει και το είχε προσδιορίσει ότι θα γίνει τέλη Μαϊου
Άρα μέχρι νεωτέρας, ανατρέξετε σε αυτά που είχε πει
Γήπεδο θα γίνει πάντως
Αν τα κανει ολα σωστα μια χαρα θα το κανει το γηπεδο. Και το οτι δεν εχει περιθωριο λαθους πλεον μονο τον εαυτο του μπορει να κατηγορησει. Παγωσε ενα εργο και του το ξεπαγωσαν με το στανιο γιατι πλεον υπηρχε κιαλλος διατεθειμενος να το φτιαξει.xrisitsapa έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:11Δεν νομίζω ότι ειναι μόνο στο χέρι του.embuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:08Με την διαφορα οτι πλεον υπαρχουν αν δε κανω λαθος συγκεκριμενα χρονοδιαγραμματα υπογεγραμενα. Δε μπορουν να αργησουν. Ειδικα τωρα που υπαρχει και ο Μυστακιδης που θελει να παρει και το γηπεδο και προφανως, την ΠΑΕ. Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν. Ξερει οτι πλεον δεν εχει τα περιθωρια να τρεναρει το γηπεδο.xrisitsapa έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:53 Μέχρι τώρα εικόνα που βγαίνει σε μένα τον αδαή ειναι οτι κανενα χρονοδιάγραμμα δεν εχει τηρηθεί.
Έχει κανει πάμπολλα λαθη, αλλά και όλα σωστά να τα κανει, δε βλέπω να τον αφήνουν.
Το γηπεδο πλεον θα γινει, το αν θα το φτιαξει ο Σαββιδης, ειναι στο δικο του χερι.
Δεν ξέρω πότε θα υλοποιηθεί αλλά όταν γίνει αυτό εάν η χωρητικότητα είναι κάτω από 40 χιλιάδες, θα είναι έγκλημα. Το ότι τώρα δεν γεμίζει ούτε η Τούμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μέτρο σύγκρισης. Στο μέλλον θα υπάρχουν άλλες υποδομές και στο γήπεδο αλλα και στην πόλη. Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τον χουβαρντά με ξένα λεφτά, αλλά το γήπεδο μία φορά θα το φτιάξεις και θα το γευτούν 10+ γενιές.
Θα είναι τεράστιο λάθος να χτιστεί ένα γήπεδο 32-34 χιλιάδων θέσεων και στο μέλλον όταν ο ΠΑΟΚ αλλάξει επίπεδο και συμμετέχει σταθερά στο τσουλου, που είναι το όνειρο όλων μας, να έχει ήδη ταβανιάσει εμπορικά εγκλωβισμένος σε ένα μικρό γήπεδο χωρίς καμία εναλλακτική λύση, όπως είναι τώρα πχ η χάρτινη.
Δεν νοείται να είναι κάτω από 40 χιλιάδες θέσεις, εκτός εάν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης, τότε πάω πάσο.
Θα είναι τεράστιο λάθος να χτιστεί ένα γήπεδο 32-34 χιλιάδων θέσεων και στο μέλλον όταν ο ΠΑΟΚ αλλάξει επίπεδο και συμμετέχει σταθερά στο τσουλου, που είναι το όνειρο όλων μας, να έχει ήδη ταβανιάσει εμπορικά εγκλωβισμένος σε ένα μικρό γήπεδο χωρίς καμία εναλλακτική λύση, όπως είναι τώρα πχ η χάρτινη.
Δεν νοείται να είναι κάτω από 40 χιλιάδες θέσεις, εκτός εάν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης, τότε πάω πάσο.
-
Dimitrisou
Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς γίνεται και δεν γίνεται και να ξέρει.
Αλλά ρε σεις με όλο το σκηνικό του καλοκαιριού,έστω ότι ο Ιβάν δεν μπορεί να το κάνει,τι έχει να κερδίσει με το να το τρενάρει κάποια χρόνια;
Σε τι θα τον βοηθήσει το τρεναρισμα;
Στα δικά μου μάτια αν μπήκε σε όλη αυτή την διαδικασία χωρίς να έχει την δυνατότητα να το κάνει μόνο να χάσει έχει.
Και αποκλείεται να μην τα ξέρει αυτά.
Αλλά ρε σεις με όλο το σκηνικό του καλοκαιριού,έστω ότι ο Ιβάν δεν μπορεί να το κάνει,τι έχει να κερδίσει με το να το τρενάρει κάποια χρόνια;
Σε τι θα τον βοηθήσει το τρεναρισμα;
Στα δικά μου μάτια αν μπήκε σε όλη αυτή την διαδικασία χωρίς να έχει την δυνατότητα να το κάνει μόνο να χάσει έχει.
Και αποκλείεται να μην τα ξέρει αυτά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- dionisisbasi, aivas19, margas
-
anaximandros4
Δικαίωμα σου , ο εκάστοτε Παπαμιμίκος αυτά που του λένε θα πει και μέχρι τώρα, πολλά από αυτά επαληθεύονται.xrisitsapa έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:17Να με συγχωρείς αλλά δε δίνω καμια βάση στο τι λέει ο Παπαμιμικοςanaximandros4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:12 Ο Παπαμιμίκος έδωσε ένα πλάνο για το πώς θα πάει η ιστορία με γήπεδο και προπονητικό, όταν έκανε δηλώσεις τον Απρίλιο.
Το να ξεπεράσουμε τον ύφαλο της ΓΓΑ για το προπονητικό το είχε πει και το είχε προσδιορίσει ότι θα γίνει τέλη Μαϊου
Άρα μέχρι νεωτέρας, ανατρέξετε σε αυτά που είχε πει
Γήπεδο θα γίνει πάντως
Το να βγάζεις "αίσθηση" ότι δεν θα γίνει το γήπεδο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- paok apo epilogi
Αν δε χτιστεί το γήπεδο θα δεις πως ο κόσμος θα ζητήσει τα ρέστα από τον Ιβάν. Τώρα, ότι και να πιστεύουμε εμείς δεν είναι στο χέρι μας οπότε καμία πρόβλεψη δεν έχει νόημα. Το γήπεδο πρέπει να έχει χτιστεί ως το 2030. Προηγούνται: 1. Η ανακαίνιση του Καυτατζογλείου 2. Η μετακόμιση εκεί 3. Η κατεδάφιση του ναού μας. Δε σκαμπάζω από μηχανιλίκι αλλά αυτά δείχνουν το χρονοδιάγραμμα.
32 χιλ δεν είναι μικρό όυτε σε περιορίζει εμπορικά (δεν ξέρω πόσο θα είναι)Kenny4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:22 Δεν ξέρω πότε θα υλοποιηθεί αλλά όταν γίνει αυτό εάν η χωρητικότητα είναι κάτω από 40 χιλιάδες, θα είναι έγκλημα. Το ότι τώρα δεν γεμίζει ούτε η Τούμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μέτρο σύγκρισης. Στο μέλλον θα υπάρχουν άλλες υποδομές και στο γήπεδο αλλα και στην πόλη. Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τον χουβαρντά με ξένα λεφτά, αλλά το γήπεδο μία φορά θα το φτιάξεις και θα το γευτούν 10+ γενιές.
Για εμένα το γήπεδο αποτελεί υποχρέωση του Ιβάν από το καλοκαίρι του 25. Έως τότε ήταν μια υπόσχεση η οποία πήρε δικαιολογημένη αναβολή λόγω του πολέμου.
Έχω υπομονή και χαίρομαι να πηγαίνω στην παλιά Τούμπα και θα χαρώ διπλά όταν πάω στην καινούρια.
Ας ανησυχούν όσοι θα ψάχνουν να βρουν νέα προβλήματα μόλις τελειώσουν τα παλιά.
Έχω υπομονή και χαίρομαι να πηγαίνω στην παλιά Τούμπα και θα χαρώ διπλά όταν πάω στην καινούρια.
Ας ανησυχούν όσοι θα ψάχνουν να βρουν νέα προβλήματα μόλις τελειώσουν τα παλιά.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- paok apo epilogi, leomatos88
Για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας παραείναι μικρό. Προφανώς δεν βρισκόμαστε ακόμη εκεί αλλά επιβάλλεται να υπάρχει δυνατότητα επέκτασης. Αλλιώς θα είναι σαν να βάζουμε ταφόπλακα στα ίδια μας τα όνειρα.aivas19 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:3732 χιλ δεν είναι μικρό όυτε σε περιορίζει εμπορικά (δεν ξέρω πόσο θα είναι)Kenny4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:22 Δεν ξέρω πότε θα υλοποιηθεί αλλά όταν γίνει αυτό εάν η χωρητικότητα είναι κάτω από 40 χιλιάδες, θα είναι έγκλημα. Το ότι τώρα δεν γεμίζει ούτε η Τούμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μέτρο σύγκρισης. Στο μέλλον θα υπάρχουν άλλες υποδομές και στο γήπεδο αλλα και στην πόλη. Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τον χουβαρντά με ξένα λεφτά, αλλά το γήπεδο μία φορά θα το φτιάξεις και θα το γευτούν 10+ γενιές.
35-40 ελεγαν θα ειναι. Πιστευω οτι θα ειναι καπου στην μεση. 38 δηλαδη.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Panx Romana
Το εγκεκριμένο μαστερπλαν αναφερει ότι στους χώρους του γηπέδου συμπεριλαμβάνωμενων των νέων πλατειών και των καταστημάτων μαξ χωρητικότητα 41926. Λογικά το γήπεδο θα είναι 35000 καθήμενων που για τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά καλά αν όχι και πολλά. Από λόγια θα θα θα γεμίσουμε θα κάνουμε θα ράβουμε χορτάσαμε. Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να κάνει αχανές γήπεδο απλά για να λέει ότι χωράει για τα ματς με ολυμπιακό. Ξεκάθαρα.ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας και @@ καλαβρεζικα. Αυτά είναι ωραία για σολντ αουτ στα καφέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- Dimitrisou, paok apo epilogi, leomatos88, nunies4, Panx Romana
''Δεν μπορούμε να πούμε σήμερα για την χωρητικότητα, έχει ενημερωθεί η εταιρία. Η χωρητικότητα θα προκύψει από την μελέτη της εταιρείας. Τα δεδομένα λίγο πολύ τα ξερουμε. Το ΠΔ μας δίνει δυνατότητα και για μεγαλύτερες χωρητικότητες, αλλά το ελάχιστο όριο είναι οι 35.000. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την βέλτιστη χωρητικότητα της Νέας Τούμπας.''
Απο την συνεντευξη του 22
Απο την συνεντευξη του 22