Πηγαίνω μπροστά στους οπαδούς μας και προσεύχομαι για την υγεία όλων, συμπεριλαμβανομένης και της αντίπαλης ομάδας, γιατί δεν θα ήθελα να δω την καριέρα κανενός να σταματήσει λόγω τραυματισμού. Προσεύχομαι επίσης για την οικογένειά μου, τη μητέρα και τον πατέρα μου, τα αδέρφια μου, την ανιψιά μου, την κοπέλα μου, αλλά και όποιον άλλο σκέφτομαι», εξηγεί και συνεχίζει… «Προσεύχομαι και για τυχαία πράγματα και μετά αφιερώνω λίγο χρόνο γιατί να εκτιμήσω πόσο μακριά έχω φτάσει για να είμαι ευγνώμων για αυτό. Και στο τέλος κάνω το σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό.
https://paokbc.gr/el/nea/sunenteuxeis/3 ... Tv43tT8WOg
Η σχέση μου με τους φιλάθλους είναι ο βασικός λόγος που επέστεψα στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όλοι μέσα στην ομάδα, προπονητές, παίκτες, όλος ο οργανισμός με δέχτηκε με πολύ όμορφο τρόπο. Πέρασα υπέροχα στη Θεσσαλονίκη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με έκαναν να νιώσω καλοδεχούμενος. Ακόμη και όταν ήρθε η οικογένειά μου, οι γονείς μου και τα αδέρφια μου, μας στήριξαν. Έκαναν την οικογένειά μου να αισθανθεί όμορφα, για αυτό και λέω ότι αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που ήθελα να επιστρέψω, για να κάνω κάτι μεγάλο και να το επιστρέψω πίσω στους οπαδούς για την αγάπη τους.
Ωραίος ο Breein. Φαίνεται να εκτίμησε τη φιλοξενία μας και τη τρέλα του κόσμου μας. Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει και να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα!
Κουβαλάει δικιά μας τρέλα