Ταινίες - σειρές

Απάντηση
Maklaz

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:14
Maklaz έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:09
leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:00

Άλλα που λέτε μου αρέσουν πολύ, άλλα λίγο, άλλα δεν τα γνωρίζω. Σαν το Dark, όμως, σειρά δεν υπάρχει.
Λέο υπάρχει και το 1899, από τους ίδιους. Το έκοψαν όμως και υπάρχει μόνο 1 σεζόν. Αξίζει όμως για το κάψιμο και μόνο.
Το είδες; Το είχα ξεκινήσει για αυτόν το λόγο, αλλά ούτε στο 10% δε μου φάνηκε να φτάνει το Dark. Το οποίο, αν και δε θυμάμαι πλέον τα γεγονότα, θυμάμαι ακόμα την εντύπωση που μου είχε προκαλέσει. Άνετα το ξανάβλεπα, σε κάποια χρόνια.
Ναι το είχα δεί όταν βγήκε. Σίγουρα δεν φτάνει το dark αλλά δεν ξέρουμε και που ήθελαν να το φτάσουν καθώς κόπηκε.

Και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω με το dark αλλά φοβάμαι το χάος που θα έρθει ξανά στο μυαλό μου. Θυμάμαι τότε που έπαιζε υπήρχε και μια σελίδα που είχε ένα tree diagram με τους πρωταγωνιστές εξηγώντας το τώρα-πριν-μετά του κάθε ένα μπας και βγει άκρη.
These users thanked the author Maklaz for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:23

Ναι το είχα δεί όταν βγήκε. Σίγουρα δεν φτάνει το dark αλλά δεν ξέρουμε και που ήθελαν να το φτάσουν καθώς κόπηκε.

Και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω με το dark αλλά φοβάμαι το χάος που θα έρθει ξανά στο μυαλό μου. Θυμάμαι τότε που έπαιζε υπήρχε και μια σελίδα που είχε ένα tree diagram με τους πρωταγωνιστές εξηγώντας το τώρα-πριν-μετά του κάθε ένα μπας και βγει άκρη.
Χάος μεν, ταξινομημένο όμως δε. Περιττό να πω ότι το είδα μονοκούκι, αφού ολοκληρώθηκε, και είχα παρανοήσει! :lol:
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Το Dark το ειδα τρεις φορες
Την πρωτη κύκλο κυκλο οταν έβγαινε
Τη δεύτερη όλο μαζί
Η τριτη ηταν η καλύτερη!
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
Maklaz, leomatos88
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Κι εγώ το έχω δει δύο φορές το Dark, αλλά τώρα που μου το ξαναφέρατε στο μυαλό, μιας κι έχει περάσει καιρός, παίζει να του ρίξω και μία τρίτη ματιά. Σειράκλα.
These users thanked the author wickerman for the post:
leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Maklaz τι παιζει με το dark;
Κανε μια μικρη περιγραφη ανα θες.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 07:38 Maklaz τι παιζει με το dark;
Κανε μια μικρη περιγραφη ανα θες.
Θα προσπαθήσω για μικρή περιγραφή αλλά το βάθος που έχει δεν μπορεί να αποτυπωθεί με τίποτα.

Ανήκει στην κατηγορία Sci-fi θρίλερ.

Ξεκινάει με την εξαφάνιση ενός παιδιού σε μια μικρή γερμανική πόλη και μετά το χάος. Έχει να κάνει με χωροχρόνο, ταξίδια στο παρελθόν και μέλλον σε ένα μοτίβο που στην αρχή σου μοιάζει παράλογο αλλά δένουν όλα τόσο περίεργα ομαλά αν κάνεις το catch(δεν θα το κάνεις :lol: , αυτή η φύση της και θα σου ριμαξει το μυαλό)

Είναι ακραίο αυτό που έχουν φτιάξει και ενώ καταναλώνεις επεισόδια, λες δεν γίνεται να έχει και άλλο.
Θα σε κάνει να σκεφτείς πάρα πολύ, δεν συγχωρεί λάθη, δεν πρέπει να γυρίσεις δευτερόλεπτο το βλέμμα σου.

Ολοκληρώθηκε σε 3 σεζόν με ένα από το πιο ικανοποιητικά και ολοκληρωμένα φινάλε.

Μυστικό: θα την δεις στην γλώσσα τους, τα Γερμανικά. Μην το γυρίσεις στα Αγγλικά γιατί χάνει αρκετά. Θυμάμαι πως η υπομονή που της είχα δώσει ήταν μέχρι το 6 επεισόδιο και μετά είχε κάνει το άνοιγμα της.

Θα σου πρότεινα και το el encargado ή αλλιώς the boss, έχει να κάνει με την ψυχολογία του ανθρώπου, την ευγένεια, την πειθώ, τον έλεγχο και την χειραγώγηση, σου δίνει την ταξική σχέση ανάμεσα σε αυτόν που "υπηρετεί" και σε αυτούς που "εξουσιάζει"(θα το καταλάβεις σχετικά νωρίς αυτό).
Και σε αυτήν θα αναρωτηθείς τι άλλο έχει να δώσει, αλλά ο Ελισέο(πρωταγωνιστής) δεν θα σε αφήσει έτσι.
Φαίνεται αθώα αλλά δεν είναι με τίποτα.

Must watch!
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Φιλε Maklaz φοβερη περιγραφη!
Πιστευω θα μου αρεσει.
Πρεπει να τη δουμε ολοι μαζι με τον αδελφο τον leo!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”