Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Thax έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 23:26 Η ομάδα στην περιφέρεια έχει έλλειψη σε ύψος και άμυνα. Από την στιγμή που έκλεισαν Foster έπρεπε να πήγαιναν σε άλλο τύπου 2. Στυλ Μοκόκα. Τyree και Foster είναι ιδίου τύπου. Αλλά επιλογή του Τρινκέρι είναι οπότε αυτός ξέρει καλύτερα από εμένα.
Το τριάρι που θα έρθει θα έχει σίγουρα άμυνα και τρίποντο. Είμαι πολύ περίεργος να δω την επιλογή του Ιταλού. Με Περσίδη από πίσω είσαι καλυμμένος.
Στο 4 έχουμε το θηρίο και τον Χουγκάζ. Ο Moore 4 είναι μόνο υπό συνθήκες. Άμυνα με τα μάτια, πόδια αργά, σουτ αξιοπρεπές αλλά με λίγες προσπάθειες. Θα προτιμούσα κάτι άλλο στη θέση του Moore.
Στο 5 θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι πιστεύει ο κόσμος. Ο Alexander είναι φοβερός παίκτης και ο Ομορούγι θα είναι η φετινή έκπληξη. Έχεις και τον Moore.
Προβλέπω στη μέση της χρονιάς να πάμε σε αλλαγή Moore με άλλον που θα πατάει καλύτερα στο 4. Εκτός αν το 3 που θα φέρουμε πατάει και στο 4 υπό συνθήκες.
Τώρα για Τολιόπουλο δεν νομίζω πως παίζει, πολλά λεφτά και σε θέση που είμαστε γεμάτοι. Επίσης ακόμα ένας κοντός...δεν γίνεται να είσαι μόνιμα με παίκτη mismatch συνέχεια στην άμυνα με Hudgins ή Τολιόπουλο.
Αν έχουν διάθεση να σπαταλήσουν λεφτά ας πάνε όλα στο 3 και να έρθει παίκτης που θα ζαλιστούμε.
Έχουμε υποτιμήσει την προσθήκη Καλάθη. τα 15-20 λεπτά που θα δίνει θα είμαστε άλλη ομάδα. Πέρσι έπαιζε 23 λεπτά, αντέχει γιατί είναι σκυλί στην προπόνηση.
Επίσης μην ακούτε τις ηλίθιες αναλύσεις πως ο Άρης έκανε καλύτερες μεταγραφές. Και μην υποτιμάτε το γεγονός πως έχουμε παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους στο Eurocup. Παίζει τεράστιο ρόλο. Ο Τρινκιέρι είναι 10 φορές καλύτερη επιλογή από τον Σπανούλη που μας έχουν σπάσει τα αρχίδια με εναν προπονητή που πέρσι έχασε όλους τους τίτλους με budget 4 φορές μεγαλύτερο από τους άλλους, φέτος έφυγε και η Μονακό με χίλια προβλήματα πήρε τον τίτλο. Ο Ιταλός έχει μαζέψει τίτλους και έχει γνώση και εμπειρία να στήνει ομάδες.
Η ομάδα μέσω των δημοσιογράφων έλεγε θα πάει για 8 ξένους.

Βλέποντας το τι έχει κάνει ο ανταγωνισμός δεν θα μου φαινόταν περίεργο να πάμε για 2 παίχτες και να έχουμε 9 ξεβους. Δηλαδή ένα 3ρι από Ευρωλίγκα (ιδανικά 3ρι-4ρι) και έναν ακόμα από ΝΒΑ αν βρει ο Τσιάρας.
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πάντως αυτόν τον βασικό 3αρι που αναμένουνε, αν τον βάλουμε και να πατάει στο 4 όπως λέτε, θα πρέπει ο καϋμένος να παίζει κάπου 35' ...

Για τη συμμετοχή των παικτών πραγματικά έχω απορία.
Τα προηγούμενα χρόνια-που δεν είναι πια πυξίδα στο νέο ρόστερ των πολλών εκατομμυρίων- είχαμε συνηθίσει όταν βρίσκαμε παίκτη να κάνει τη δουλειά, να του πίνουμε το αίμα σε χρόνους συμμετοχής. Δεν έχω και καλή μνήμα αλλά κάτι Λάζους , Μούλα, Δήμους κτλ. δε τους βγάζαμε από το παρκέ ούτε για κατούρημα...
Έτσι, θέλω να δω τώρα πόσο θα κάθεται πάγκο ο Καλάθης και το 3αρι ας πούμε...δε θα μου κάνει εντύπωση όταν σφίγγουν τα γάλατα να βγάζουν αγώνα με 30αρια λεπτών συμμετοχής...
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 09:32 πάντως αυτόν τον βασικό 3αρι που αναμένουνε, αν τον βάλουμε και να πατάει στο 4 όπως λέτε, θα πρέπει ο καϋμένος να παίζει κάπου 35' ...

Για τη συμμετοχή των παικτών πραγματικά έχω απορία.
Τα προηγούμενα χρόνια-που δεν είναι πια πυξίδα στο νέο ρόστερ των πολλών εκατομμυρίων- είχαμε συνηθίσει όταν βρίσκαμε παίκτη να κάνει τη δουλειά, να του πίνουμε το αίμα σε χρόνους συμμετοχής. Δεν έχω και καλή μνήμα αλλά κάτι Λάζους , Μούλα, Δήμους κτλ. δε τους βγάζαμε από το παρκέ ούτε για κατούρημα...
Έτσι, θέλω να δω τώρα πόσο θα κάθεται πάγκο ο Καλάθης και το 3αρι ας πούμε...δε θα μου κάνει εντύπωση όταν σφίγγουν τα γάλατα να βγάζουν αγώνα με 30αρια λεπτών συμμετοχής...
Κοιταξε μπορεις να κανεις πολλα σχηματα πχ

- Καλαθης, Ταιρι, Χουγκαζ, Γκρει, Αλεξαντερ
- Χατζινς, Φοστερ, 3ρι, Χουγκαζ, Μουρ
κτλπ

Προσπαθεις να φτιαξεις μια ομαδα με 12-14 ισαξιους παιχτες, απλα οταν εχει περιορισμο στους ξενους στην Ελλαδα σε βολευει να εχεις ξενους που πατανε σε πανω απο μια θεσεις.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ερώτηση: ο Ομορούγι είναι μόνο 5. Ο Αλεξάντερ μπορεί να παίξει δίπλα του (ή δίπλα στον Μουρ) ως 4; εννοώ για λίγα λεπτά αν χρειαστεί σχήμα twin towers
Berliner

Δημοσίευση από Berliner »

ερώτηση: ο Ομορούγι είναι μόνο 5. Ο Αλεξάντερ μπορεί να παίξει δίπλα του (ή δίπλα στον Μουρ) ως 4; εννοώ για λίγα λεπτά αν χρειαστεί σχήμα twin towers
δεν παιζει 4 καθολου φιλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Berliner την Παρ 03 Ιούλ 2026, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 11:04 ερώτηση: ο Ομορούγι είναι μόνο 5. Ο Αλεξάντερ μπορεί να παίξει δίπλα του (ή δίπλα στον Μουρ) ως 4; εννοώ για λίγα λεπτά αν χρειαστεί σχήμα twin towers
Το Μουρ - Ομορουγι θα το δεις, το ειδες και φετος. Το Ομουρουγαρος - Αλεξαντερ δεν δουλευει
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

1. Justin Anderson
2. Braian Angola
3. Juan Ronel Toscano-Anderson

Justin Anderson ηθελα χθες, νομιζω ξεκαθαρα αυτο που λειπει απο το ροστερ

These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 4):
rockcity4, Dimitris_L4, Kevin, SCIFO
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Για πείτε τίποτα για τους 2 Άντερσον.
Ύψος, τρίποντο, άμυνα, αθλητικότητα..;
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:15 Για πείτε τίποτα για τους 2 Άντερσον.
Ύψος, τρίποντο, άμυνα, αθλητικότητα..;
Ο Justin Anderson τα εχει ολα, ειναι στα 33 στη Ντουμπαι. Λογικα με τους παιχτες που πηρε/εχει η Ντουμπαι (Μπλόσομγκεϊμ, Μπερτανς, κτλπ) μπορει να μην τον υπολογιζουν. Για το Eurocup ειναι πολυτελεια, 1.98 και αρκετα αθλητικος. Αριστεροχειρας με καλο σουτ παταει και στο 3 και στο 4. Εκανε καλες χρονιες στη Μπαρτσα και στη Ντουμπαι.

rockcity4
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, βασισμένο σε υποθετικές προϋποθέσεις.
Ας πούμε ότι η ομάδα φέτος είναι / γίνεται πάρα πολύ καλή, δηλαδή πραγματικά ανταγωνιστική στο Γιούροκαπ, αλλά και φέρνοντας στα όριά τους, στο πρωτάθλημα, τους βρικόλακες.
Και ας πούμε ότι σου δίνεται από του χρόνου η δυνατότητα να παίξεις στη Γιούρολιγκ.
Θα φτιάξεις ρόστερ από την αρχή, ανεβάζοντας το επίπεδο κατακόρυφα;
Ή θα κρατήσεις αρκετούς από τους φετινούς, κάνοντας λίγες, στοχευμένες, από άλλο ράφι, κινήσεις;
Με άλλα λόγια, μιας και δεν ξέρω τίποτα για τους παίχτες πλην του Καλάθη, είναι η ομάδα που φτιάχνεται φέτος μίας χρήσης ή έχει τα περιθώρια να χτίσεις επάνω της τον ΠΑΟΚ της επόμενης πίστας;
These users thanked the author leomatos88 for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:47 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, βασισμένο σε υποθετικές προϋποθέσεις.
Ας πούμε ότι η ομάδα φέτος είναι / γίνεται πάρα πολύ καλή, δηλαδή πραγματικά ανταγωνιστική στο Γιούροκαπ, αλλά και φέρνοντας στα όριά τους, στο πρωτάθλημα, τους βρικόλακες.
Και ας πούμε ότι σου δίνεται από του χρόνου η δυνατότητα να παίξεις στη Γιούρολιγκ.
Ή θα κρατήσεις αρκετούς από τους φετινούς, κάνοντας λίγες, στοχευμένες, από άλλο ράφι, κινήσεις;
Με άλλα λόγια, μιας και δεν ξέρω τίποτα για τους παίχτες πλην του Καλάθη, είναι η ομάδα που φτιάχνεται φέτος μίας χρήσης ή έχει τα περιθώρια να χτίσεις επάνω της τον ΠΑΟΚ της επόμενης πίστας;
Μπορείς να χτίσεις πάνω της. Δες περσινή Βαλένθια. Κράτησε κορμό από την ομάδα που είχε στο EuroCup.
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
SCIFO, leomatos88
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:47 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, βασισμένο σε υποθετικές προϋποθέσεις.

Οι περισσότεροι παίχτες έχουν έρθει με συμβόλαια διετίας.
Νομίζω οτι αυτό απαντάει σε πολλά.
These users thanked the author obanebane for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Κρατας κορμο, κρατας πχ Αλεξαντερ 2ο ψηλο, Μπαζινα, Χουγκαζ, Καλαθη, Ταιρι 2ο...

Κοιτα τωρα την Μπεσικτας εχει κρατησει κορμο απο περυσι Ζιζιτς, κτλπ.
leomatos88
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

obanebane έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:05

Οι περισσότεροι παίχτες έχουν έρθει με συμβόλαια διετίας.
Νομίζω οτι αυτό απαντάει σε πολλά.
Δε λέει και κάτι αυτό.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η ερώτηση απευθύνεται στο φόρουμ ή προς τη διοίκηση που δίνει τα λεφτά? επίσης τί ρωτάς ακριβώς: βάζει ο ταιρί του χρόνου 25 πόντους μέσο όρο στο eurocup, αν θα τον αλλάζαμε με τον κάρσεν εντουαρντς ας πούμε? ή ρωτάς αν ο χάτζινς βάζει 11 πόντους στην α1, αν θα τον αλλάζαμε με τον Φρανσίσκο? Η Τσέλσι αν κάνει παπάδες φέτος με τον αλόνσο στον πάγκο και πάει τσουλου, τί θα έκανε του χρόνου? Θα ενισχυόταν ή όχι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”