Τον αδικείς! Αυτός θα ξαναβάλει το τραίνο στις ράγες και θα μας οδηγήσει σε μεγάλες διοργανώσεις και ΤΙΤΛΟΥΣ!
FIFA World Cup 2026
Re: FIFA World Cup 2026
- These users thanked the author GEOL for the post:
- navigator11
- Σουριναμέζος
Άρα είμαστε Αυστρία Πορτογαλία Αλγερία, να καλυφθούμε δλδ γιατί θα μας παρουν με τις πετριέςΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 08:28 Στις 22:00 οι Ισπανοί παίζουν με τους Αυστριακούς που θα λυσσάξουν μετά την αποτυχία της Γερμανίας και στις 02:00 ο CR7 και οι συν αυτώ θα διαλύσουν τους Κροάτες.
Στις 06:00 οι Αλγερινοί θα τα δώσουν όλα κόντρα στους Ελβετούς.
- ΑποστόληςΑ
Δεν αντέχεται ο χάρτινος.
- These users thanked the author Miles for the post (total 5):
- DamoN, Kabamaru11, rockcity4, Σουριναμέζος, navigator11
- kataramenos5
Ο Μουργκ δε ξεκινησε?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- DamoN, danirifle
-
black death
Έχεις τον χάρτινο, έχεις και τους φιλάθλους να τσιρίζουνε μόλις βλέπουνε Πενέλοπε.
- WeWillRockYou
Ο Αντελίνο πάντως δεν έχει προλάβει να δει πολύ Μουντιάλ λόγω υποχρεώσεων φέτος, μόλις δήλωσε στην ΕΡΤ.
Μέρα Νύχτα δουλεύουν με Μάτος
Μέρα Νύχτα δουλεύουν με Μάτος
Τόσα χρόνια βλέπω την προσπάθεια των e-games να αποδώσουν ρεαλιστικά εικόνα και κίνηση ενός ποδοσφαιρικου αγώνα.
Σήμερα στο Ισπανία-Αυστρία, ίσως ο φωτισμός από την οροφή, ίσως η ανάλυση της εικόνας, ίσως δεν ξέρω τι, ήταν ηπρώτη φορά που ένιωθα πως η πραγματική εικόνα προσπαθεί να αποδώσει ρεαλιστικα ενα ηλεκτρονικό παιχνίδι..
Αληθινά κάποιες στιγμές ρώταγα το γιο μου αν βλέπουμε live πραγματικό αγώνα ή fifa
Σήμερα στο Ισπανία-Αυστρία, ίσως ο φωτισμός από την οροφή, ίσως η ανάλυση της εικόνας, ίσως δεν ξέρω τι, ήταν ηπρώτη φορά που ένιωθα πως η πραγματική εικόνα προσπαθεί να αποδώσει ρεαλιστικα ενα ηλεκτρονικό παιχνίδι..
Αληθινά κάποιες στιγμές ρώταγα το γιο μου αν βλέπουμε live πραγματικό αγώνα ή fifa
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- leomatos88, SCIFO
- Shivaspace
ξύπνα λιβάκοβιτς..
50 χρονών έγινε ο ρονάλντο στο 110
η επιλογή να πας για γκόλ αντί να κρατήσεις τη μπάλα στο κόρνερ, ενώ προκρίνεσαι και θέλει μισό λεπτό για να λήξει ο αγώνας, πρέπει να έχει πάνω απο 80% πιθανότητα να το φάς στην επόμενη φάση..το κατάφερε ο μικρός κονσεισάο, μόνο που το γκόλ ήταν τελικά οφσάιντ
50 χρονών έγινε ο ρονάλντο στο 110
η επιλογή να πας για γκόλ αντί να κρατήσεις τη μπάλα στο κόρνερ, ενώ προκρίνεσαι και θέλει μισό λεπτό για να λήξει ο αγώνας, πρέπει να έχει πάνω απο 80% πιθανότητα να το φάς στην επόμενη φάση..το κατάφερε ο μικρός κονσεισάο, μόνο που το γκόλ ήταν τελικά οφσάιντ
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- nunies4