Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ:
Τα τοπικ των Omoruyi και Tyree πρέπει να μεταφερθουν στη σεζον 2026-27
viewtopic.php?t=10466
viewtopic.php?t=10387
Τα τοπικ των Omoruyi και Tyree πρέπει να μεταφερθουν στη σεζον 2026-27
viewtopic.php?t=10466
viewtopic.php?t=10387
@Equalizer , συγνώμη που παίρνω το θάρρος να ρωτήσω.
Γιατί δεν κλειδώνεις τα τοπικ του forum στους guest;
Υπάρχει κάποια σκέψη πάνω σε αυτό;
1300+ επισκέπτες;
Γιατί δεν κλειδώνεις τα τοπικ του forum στους guest;
Υπάρχει κάποια σκέψη πάνω σε αυτό;
1300+ επισκέπτες;
Αρμενική βίζιτα μας κάνουν, ούτε στον ΑΣ τέτοια αναμονή για εγγραφές.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- paokkerkir, Unpsofable78
@Equalizer μου έχεις σβήσει 3 - 4 ποστ από το τόπικ του ΑΣ, αλλά το ποστ του @Maklaz που λέει ότι ο Τέλης θα φύγει και θα αφήσει στάχτες, δεν το σβήνεις.
Γιατί;
Γιατί;
Απαράδεκτο αυτό που κάνεις @Taseos.
Έχω κάνει μια ερώτηση στον admin και έρχεσαι να κάνεις πλάκα από κάτω και να σπαμάρεις.
Έχω κάνει μια ερώτηση στον admin και έρχεσαι να κάνεις πλάκα από κάτω και να σπαμάρεις.
Κατ αρχάς
Σε (ακόμα) μια τεταμένη κατάσταση που επικρατεί, καλό είναι να προσέχουμε με τα ποστ. Διαγράφηκαν μερικά που ήταν μη σχετικά.
Από εκεί και πέρα Σπέσιαλ τα ποστ δεν διαγράφονται απλώς, έχουν και αιτιολόγηση. Στη δική σου περίπτωση ήταν πως αποτελούν όλα τα πιο πρόσφατα σπαμ με επαναλαμβανόμενες προκλήσεις προς άλλα μέλη.
Το να πεις τη γνώμη σου για ένα θέμα του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν είναι έντονη, παραμένει θεμιτό
Το να πηγαίνεις κάτω από άλλα ποστ και να καλύπτεις με δόσεις ευγένειας μια πρόκληση, δεν είναι.
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις των άλλων, μπορείς να τις στηλιτεύσεις με δομή, οχι με μανδύα.
Επίσης, έχεις δεχθεί παράπονα τόσο από τη διαχείριση επι μακρόν, όσο και από άλλα μέλη, σχετικά με πολλά ποστ σου, πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος, και αδιαφόρησες χωρίς να εξηγήσεις τίποτα.
Μονά ζυγά μονόζυγα, δεν γίνεται.
Το ποστ περί Μυστακίδη λοιπόν όπως έχω ΗΔΗ εξηγήσει στο αντίστοιχο τοπικ, είναι έκφανση του ίδιου προβλήματος που δημιουργησαν μόνοι τους πέρυσι θεσμικοί και μη θεσμικοί παράγοντες. Ξεσηκώνοντας αγανάκτηση και κατακραυγή, ευθύνη για την οποία οχι μόνο δεν ανέλαβαν, αλλά παριστάνουν και τους θιγμένους από πάνω. Σε αυτό το βαθμό και υπό αυτό το πρίσμα, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φιμώσω το λαϊκό αίσθημα και την αγανάκτηση, ούτε να παριστάνω πως δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση σε μεγάλο (οχι σε όλο) κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να αποδείξουν τις σωστές τους προθέσεις. Εως ότου ο λαός που συχνότατα επικαλούμαστε πως "έχει κριτήριο" να πειστεί πως δεν κινδυνεύει.
Σε (ακόμα) μια τεταμένη κατάσταση που επικρατεί, καλό είναι να προσέχουμε με τα ποστ. Διαγράφηκαν μερικά που ήταν μη σχετικά.
Από εκεί και πέρα Σπέσιαλ τα ποστ δεν διαγράφονται απλώς, έχουν και αιτιολόγηση. Στη δική σου περίπτωση ήταν πως αποτελούν όλα τα πιο πρόσφατα σπαμ με επαναλαμβανόμενες προκλήσεις προς άλλα μέλη.
Το να πεις τη γνώμη σου για ένα θέμα του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν είναι έντονη, παραμένει θεμιτό
Το να πηγαίνεις κάτω από άλλα ποστ και να καλύπτεις με δόσεις ευγένειας μια πρόκληση, δεν είναι.
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις των άλλων, μπορείς να τις στηλιτεύσεις με δομή, οχι με μανδύα.
Επίσης, έχεις δεχθεί παράπονα τόσο από τη διαχείριση επι μακρόν, όσο και από άλλα μέλη, σχετικά με πολλά ποστ σου, πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος, και αδιαφόρησες χωρίς να εξηγήσεις τίποτα.
Μονά ζυγά μονόζυγα, δεν γίνεται.
Το ποστ περί Μυστακίδη λοιπόν όπως έχω ΗΔΗ εξηγήσει στο αντίστοιχο τοπικ, είναι έκφανση του ίδιου προβλήματος που δημιουργησαν μόνοι τους πέρυσι θεσμικοί και μη θεσμικοί παράγοντες. Ξεσηκώνοντας αγανάκτηση και κατακραυγή, ευθύνη για την οποία οχι μόνο δεν ανέλαβαν, αλλά παριστάνουν και τους θιγμένους από πάνω. Σε αυτό το βαθμό και υπό αυτό το πρίσμα, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φιμώσω το λαϊκό αίσθημα και την αγανάκτηση, ούτε να παριστάνω πως δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση σε μεγάλο (οχι σε όλο) κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να αποδείξουν τις σωστές τους προθέσεις. Εως ότου ο λαός που συχνότατα επικαλούμαστε πως "έχει κριτήριο" να πειστεί πως δεν κινδυνεύει.
Ακόμα και σε αυτό το τόπικ σβήνεις ποστ;
Έτσι δεν μπορεί να γίνει διάλογος.
Έτσι δεν μπορεί να γίνει διάλογος.
Καλά δεν παραπονέθηκες πως σε ειρωνεύονταν με άσχετα ποστ άλλα μέλη; Ε είχες όντως δίκιο. Ήταν οφ τοπικ και άσχετα, και τα έσβησα.
Τι συζητάμε;
Τι συζητάμε;
Το δικό μου το ποστ, σε αυτό το.τόπικ, γιατί το έσβησες;
Κάντο σε παρακαλώ επαναφορά.
Κάντο σε παρακαλώ επαναφορά.
Αυτό εδώ είναι το μόνο ουσιώδες ποστ που δεν εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις. Και έμεινε στη θέση του.Special 4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:42 @Equalizer μου έχεις σβήσει 3 - 4 ποστ από το τόπικ του ΑΣ, αλλά το ποστ του @Maklaz που λέει ότι ο Τέλης θα φύγει και θα αφήσει στάχτες, δεν το σβήνεις.
Γιατί;
Αν έχεις κάτι άλλο ουσιώδες και ΒΑΣΙΜΟ να πεις, ελευθερα
Αν πάλι θες να πατάς πάνω σε παροδικά θέματα που είναι λογικό να προκύπτουν σε ερασιτεχνικό οπαδικό σαιτ, όπως το "γιατί δεν μαλώσατε αυτόν που πριν δυο λεπτά μου είπε κάτι άσχημο" ή παρόμοια ποστ, τότε είναι οφ τοπικ, δυσφημιστικά για το σαιτ και σιγοντάρουν έναν αέναο καυγά. Και είναι και άκρως άδικα για την προσπάθειά που κάνουμε αισίως δυο δεκαετίες εδώ μέσα.
Αυτή την ώρα που μιλάμε δίνω σημασία στο παράπονό σου και σου εξηγώ τι συνέβη
Το ακους ως εξήγηση; Καλώς.
Δεν σου αρέσει; Συγχαρητήρια
Το ακούω ρε συ φίλε..
Το ακούω.
Ok.
Κατάλαβες το point.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.
Δεν θέλω κάτι άλλο. Thanks.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Το ακούω.
Ok.
Κατάλαβες το point.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.
Δεν θέλω κάτι άλλο. Thanks.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Απαντάω εδώ και όχι στο άλλο τοπικ για να μην το ξεχειλώσουμε.
Γιατί ρε συ @Special 4 κυνηγάς φαντάσματα;
Είναι 3η φορά που το κάνεις μαζί μου.
Την πρώτη φορά, το καλοκαίρι στου Ιβάν το τοπικ που δεν σου έδωσα σημασία γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και δεν ήθελα να το συνεχίσω.
Την δεύτερη φορά, στα οικονομικά, και αφού πρώτα με έσυρες ένα σωρό πράγματα δίχως καμία υπόσταση, σου απάντησα με επιχειρήματα χωρίς να δημιουργώ το παραμικρό θέμα.
Αυτήν την στιγμή, δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να πετύχεις.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, απλά προσπέρασα τα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θίγεσαι και σου φταίω πάλι εγώ.
Λέω την άποψη μου και εκφράζω τις φοβίες μου. Σήμερα είμαι εγώ αλλά σου "χτύπησε", εχθές ήσουν εσύ και ήταν όλα καλά - και έτσι πρέπει να είναι.
Δεν πρόκειται να συμφωνήσω μαζί σου (ειδικά μετά τα 3 σκηνικά) ούτε στην τελεία που βάζεις, αυτό όμως δεν μου επιτρέπει να δημιουργώ θέματα εναντίον σου ούτε να προσπαθώ να εκμαιεύω πράγματα.
Γιατί ρε συ @Special 4 κυνηγάς φαντάσματα;
Είναι 3η φορά που το κάνεις μαζί μου.
Την πρώτη φορά, το καλοκαίρι στου Ιβάν το τοπικ που δεν σου έδωσα σημασία γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και δεν ήθελα να το συνεχίσω.
Την δεύτερη φορά, στα οικονομικά, και αφού πρώτα με έσυρες ένα σωρό πράγματα δίχως καμία υπόσταση, σου απάντησα με επιχειρήματα χωρίς να δημιουργώ το παραμικρό θέμα.
Αυτήν την στιγμή, δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να πετύχεις.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, απλά προσπέρασα τα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θίγεσαι και σου φταίω πάλι εγώ.
Λέω την άποψη μου και εκφράζω τις φοβίες μου. Σήμερα είμαι εγώ αλλά σου "χτύπησε", εχθές ήσουν εσύ και ήταν όλα καλά - και έτσι πρέπει να είναι.
Δεν πρόκειται να συμφωνήσω μαζί σου (ειδικά μετά τα 3 σκηνικά) ούτε στην τελεία που βάζεις, αυτό όμως δεν μου επιτρέπει να δημιουργώ θέματα εναντίον σου ούτε να προσπαθώ να εκμαιεύω πράγματα.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Unpsofable78, leomatos88