Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Μπαρκαρούτσος

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σε γήπεδο 8500 δεν γίνεται να διατεθούν πάνω από 5000 διαρκείας. Ειδικά σε έναν χώρο (Ελλάδα) όπου επιτρέπονται έως 10 μεταβιβάσεις.
Θυμηθείτε το σολντάουτ στο ποδόσφαιρο επί Ευρωβουλευτή. 21,000 διαρκείας ήταν.
Tolaros έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 13:16 Εννοείται κάθε απούλητο διάρκειας σε μπάλα ή μπάσκετ είναι ξεφτίλα όταν μιλάμε για ομάδα που κυριαρχεί οπαδικά σε ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα.
Οι δικαιολογίες του κόσμου που δεν πάει γήπεδο αλλά δεν αφήνει ούτε καρέκλα καφετέριας ελεύθερη έχουν στερέψει
Αυτά ίσχυαν και τα χρόνια προ Χατζόπουλου; Διότι εγώ θυμάμαι χρονιές με τριψήφια πουλημένα διαρκείας. Με πολλά αγορασμένα από ΣΦ του εξωτερικού..
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Tolaros έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 13:16 Εννοείται κάθε απούλητο διάρκειας σε μπάλα ή μπάσκετ είναι ξεφτίλα όταν μιλάμε για ομάδα που κυριαρχεί οπαδικά σε ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα.
Οι δικαιολογίες του κόσμου που δεν πάει γήπεδο αλλά δεν αφήνει ούτε καρέκλα καφετέριας ελεύθερη έχουν στερέψει
Επειδή αναφέρεσαι στην υπεροχή του ΠΑΟΚ στη Μακεδονία, δεν είναι το ίδιο να δώσεις 5-10€ στο καφε της πλατείας για ενα ματσακι με το να πληρώσεις βενζίνη φαι καφέ και να κατέβεις Θεσσαλονίκη, για έναν απλό αγώνα πρωταθλήματος. Όσο υπάρχει ακρίβεια η επαρχία δεν θα μπορέσει να γεμίσει μόνη της το γήπεδο. Πρέπει να βοηθήσει η πολη, στην οποία υποτίθεται είμαστε διπλάσιοι από τους άλλους.
These users thanked the author st4this for the post (total 2):
katafraktos, kataramenos5
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν μπορώ να διαβάζω δικαιολογίες από ανθρώπους που θέλουν παίκτες από την πρεμιέρ και το τοπ3 στη μπάλα και δε μπορούν να πουλήσουν 20.000 διαρκείας κοψοχρονιά και nbaers στο μπάσκετ αλλά δε μπορούν να δώσουν 7000 διαρκείας σε κλειστό γήπεδο. Πολλά μεγάλα λόγια, ιστορίες για το 80. Κάτι σαν τους έλληνες που περηφανεύονται για την αρχαία Ελλάδα μετά απο2500 χρόνια όντας άχρηστοι να προσφέρουν κάτι εδώ και 2500 χρόνια
These users thanked the author Taseos for the post:
felix 4
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

Δικαιολογια ειναι οτι για να κατεβει καποιος απο επαρχια εστω και για ενα ματς θελει δυσαναλογα πολλα σε σχεση με καποιον που μενει διπλα?
Και μαλιστα οταν αντιστοιχα οι μισθοι στην επαρχια ειναι πολυ χαμηλοτεροι?
Τελος παντων μια χαρα θα πουλησουν τα διαρκειας, ειδικα αν η δυνατη κινηση στο 3 συμπεσει με την αρχη της διαθεσης τους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπερδεμενη κατασταση ,μπερδεμενοι κι εμείς .
12 χρονια αν τα θυμάμαι καλα ,το παιρνω σερι.Φετος ,μετα το Γεναρη και τις ιστοριες με τα χρεη , πατησα μια φορα κι αυτη ηταν με το Μαρουσι που ηταν must win για τη τριτη θεση κι ειχαμε την ιδια μερα τον τελικο με οφη.
Αν δεν ηταν ο Τρινκιερι θα το σκεφτομουν πολυ φετος.Δεν ειναι υποχρεωση πλεον,δεν ειναι αναγκη να σωθει η ομαδα.Ο στοχος επιτευχθει.
Νομιζω αρκετοι που στραβωσανε μετα το Γεναρη για τους ιδιους λογους θα το σκεφτουν διπλα.Δε μετρανε μονο τα φραγκα ,οι παικταραδες και οι τιτλοι,υπαρχουν κι αλλοι παραμετροι στην ψυχοσυνθεση του ΠΑΟΚτση .
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
theo86, st4this
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ακριβώς .
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα και στόχους να έχει όταν ξεκινάς με το Μότο είμαι ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης μπάσκετ στην Ευρώπη και στο άθλημα δεν έχει όρια τύπου cost control , ε όσο να ναι περιμένεις συνέχεια βόμβες. Δεν φαίνεται ως αυτό που παρουσιάστηκε. Και δνε είχε υποχρέωση να είναι αυτό που παρουσιάστηκε. Μόνος του το επεδίωξε, και φυσικά φάνηκε ως τώρα ανακόλουθος. Από μπατζετ 15 20 εκ πήγαμε στα σιγά σιγά και να χτίσουμε. Μιλάμε για αυτογκόλ χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τασεος αυτο το μοτο δεν το χει πει ο ιδιος κακως του το αποδιδεις.
Υπαρχουν πολλοι παρατρεχαμενοι και πιθανως πικραμενοι (γιατι?) απ
το Βανια που μπορει να λενε οτι θελουν,για δικους τους λογους.
Ο τυπος ειχε 4 δις περιουσια και κρυβοτανε κυριολεκτικα για χρονια .
Δεν ειναι του στυλ του να κοκορευται και να φαινεται καμποσος.
Τουλαχιστον μεχει τωρα αυτη την εντυπωση εχω.
Στις συναναστροφες με τον κοσμο ειναι αυτο το συνεσταλμενο
"ανθρωπακι" (οσο ανθρωπακι μπορει να ναι ενας billionaire )
που ειδαμε στην πρωτη ομιλια του στο παλατακι
Ενα ανθρωπος που δυσκολευεται να πει 4-5 κουβεντες σε πολυ κοσμο.
Το συνεσταλμενο ομως σταματαει εκει,στην επαφη με τον κοσμο.
Στα επιχειρηματικα του ειναι killer κι αν του μπεις προσωπικα θα σε λιωσει
Δε θα το κανει ο ιδιος με κουβεντες κλπ αλλα θα σου στειλει
30 δικηγορους ξερω γω.
Οσο για το ανακολουθος και το αυτογκολ που εγραψες δε νομιζω να μιλησε αυτος για εκατομμύρια ,δε θυμαμαι τετοια δηλωση.
Αντιθετα θυμαμαι τις δηλωσεις για τις 20 καλυτερες ομαδες τις ευρωπης,το επιπλο για τα τροπαια στο ΜακΠαλ και τις φωτογραφίες με τα κυπελλα πανω στο μαυρο αλογο.
Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττώματα του.Ειδικα αν αυτος ο ..πλησιον σ εχει ευεργετισει
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
Maurice_Escargot, TylerDurden, xyz_o_peponas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ αγαπώ όσους με έφεραν στην κορυφή και πήρε τίτλους. Δεν μπορώ τις υπερβολές πρώτου καν δω έργα. Αυτός που είπε 20 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη είναι ακόμα εδώ απέναντι σε θεούς και δαίμονες και μου έχει δώσει τη χαρά όπως μου υποσχέθηκε. Αν εσύ κατάλαβες ότι ήθελε να μπει συνεσταλμένα στην ΚΑΕ και οι γύρω του έφτιαξαν ένα παραμύθι και δεν το ήξερε πέστο ξεκάθαρα να το ξέρουμε. Πήρε την ΚΑΕ δεν πλήρωσε τα χρέη της, και δεν έκανε ομάδα φόβητρο στην Ευρώπη. Περιμένω πρωτάθλημα. Είναι 64 ετών. Δυστυχώς αν και παοκτσης από τα τσιμέντα δεν ήρθε νωρίτερα. Οπότε περιμένω άμεσα τίτλους σε άθλημα που όταν έχεις 4 δις και παίζεις με τους τόκους κάνεις παπάδες!! Και εννοείται ότι θα τον στηρίξουμε όπως στηρίξαμε και τον σαββιδη! Όσοι τον στηρίξαμε! Πλέον δεν είμαστε στη σφαίρα της επιθυμίας. Εχει την ΚΑΕ και κρίνεται κανονικά. Οχι απο τα σοσιαλ! Από την ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

από την περσινή ομάδα που ξεκίνησε ως Ενός εκατομμυρίου με υπέρβαση μετά από πολλά χρόνια στα 600Κ,
φτάσαμε στις ¨αναβαθμίσεις" ως τα 2.5Μ της νέας ιδιοκτησίας,
και πλέον φέτος θα δούμε μετά από άπειρα χρόνια μια πανάκριβη ομάδα με μπάτζετ 10Μ, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη εκτός Ευρωλίγκας.
Για όσους αγαπάν το άθλημα, για όσους αγαπάν το καλό μπάσκετ, και φυσικά τον ΠΑΟΚ, δε θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερο κίνητρο να πάνε να χαρούν το τι θα παρουσιάσει ένας κορυφαίος προπονητής με τα εργαλεία που θέλησε στα χέρια του...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εμένα με εξιτάρει ο τρινκιερι Γιάννη. ακούω αντικρουόμενες μπασκετικός απόψεις
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Special 4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 13:32 Όταν λέμε sold out στα διαρκείας στο μπάσκετ, τι εννοούμε;
Θα βγουν όλα τα εισιτήρια διαθέσιμα ωστέ να είναι διαρκείας;
Δεν αφήνουν ένα ποσοστό για τους φιλοξενούμενους;

Αυτό το σολντ άουτ στα διαρκείας στα πόσα προσδιορίζεται;
Για να μιλάμε επι πραγματικών δεδομένων.
Στα 7000; Στα 7500;

Πέρσι είχαμε 4500. Φέτος ακόμα και με την αντίστοιχη αύξηση τιμών που θα υπάρξει στο μπάσκετ, σαφώς θεωρώ, ότι αν ας πούμε ο διαθέσιμος αριθμός είναι 7000, θα πρέπει να γίνει sold out.

Εννοείται ότι αν δεν έχουμε sold out θα είναι αποτυχία. Σαφώς.

Να πω όμως και το εξής.
Το να μου ανακοινωθεί εμένα sold out από την όποια διοίκηση, δεν μου λέει κάτι.

Εμένα με ενδιαφέρει πόσος κόσμος πραγματικά έρχεται στο γήπεδο.

Το να ανακοινωθεί sold out ή τεράστιος αριθμός στα διαρκείας, καλό είναι, αλλά το να έχω sold out στα διαρκείας και σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο μισοάδειο, δεν ξέρω τότε αν υπάρχει πρόβλημα και που βρίσκεται αυτό.
Μέχρι φέτος έπαιρναν διαρκείας και πολλοί που δεν έρχονταν στα παιχνίδια για να στηρίξουν τον Χατζο για να ξεχρεώσει η ομάδα

Από φέτος δεν νομίζω να γίνεται αυτό και γιατί δεν έχει ανάγκη ο Μυστακίδης και γιατί θα είναι πολύ πιο ακριβά τα διαρκείας γενικά
These users thanked the author GianD for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

και κάτι χιλιάδες άλλοι λέγανε ότι ήταν μαθημένοι με ομαδάρες Μπερι-Σαβιτς-Κλιφ κτλ. και δε μπορούσαν να βλέπουν ξένους από τα πανέρια...για να τους δω τώρα αυτούς...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τασεος η απαντηση στου Βανια ,εδω βγαινουμε οφ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”