35. Jorge Sanchez
Re: 35. Jorge Sanchez
Ας πάρουν τηλέφωνο την Augsburg, να τα βρούν μεταξύ τους
- These users thanked the author astral for the post:
- anaximandros4
- Amsterdamer_87
Πιο μεγαλη μαλακια απο το να πουλησουμε τον Μεξικανο δεν υπαρχει..
Εχουμε κανει πιο πολλες βεβαια,αλλα αυτη βγαζει ματι..
Εχουμε κανει πιο πολλες βεβαια,αλλα αυτη βγαζει ματι..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 3):
- van rooy, margas, boogeyman77
-
john4serres
Αυτός δεν μας θέλει.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Azrael
Το παιδί ειναι παικτουρα...εν ενέργεια μουντιαλικος....σε τοπ ηλικία....με παραστάσεις Πορτο και Αγιαξ.....που κανει και διαφήμιση στο club στο κατω κατω....και σε εμάς δεν κάνει....Ρε Λυρατζης (που τον γουσταρω...) μέχρι θανάτου 
- abc_o_ karpouzas
- Shivaspace
-
anaximandros4
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει κάτι προσωπικής φύσεως πίσω στη πατρίδα του και ίσως το ξανασκέφτεται για να γυρίσει πίσω.
Δε νομίζω η απόδοση του να ήταν τόσο απογοητευτική όπου μετά την αγορά του να είμαστε άρον άρον διώξιμο. Δεν έχουμε διώξει πανάκριβες γκαρνταρόμπες και γκαρνταρόμπες τόσα χρόνια τόσο σύντομα....
Στα της αξίας του , εγώ είδα έναν επιθετικό γένη παίκτη, μικρές κουτσουκελες τις κάνει πίσω αλλά αυτά ίσως φτιάχνονται με πιο δραστήρια αμ χαφ και αλλαγή σε μαν του μαν μαρκάρισμα.
Θα ψήφιζα να μείνει αν γίνεται για έναν ακόμη χρόνο και μετά βλέπουμε
ΥΓ το ότι παίζει στο Μουντιάλ και λέγονται καλά πράγματα για αυτόν, μάλλον ενισχύει στο ότι κάτι απασχολεί τον παίκτη. Εκτός αν έρθουν να μας δώσουν 5-6 εκ ξερωγω
Δε νομίζω η απόδοση του να ήταν τόσο απογοητευτική όπου μετά την αγορά του να είμαστε άρον άρον διώξιμο. Δεν έχουμε διώξει πανάκριβες γκαρνταρόμπες και γκαρνταρόμπες τόσα χρόνια τόσο σύντομα....
Στα της αξίας του , εγώ είδα έναν επιθετικό γένη παίκτη, μικρές κουτσουκελες τις κάνει πίσω αλλά αυτά ίσως φτιάχνονται με πιο δραστήρια αμ χαφ και αλλαγή σε μαν του μαν μαρκάρισμα.
Θα ψήφιζα να μείνει αν γίνεται για έναν ακόμη χρόνο και μετά βλέπουμε
ΥΓ το ότι παίζει στο Μουντιάλ και λέγονται καλά πράγματα για αυτόν, μάλλον ενισχύει στο ότι κάτι απασχολεί τον παίκτη. Εκτός αν έρθουν να μας δώσουν 5-6 εκ ξερωγω
Με χάλασε πολύ η αμυντική του εικόνα στο διάστημα που έπαιξε. Λίγο μυαλό, πολύ τσαπατσουλιά στο μαρκάρισμα, ένας νορμάλ εξτρέμ δεν δυσκολευόταν να του φύγει στην τρίπλα και μετά πήγαινε καρφί για κάρτα όπως στη Φιλαδέλφεια. Δεν τους θέλω αυτούς του πάιχτες.
Θα μπορούσα να τον ανεχτώ αν είχε την προσωπικότητα, την τεχνική και την επιθετικότητα του Μάτος, αλλά σε όλα μου φαίνεται average.
Και σίγουρα είναι παίχτης που γκρινιάζει με το παραμικρό όταν δεν είναι ξεκάθαρα βασικός.