Με τόσο πρες ο τσαλοφ μπορεί να φύγει από σήμερα εθελοντικα
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Καλά εννοείτε για ξεμούδιασμα είναι αυτά φιλικάnavigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:30 Να γράψω και κάτι στα σοβαρά. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σταθερά πιστός, εξυπακούεται άμπαλος ων, σε μια αδιαπραγμάτευτη αρχή. Δεν επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από την εικόνα της οποιασδήποτε ομάδας σε φιλικές αναμετρήσεις. Άνετα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σχηματιστεί μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, είτε θετικού είτε αρνητικού προσήμου.
Καλά εννοείτε για ξεμούδιασμα είναι αυτά φιλικάnavigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:30 Να γράψω και κάτι στα σοβαρά. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σταθερά πιστός, εξυπακούεται άμπαλος ων, σε μια αδιαπραγμάτευτη αρχή. Δεν επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από την εικόνα της οποιασδήποτε ομάδας σε φιλικές αναμετρήσεις. Άνετα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σχηματιστεί μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, είτε θετικού είτε αρνητικού προσήμου.
- These users thanked the author bicii82 for the post:
- navigator11
Εχεις 100% δικιο αλλα μετα απο αυτα που ειδαμε περυσι,χρειαζομαστε να ελπιζουμε σε κατι θετικο!navigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:30 Να γράψω και κάτι στα σοβαρά. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σταθερά πιστός, εξυπακούεται άμπαλος ων, σε μια αδιαπραγμάτευτη αρχή. Δεν επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από την εικόνα της οποιασδήποτε ομάδας σε φιλικές αναμετρήσεις. Άνετα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σχηματιστεί μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, είτε θετικού είτε αρνητικού προσήμου.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- navigator11, Maxpaok
- Dimitris_L4
Χυνω με Ντελια αρχηγο...αρκετα καλοι οι μικροι στοπερ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- Kabamaru11, vasgias, Logistis
Αυτο που δεν σταματαμε να πιεζουμε πολυ το γουσταρω!
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- Newgen9, Unpsofable78
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σημασία έχει ότι ο Μύθου είναι εκεί που πρέπει και κάνει αυτό που πρέπει.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 8):
- Dimitris_L4, Kabamaru11, Newgen9, rockcity4, Unpsofable78, Maxpaok, Logistis, Ally Samagoal
Καλά περίμενε να δεις το δεύτερο ημίχρονο και θα τρίβεις τα μάτια σου
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Ε καλά, και η ΑΕΛ 3 ισοπαλίες ειχε και 0 ήττεςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:28Την αδικεί αυτή η περιγραφή, πέρσι έκανε μόνο 4 ισοπαλίες και 0 ήττες, ανέβηκε για πλάκα. Ας πούμε είναι επιπέδου αξιοπρεπούς ομάδας 1ης Βελγίου.aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:25Νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία του Βελγίουsourmenetes έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:24 Πολύ ορεξάτοι όλοι!!!
Ωραία πράγματα βλέπουμε με συνοχή η ομάδα
Τι επιπέδου είναι η αντίπαλος;;
Είπαμε Γιακουμάκης,Μύθου και ένας ακόμη βασικος.Απλα τα πράγματα
-
Dimitrisou
Τόσο κόλλημα;
Εγώ που το βλέπω εκτός Ελλάδας δεν έχει κολλήσει καθόλου...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Montrealiotis
ροστερ β εθνικης δε παμε πουθενα
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitrisou